Višnja V.
Poznat
- Poruka
- 9.793
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije vezano za vladu, ali jeste za mentalno zdravlje svih nas:
Од 23 сата почињу меки порнићи, да се народ мало привикнеNije vezano za vladu, ali jeste za mentalno zdravlje svih nas:
KONAČNO REŠENJE: Od sledeće nedelje zabranjeno emitovanje SVIH rijalitija pre 23 sata!
![]()
Regulatorno telo za elektronske medije (REM) odlučilo je na današnjoj sednici da zabrani emitovanje svih rijaliti programa u Srbiji pre 23 sata.[/h]„Danas smo na sednici doneli preporuku, a već sutra sastavićemo striktno uputstvo u kojem će emiterima biti naloženo da rijaliti programe emituju isključivo posle 23 sata, sa oznakom 18 plus. Uputstvo će biti obavezujuće i stupiće na snagu početkom sledeće nedelje“, kaže Goran Karadžić iz REM.“Na taj način spasićemo ranjivu grupu, a to su deca i maloletnici jer će ti programi nositi oznaku 18, odnosno biće preporučemo da ih gledaju samo punoletni“, rekao je Karadžić.On je ukazao da je takva odluka doneta jer emiteri do sada nisu na pravi način odgovarali na opomene i preporuke da svoje rijalitije prilagode uzrastu od 12 godina.Podsetimo, osnovni javni tužilac u Mladenovcu Dragan Jovanović, koji je inicirao obustavu emitovanja „Farme“ i pokrenuo istragu protiv Kristijana Golubovića zbog nasilja u istom rijalitiju, nije reizabran na tu funkciju.Kako je objavljeno na sajtu Državnog veća tužilaca (DVT), tužilac Jovanović nalazi se na petom mestu rang-liste tog tužilaštva, koje je donedavno, prema ocenama nadležnih u srpskom pravosuđu, vodio besprekorno!

Интересантно је било, када је пре два дана, коментаришући наводе о томе да "Ер Србиџа" има губитке и да не плаћа услуге Аеродрому "Београд", причао о Ер Србиџи у трећем лицу множине: "они су", "они раде"...
Чекај премијеру, ако држава Србија има 51% капитала у том предузећу, како су онда за тебе "они"? Или ми нешто не знамо? Или још кријете уговор од јавности?![]()
20. 11. 2015.
Muhamed Jusufspahić ambasador u Saudijskoj Arabiji
Muhamed Jusufspahić postavljen je za ambasadora Srbije u Kraljevini Saudijskoj Arabiji, objavljeno je u najnovijem broju "Službenog glasnika Srbije".
http://www.pressonline.rs/info/srbija/366436/muhamed-jusufspahic-ambasador-u-saudijskoj-arabiji.html
![]()
Pretučena članica Saveta za borbu protiv korupcije
Dvojica i dalje nepoznatih napadača su juče u podne u haustoru njene zgrade napala članicu Saveta Vlade Srbije za borbu protiv korupcije Miroslavu Milenović.
Južne vesti pre 10 sati
Članovi tog tela već dugo se žale da Vlada i državne institucije ne sarađuju sa njima, a u svojim izveštajima su ukazali na skandalozne procedure i izrazili ozbiljne sumnje u korupciju.
Samo u ovoj godini su objavili izveštaje o vlasničkoj strukturi i kontroli medija u Srbiji, o korupciji u Železnicama, zakupu državnih vila i ostalih nekretnina, ali i nezakonitim privatizacijama.
Uskoro bi trebalo da bude objavljen novi izveštaj o kontroli medija od strane političara.

UHAPSIO ČOVEKA ZBOG JAVNO IZREČENOG MIŠLJENJA. BRUKA, BEDA, DIKTATURA, MA, NEMA REČI U SRPSKOM JEZIKU KOJA BI ADEKVATNO OPISALA TEROR I MRAK U KOME ŽIVIMO.
Samo jos da se "ratosiljamo onih 200 mega giga tona onog vojnog otpada i eto nama opet Marsala"
Eh , Andronik , da imam na raspolaganju neku slobodnu Repku , znam gde bih je potrosio , al` Uprava kaze da nemam , tako da za sada .![]()
![]()
Ali zato imam ja, sad ću da muje udelim 
Nije Vucic nikoga uhapsio.
Jok, nego sam ja! Ali zato imam ja, sad ću da muje udelim
- - - - - - - - - -
Jok, nego sam ja!
Naravno da nije ad personam, ali jeste ministar u vladi čiji je on predsednik!
Svi ste udarili po Vucicu, napadnite nakazni sistem ove drzave koji je tesko promeniti to cak ni Vucic nije u stanju posto se u njemu natalozilo toliko sljama od bivsih republika ex yuge do stranih sluzbi i domacih izdajnika.
Pa je sa njima u vladi i sa njima vlada? Daj, ne pričaj bez veze, to su njegovi kadrovi, ministri i savetnici sa Blerom na čelu.
Samo vi pljujte po Vucicu za 2/3 godine ljubicete ga u ruku ako uspe u onome sta je zamislio da napravi od Srbije.