Tenkre
Buduća legenda
- Poruka
- 25.345
Strpi se jos dve godine, ljubices ti Vucica u ruku ako se ostvari ovo sta je zamislio.
Još dve godine?

A u p.m.
Nego,šta je zamislio?Šta će da se ostvar?iZašto nam ništa nije rekao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strpi se jos dve godine, ljubices ti Vucica u ruku ako se ostvari ovo sta je zamislio.
MAnje nego danas.
Makar nadu da ce se nesto okrenuti na bolje...![]()
Sta lupas ,neki zive losije al neki i bolje to je relativno.Ko zna da se snadje zivece bolje...
Ko moze da se odupre prelivanju kapitala u Aziju,to je nezaustavljiv proces...
Ovde je problem sto bi svi da skrste ruke i primaju pare e pa ne moze...
Stvori neku ideju i zasuci rukave pa radi ,po tome se uspesni razlikuju od neuspesnih,a ne samo da se *****-kuka...
Još dve godine?
A u p.m.
Nego,šta je zamislio?Šta će da se ostvar?iZašto nam ništa nije rekao?
Siri malo optimizam u ovom narodu do sada smo imali razvaljenu drzavu konacno je pocelo da se nesta radi i sredjuje opet vam nije dobro.Rdjavom qurcu i dlake smetaju.
Budi realan mada se slazem da moze daleko bolje mnogo se bolje radi sa Vucicem nego sto je bilo kod Tadica i zutih..
Koliko sam ja uspeo da primetim,radi se i sređuje isto ono što se radilo i sređivalo i pre Vučićeve vlasti.
- - - - - - - - - -
Ne može bolje.Državna kasa je sve praznija,a i držana preduzeća su sve ređa.Svaki sledeći vladar će moći da uradi manje za svoju stranku od onog prethodnog.
Siri malo optimizam u ovom narodu do sada smo imali razvaljenu drzavu konacno je pocelo da se nesta radi i sredjuje opet vam nije dobro.Rdjavom qurcu i dlake smetaju.
Ako vam nije Vucic dobar uskoro ce izbori birajte boljeg ja opet na izbore necu izaci. Pajtic je idealno resenje.
A sta je Vucko kao "sredio"?![]()
Njegovereforme
su se svele na smanjenje plata i penzija, dok u javnim preduzecima i administraciji niko nije otpusten, iako je bar cetvrtina zaposlenih cist visak koji parazitira na grbaci poreskih obveznika. Jel Vucic u kampanji 2012 bese pricao da ce ukinuti preko 100 vladinih agencija, i koliko ih je ukinuo za ove 3 godine?
Koliko sam ja uspeo da primetim,radi se i sređuje isto ono što se radilo i sređivalo i pre Vučićeve vlasti.
- - - - - - - - - -
Ne može bolje.Državna kasa je sve praznija,a i držana preduzeća su sve ređa.Svaki sledeći vladar će moći da uradi manje za svoju stranku od onog prethodnog.
Isti k.Vučić,Pajtić,Dačić i ostali nesposobnjakovići.
- - - - - - - - - -
Još uvek imamo agenciju za ispiivanje pomorskih nesreća
Doduše,reformisana je.U njoj više nema žutih džabalebaroša.Svi su prešli u SNS.
Drzavna preduzeca su pukla davno kad se nije ulagalo u nove tehnologije i kad smo izgubili trziste nije Vucic vodio ta preduzeca.
Ipak je Vucic veci qurac od Tadica,Pajtica,Dacica,Canka..........
Nisu još uvek sva pukla.Kada puknu sva,SNS će izgubiti glasače...
- - - - - - - - - -
Slažem se![]()
Nisu još uvek sva pukla.Kada puknu sva,SNS će izgubiti glasače...
- - - - - - - - - -
Slažem se![]()
Znacajniji i pametniji na to sam mislio.
Značajniji i pametni qurac.
To si napisao.Zabeleženo je.Nikada te neće zaposliti u agenciji za istraživanje pomorskih nesreća...A ni u EPS-u i TETNT-u više nema mesta...
Objašnjeno ti je da se te "Dve Godine" uvek pomeraju udesno.Strpi se jos dve godine, ljubices ti Vucica u ruku ako se ostvari ovo sta je zamislio.
Objašnjeno ti je da se te "Dve Godine" uvek pomeraju udesno.
Dakle bolji život dolazi septembra 2017, ali ako se obreš u tom mesecu, onda se bolji život odlaže za septembar 2019.
Zato moraš gledati unazad, i pitati se da li je AV nekada obećao bolji život u vremenu koje je za nama.
Srbija ide u boljem pravcu u cemu je problem Dzaguarko?
Hrabra tvrdnja.Čime je potkrepljuješ?Imaš li dokaze za to što si napisao?
Hrabra tvrdnja.Čime je potkrepljuješ?Imaš li dokaze za to što si napisao?
Naravno da nema. Od djume postova sto je napisao na ovoj temi, sve se svodi na prazne parole i floskule.
Srbija ne tone vise kao pod zutima, dizemo se....![]()
A vi imate, osim pljuvanja po svemu nista vam nije dobro sve crno.Da vas razocaram nije tako ima nesta i korisnog sta radi ova vlast.
Srbija i dalje toke.Jednakom brzinom.Nigde se ne dižemo.Jedina smo zemlja u regionu koja je u recesiji i koja ima pad BDP-a.U plusu smo samo u odnosu na prošlu godinu kada su bile poplave.Nema investicija,nema novih radnih mesta.Sve propada.Shvatićete i vi naprednjaci jednog dana da je tako.Biće to bolno otrežnjenje...
A vi imate, osim pljuvanja po svemu nista vam nije dobro sve crno.Da vas razocaram nije tako ima nesta i korisnog sta radi ova vlast.