- Poruka
- 27.467
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vreme je pred nama videcemo kome treba otreznjenje, ponovicu po ko zna koji put nisam clan i simpatizer SNS-a, nisam izlazio na glasanje i nisam glasao za Vucica.
Vreme je pred nama videcemo kome treba otreznjenje, ponovicu po ko zna koji put nisam clan i simpatizer SNS-a, nisam izlazio na glasanje i nisam glasao za Vucica.
Toliko su dobri SNS-ovci i Vučić da se na forumima svaki naprednjak srami svojih izbora i ne želi da prizna da je vučićevac.No, bez brige.Uz Vučića su uglavnom ljudi koji ne koriste net.More penzionera i Roma.Ista ona naivna ekipa koju je svaka vlast od Tita na ovamo uspela da prevari.
Klasicna zvaka SNS botova.![]()
Vidis da nema naprednjaka da ga brane ovde kao pre Vucko zaveo reda nema kraduckanja kao ranije. To ne mogu da mu oproste.
Da je stvarno zaveden red i da nema kraduckanja, onda bi Vucica siroke narodne mase hvalile na sva usta, ali umesto toga na svakom koraku cujem samo pljuvacinu po Vucicu...
Kada je bio Najbolji period, pričali su da je loše, a sad kada se stvar Pogoršala, kažu da je dobro.I ti si pljuvao do 2012.Ništa ti nije bilo dobro i sve ti je bilo cno.
Takvi smo mi srbi, mi pljujemo sami po sebi i kad politika nije tema.
I ti si pljuvao do 2012.Ništa ti nije bilo dobro i sve ti je bilo cno.Mi smo nastavili da pljujemo,a ti si izgleda zadovoljen.Mada,već par stranica ne možeš da se setiš šta je to korisno što radi ova vlast.Ne može ni jedan naprednjak.Da postoji išta pozitivno,neko bi to naveo.Očigledno je da svi znamo da uspesi ove vlade ne postoje.Sve je jedna predizborna kampanja u kojoj Vučić i njegovi učestvuju od momenta od kada su uzeli vlast.Sve se svodi na lažna obećanja od kojih se ni jedno nije ostvarilo niti će.
Da, ali si zaboravio da pomeneš da je Vučić prvo smanjio plate. To znači da je ispao gori od žutijeh grobara, a ti ga opet podržavaš.Tacno, pljuvao sam po Tadicu,Dacicu 2012 godine i glasao za Nikolica tada samo zutim gubarima da vidim ledja.Manje danas pljujem na Vucica a vise na Nikolica.
Da, ali si zaboravio da pomeneš da je Vučić prvo smanjio plate. To znači da je ispao gori od žutijeh grobara, a ti ga opet podržavaš.
Zato moraš da priznaš da ti i tvoje kolege sa pokretnih stepenica imate problema sa Kognicijom, a ne sa žutijema.
Jasno je da je diskusija sa ovim radetom62 potpuno besmislena i da ne vodi nigde, zato sto doticni gospodin ne daje nikakve argumente za svoje tvrdnje. Zato mislim da je najbolje ignorisati doticnog.
Znači priznaješ da se sada ima manje para.a to sto je smanjio plate verovatno je imao nekakav razlog
Znači priznaješ da se sada ima manje para.
Znači priznaješ da se sada ima manje para.
Koji su onda razlozi što bandoglavo podržavaš snage devedesetih, baš kao što su birači radili i devedesetih?
A vi imate, osim pljuvanja po svemu nista vam nije dobro sve crno.Da vas razocaram nije tako ima nesta i korisnog sta radi ova vlast.
Cega nesta korisnog ima. Ajde bas da cujemo.
Cega nesta korisnog ima. Ajde bas da cujemo.[/QUOT
Deficit budzeta smanjen za 100 milijardi dinara. Malo li je.
Cega nesta korisnog ima. Ajde bas da cujemo.
Kaze Vucic, pa ode kod Pere po jos jedan kredit.
Znao sam da ces ovako reagovati, po tebi nije bilo nikakve ustede sve je kredit.
Ima vise para manje se krade, nikoga ja ne podrzavam licno samo podrzavam ono gde ima nesta korisnog nisam ja od onih koji su utripovali sebi u glavu da su savest Srbije i ja zivim u istoj zemlji znam kako se zivi kakvog olosa sve ima u vlasti
ali neka predloze alternativu Vucicu da radi bolje od njega ja cu ga podrzati.
Manje se krade, a SNS crkve pokajnice nicu kao pecurke.
Znao sam da ces ovako reagovati, po tebi nije bilo nikakve ustede sve je kredit.
Nije bilo nikakve ustede - samo kradje penzija i plata, povecanja i uvodjenja novih poreza, taksa i akciza (jos kradja i otimanja). Stvarno ne znam kom mozgu neko to moze da proda kao ustedu.
Tacno, pljuvao sam po Tadicu,Dacicu 2012 godine i glasao za Nikolica tada samo zutim gubarima da vidim ledja.Manje danas pljujem na Vucica a vise na Nikolica.
Vucic je "smanjio deficit" otimajuci od penzionera, dok njegova stranacka bulumenta i dalje rasipa novac kako im se cefne.