Успеси Вучићеве владе

11542044_468346459998449_4774926171698518891_n.jpg

За разлику од ових осталих који само краду и лажу, од Бабића имамо и неке користи.
Уме ту и тамо да насмеје рају са својим Бабићизмима.

Meni tu ništa nije smešno, ni najmanje! Žalosno je videti dileju koja sedi u skupštinskoj klupi, šefa poslaničke grupe, dakle, prvog medju jednakima i priča vrlo afirmativno o profesoru pravnog fakulteta, a da pri tom ne ume da izgovori predmet koji predaje. Nije lapsus, već suština: taj čovek pojma nema ni o čemu, a uz to neobrazovanje ide i nepismenost. Gde može slepac da nas odvede? U najboljem slučaju do Domanovića i biblioteku.

Meni tu ništa nije smešno, ni najmanje! Žalosno je videti dileju koja sedi u skupštinskoj klupi, šefa poslaničke grupe, dakle, prvog medju jednakima i priča vrlo afirmativno o profesoru pravnog fakulteta, a da pri tom ne ume da izgovori predmet koji predaje. Nije lapsus, već suština: taj čovek pojma nema ni o čemu, a uz to neobrazovanje ide i nepismenost. Gde može slepac da nas odvede? U najboljem slučaju do Domanovića i biblioteku.

Gde da nas odvede ??

Можеш ил да плачеш, ил да се смејеш, па како коме драже.

Кад се једном направни лапсус, није проблем. Свакоме може да се деси.

Али кад шеф посланичке групе редовно показује своју ретардираност, е то јесте велики проблем.

Не за њега, за друге је проблем.

Али кад шеф посланичке групе редовно показује своју ретардираност, е то јесте велики проблем.

Прави проблем је што смо се сада већ навикли на његову ретардираност и доживаљавамо је као правило.

Још већи проблем је што док се ми смејемо његовим умотворинама, тај ретард седи у скупштинској клупи, диже шапу када треба да се донесу кључне одлуке и ради нам о глави

Šta si ti očekiva' od stranke Šekijevi đaka!:per::per::per:

Zapravo, vrhunac govora nije naslovno pravo, već deo kad član stranke koju je osnovao Tomislav Nikolić plasira indirektnu kritiku na račun opozicionog poslanika na sledeći način: "naš poslanik je redovni profesor, koji je završio fakultet na vreme, a ne u trideset i ne znam ti kojoj godini, onako u večernjim časovima".

Gde da nas odvede ??

:lol:

Do Radoja Domanovića, najvećeg srpskog satiričara koji ne napisao " Vodju ". Narod slepo sledi starca koji ih vodi po bespuću, da bi posle silnog stradanja shvatio da je vođa slep.
To je od Obrenovića do danas naša sudbina.
Ovu satiru možeš naći u svakoj biblioteci, nekada je bila obavezna lektira. Korisno je pročitati.

Poslednja izmena:
Iritantan, neskriveno udvorički odnos prema ne samo muslimanima BH,
već i muslimanskim izbjeglicama na tranzitu kroz Srbiju može samo jedno značiti!

Ma u kojoj igri Ameri s muslimanima bili, ... Vučko je izgleda evropski lider na kog ulažu
i koji će pod zaštitom im biti, ....odatle i Vučkove neskrivena drskost prema sopstvenim biračima, ....
tipa, ...-moga bi al' neću-!!!
Bojim se da sam u pravu, ....a da su s'tim čak i Rusi saglasni, ......odatle i Dodikov muk!

Poslednja izmena:
Mislim Vučićeva politika nije loša, da vodi računa i o nacionalnim i o ekonomskim interesima. Ima i naravno mnogo neispunjenih obećanja, naročito iz predizborne kampanje, ali generalno od svih koji bi mogli da budu na vlasti Vučić i ekipa su najmanje loši.
Koji su to nacionalni i ekonomski interesi što reče,.....jel' investicija u Srebrenicu, šta???

Iritantan, neskriveno udvorički odnos prema ne samo muslimanima BH,
već i muslimanskim izbjeglicama na tranzitu kroz Srbiju može samo jedno značiti!

Ma u kojoj igri Ameri s muslimanima bili, ... Vučko je izgleda evropski lider na kog ulažu
i koji će pod zaštitom im biti,
....odatle i Vučkove neskrivena drskost prema sopstvenim biračima, ....
tipa, ...-moga bi al' neću-!!!
Bojim se da sam u pravu, ....a da su s'tim čak i Rusi saglasni, ......odatle i Dodikov muk!

Он за американце има исту улогу као и тоалет папир.

После употребе ће повући воду и пустити га тамо где и припада: у канализацију

ali generalno od svih koji bi mogli da budu na vlasti Vučić i ekipa su najmanje loši.
sa ovim bih cak morao da se slozim iako o doticnom imam veoma lose misljenje.no s druge strane smatram da je njegova demagogija,gradjenje kulta licnosti i autoritarnost od velike stete po psihicko zdravlje ovog naroda.no ovaj narod voli "vodje" pa mozda ne trebam posebno prebacivati ni po tom osnovu.

Mislim Vučićeva politika nije loša, da vodi računa i o nacionalnim i o ekonomskim interesima. Ima i naravno mnogo neispunjenih obećanja, naročito iz predizborne kampanje, ali generalno od svih koji bi mogli da budu na vlasti Vučić i ekipa su najmanje loši.

Pa onda svi Srbi treba da napuste Srbiju posto za vaseg zivota ne ocekujte boljitak. Nema ko da ga odmeni.

Да ли ће Енглези ухапсити саветника српске владе Тонија Блера

Грађани Србије ових дана вероватно прилично завиде држављанима Енглеске, у којој је пре шест седмица почело прикупљање потписа за хапшење и подизање оптужнице против Тонија Блера, бившег премијера Уједињеног Краљевства. Уколико се прикупи довољан број потписа, Влада Њеног краљевског величанства Елизабете Друге, чији је премијер Дејвид Камерон, вођа конзервативаца, треба да поведе расправу у Доњем дому, после које би се утврдило има ли основе за покретање кривичног поступка против њега за ратне злочине на Блиском истоку.

425927_062105c5_f.jpg

У акцији започетој крајем септембра досад је прикупљено 17.000 потписа. По већ устаљеном поступку у Великој Британији, петиција је објављена на интернет страници владе, пошто је претходно морала да прође “прву фазу”, у којој влада одлучује да ли ће је уопште прихватити да буде објављена на њеном званичном сајту. (Око 40% предложених петиција се одбија, најчешће због тога што не спадају у надлежност Владе или зато што се за сличну ствар већ прикупљају потписи).
Организатор петиције Стивен Смит написао је на Владиној интернет страници следећу кратку поруку:

“Служећи се лажима и обманама, Тони Блер одвео нас је у рат у коме је погинуло више хиљада наших војника и више стотина хиљада ирачких цивила. Блерове акције изазвале су велике поремећаје у читавом региону и подстакле побуну терористичких група.Због тога треба да буде ухапшен и смештен у затвор.”

http://www.nspm.rs/komentar-dana/da-li-ce-englezi-uhapsiti-savetnika-srpske-vlade-tonija-blera.html

Back