Успеси Вучићеве владе

Srbija ne tone vise kao pod zutima, dizemo se....:rtfm:

:hahaha::hahaha::hahaha:

dusan-petricic-rejting-790x578.jpg

Vreme je pred nama videcemo kome treba otreznjenje, ponovicu po ko zna koji put nisam clan i simpatizer SNS-a, nisam izlazio na glasanje i nisam glasao za Vucica.

Toliko su dobri SNS-ovci i Vučić da se na forumima svaki naprednjak srami svojih izbora i ne želi da prizna da je vučićevac.No, bez brige.Uz Vučića su uglavnom ljudi koji ne koriste net.More penzionera i Roma.Ista ona naivna ekipa koju je svaka vlast od Tita na ovamo uspela da prevari.

Toliko su dobri SNS-ovci i Vučić da se na forumima svaki naprednjak srami svojih izbora i ne želi da prizna da je vučićevac.No, bez brige.Uz Vučića su uglavnom ljudi koji ne koriste net.More penzionera i Roma.Ista ona naivna ekipa koju je svaka vlast od Tita na ovamo uspela da prevari.

Vidis da nema naprednjaka da ga brane ovde kao pre Vucko zaveo reda nema kraduckanja kao ranije. To ne mogu da mu oproste.

- - - - - - - - - -

Klasicna zvaka SNS botova. :lol:

Ti u sve sumljas, moram ti reci da imas nekakav problem.

I ti si pljuvao do 2012.Ništa ti nije bilo dobro i sve ti je bilo cno.Mi smo nastavili da pljujemo,a ti si izgleda zadovoljen.Mada,već par stranica ne možeš da se setiš šta je to korisno što radi ova vlast.Ne može ni jedan naprednjak.Da postoji išta pozitivno,neko bi to naveo.Očigledno je da svi znamo da uspesi ove vlade ne postoje.Sve je jedna predizborna kampanja u kojoj Vučić i njegovi učestvuju od momenta od kada su uzeli vlast.Sve se svodi na lažna obećanja od kojih se ni jedno nije ostvarilo niti će.

Tacno, pljuvao sam po Tadicu,Dacicu 2012 godine i glasao za Nikolica tada samo zutim gubarima da vidim ledja.Manje danas pljujem na Vucica a vise na Nikolica.

Tacno, pljuvao sam po Tadicu,Dacicu 2012 godine i glasao za Nikolica tada samo zutim gubarima da vidim ledja.Manje danas pljujem na Vucica a vise na Nikolica.
Da, ali si zaboravio da pomeneš da je Vučić prvo smanjio plate. To znači da je ispao gori od žutijeh grobara, a ti ga opet podržavaš.

Zato moraš da priznaš da ti i tvoje kolege sa pokretnih stepenica imate problema sa Kognicijom, a ne sa žutijema.

Da, ali si zaboravio da pomeneš da je Vučić prvo smanjio plate. To znači da je ispao gori od žutijeh grobara, a ti ga opet podržavaš.

Zato moraš da priznaš da ti i tvoje kolege sa pokretnih stepenica imate problema sa Kognicijom, a ne sa žutijema.

Nisu to moje kolege to je moj narod i moze da glasa za koga hoce njihov izbor njihovo pravo a to sto je smanjio plate verovatno je imao nekakav razlog samo zameraam mu sto nije najvecu zaradu u javnom sektoru zamrznuo na 100.000 dinara.

- - - - - - - - - -

Jasno je da je diskusija sa ovim radetom62 potpuno besmislena i da ne vodi nigde, zato sto doticni gospodin ne daje nikakve argumente za svoje tvrdnje. Zato mislim da je najbolje ignorisati doticnog.

Jel to zato sto ne mislimo isto.

Znači priznaješ da se sada ima manje para.

Koji su onda razlozi što bandoglavo podržavaš snage devedesetih, baš kao što su birači radili i devedesetih?

Ima vise para manje se krade, nikoga ja ne podrzavam licno samo podrzavam ono gde ima nesta korisnog nisam ja od onih koji su utripovali sebi u glavu da su savest Srbije i ja zivim u istoj zemlji znam kako se zivi kakvog olosa sve ima u vlasti
ali neka predloze alternativu Vucicu da radi bolje od njega ja cu ga podrzati.

Ima vise para manje se krade, nikoga ja ne podrzavam licno samo podrzavam ono gde ima nesta korisnog nisam ja od onih koji su utripovali sebi u glavu da su savest Srbije i ja zivim u istoj zemlji znam kako se zivi kakvog olosa sve ima u vlasti
ali neka predloze alternativu Vucicu da radi bolje od njega ja cu ga podrzati.

Manje se krade, a SNS crkve pokajnice nicu kao pecurke.

Ja ne vidim neku veliku razliku između Tadića i Vučića.Jedino je ovaj drugi češće na tv-u i daje više obećanja.Elem,nama je Nikolić manji problem,jer čini manju štetu.Vučić ima kontrolu nad svim ozbiljnijim stvarima u državi.

- - - - - - - - - -

Vucic je "smanjio deficit" otimajuci od penzionera, dok njegova stranacka bulumenta i dalje rasipa novac kako im se cefne.

Čim se državna kasa puni podizanjem PDV-a i otimanjem od penzionera,a pri tome se to predstavlja kao "istorijski" uspeh,znamo koliko je sati.Jasno je da Vučić nije sposoban da podigne privredu i popravi stanje i u zemlji i u državnoj kasi.E a kada je jahanje te državne kase u pitanju,Vučić i njegovi SNS-ovci su nadmašili i žute.

Back