- Poruka
- 21.583
Ова тема да се обрише да нам Бабић не би послао ваздуплоховну еспадрилу да нас почисти..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За разлику од ових осталих који само краду и лажу, од Бабића имамо и неке користи.
Уме ту и тамо да насмеје рају са својим Бабићизмима.
Meni tu ništa nije smešno, ni najmanje! Žalosno je videti dileju koja sedi u skupštinskoj klupi, šefa poslaničke grupe, dakle, prvog medju jednakima i priča vrlo afirmativno o profesoru pravnog fakulteta, a da pri tom ne ume da izgovori predmet koji predaje. Nije lapsus, već suština: taj čovek pojma nema ni o čemu, a uz to neobrazovanje ide i nepismenost. Gde može slepac da nas odvede? U najboljem slučaju do Domanovića i biblioteku.
Meni tu ništa nije smešno, ni najmanje! Žalosno je videti dileju koja sedi u skupštinskoj klupi, šefa poslaničke grupe, dakle, prvog medju jednakima i priča vrlo afirmativno o profesoru pravnog fakulteta, a da pri tom ne ume da izgovori predmet koji predaje. Nije lapsus, već suština: taj čovek pojma nema ni o čemu, a uz to neobrazovanje ide i nepismenost. Gde može slepac da nas odvede? U najboljem slučaju do Domanovića i biblioteku.
Кад се једном направни лапсус, није проблем. Свакоме може да се деси.
Али кад шеф посланичке групе редовно показује своју ретардираност, е то јесте велики проблем.
Не за њега, за друге је проблем.
Кад се једном направни лапсус, није проблем. Свакоме може да се деси.
Али кад шеф посланичке групе редовно показује своју ретардираност, е то јесте велики проблем.
Не за њега, за друге је проблем.

Gde da nas odvede ??

Koji su to nacionalni i ekonomski interesi što reče,.....jel' investicija u Srebrenicu, šta???Mislim Vučićeva politika nije loša, da vodi računa i o nacionalnim i o ekonomskim interesima. Ima i naravno mnogo neispunjenih obećanja, naročito iz predizborne kampanje, ali generalno od svih koji bi mogli da budu na vlasti Vučić i ekipa su najmanje loši.
Iritantan, neskriveno udvorički odnos prema ne samo muslimanima BH,
već i muslimanskim izbjeglicama na tranzitu kroz Srbiju može samo jedno značiti!
Ma u kojoj igri Ameri s muslimanima bili, ... Vučko je izgleda evropski lider na kog ulažu
i koji će pod zaštitom im biti, ....odatle i Vučkove neskrivena drskost prema sopstvenim biračima, ....
tipa, ...-moga bi al' neću-!!!
Bojim se da sam u pravu, ....a da su s'tim čak i Rusi saglasni, ......odatle i Dodikov muk!
Он за американце има исту улогу као и тоалет папир.
После употребе ће повући воду и пустити га тамо где и припада: у канализацију
sa ovim bih cak morao da se slozim iako o doticnom imam veoma lose misljenje.no s druge strane smatram da je njegova demagogija,gradjenje kulta licnosti i autoritarnost od velike stete po psihicko zdravlje ovog naroda.no ovaj narod voli "vodje" pa mozda ne trebam posebno prebacivati ni po tom osnovu.ali generalno od svih koji bi mogli da budu na vlasti Vučić i ekipa su najmanje loši.

sve mi se cini da je ovaj sns najuspesniji u pljackanju sirotinje![]()
Успех коме не треба коментар. Слика говори пуно више
![]()
http://www.informer.rs/vesti/politika/41894/ISTRAZIVANJE-Za-SNS-i-dalje-pola-Srbije
Opa, opa, opala, i Djordjija Vukadinovic izdao!!!!
Mislim Vučićeva politika nije loša, da vodi računa i o nacionalnim i o ekonomskim interesima. Ima i naravno mnogo neispunjenih obećanja, naročito iz predizborne kampanje, ali generalno od svih koji bi mogli da budu na vlasti Vučić i ekipa su najmanje loši.