Успеси Вучићеве владе

Sta lupas ,neki zive losije al neki i bolje to je relativno.Ko zna da se snadje zivece bolje...
Ko moze da se odupre prelivanju kapitala u Aziju,to je nezaustavljiv proces...
Ovde je problem sto bi svi da skrste ruke i primaju pare e pa ne moze...
Stvori neku ideju i zasuci rukave pa radi ,po tome se uspesni razlikuju od neuspesnih,a ne samo da se *****-kuka...

Ne lupaj, ako neko za 4 godine uspe samo da smanji plate i penzije, a poveca cene svega - poreza, taksi, akciza, struje, hrane, komunalija, grobarine, evra, goriva... Onda samo bot sendvicar moze da lupa o tome kako se neko snasao pa zivi bolje...

Strpi se jos dve godine, ljubices ti Vucica u ruku ako se ostvari ovo sta je zamislio.

Aaa,setio sam se.Za dve godine će se u Srbiji praviti Mercedesovi autobusi...A ne, to se već pravi.Finci će da kupe FAP!...Ups i to se već desilo.Fabrika čipova!Tamo rade svi koje poznajem.Svaka čast Vučiću.Kanovi iznad cele Srbije...
Čudi me da Beograđani nisu preterano razočarani zbog toga što je "Beograd na vodi" izmešten u Obrenovac...

Siri malo optimizam u ovom narodu do sada smo imali razvaljenu drzavu konacno je pocelo da se nesta radi i sredjuje opet vam nije dobro.Rdjavom qurcu i dlake smetaju.

Koliko sam ja uspeo da primetim,radi se i sređuje isto ono što se radilo i sređivalo i pre Vučićeve vlasti.

- - - - - - - - - -

Budi realan mada se slazem da moze daleko bolje mnogo se bolje radi sa Vucicem nego sto je bilo kod Tadica i zutih..

Ne može bolje.Državna kasa je sve praznija,a i držana preduzeća su sve ređa.Svaki sledeći vladar će moći da uradi manje za svoju stranku od onog prethodnog.

Koliko sam ja uspeo da primetim,radi se i sređuje isto ono što se radilo i sređivalo i pre Vučićeve vlasti.

- - - - - - - - - -

Ne može bolje.Državna kasa je sve praznija,a i držana preduzeća su sve ređa.Svaki sledeći vladar će moći da uradi manje za svoju stranku od onog prethodnog.

Ako vam nije Vucic dobar uskoro ce izbori birajte boljeg ja opet na izbore necu izaci. Pajtic je idealno resenje.

Siri malo optimizam u ovom narodu do sada smo imali razvaljenu drzavu konacno je pocelo da se nesta radi i sredjuje opet vam nije dobro.Rdjavom qurcu i dlake smetaju.

A sta je Vucko kao "sredio"? :roll:

Njegove :navodnik: reforme :navodnik: su se svele na smanjenje plata i penzija, dok u javnim preduzecima i administraciji niko nije otpusten, iako je bar cetvrtina zaposlenih cist visak koji parazitira na grbaci poreskih obveznika. Jel Vucic u kampanji 2012 bese pricao da ce ukinuti preko 100 vladinih agencija, i koliko ih je ukinuo za ove 3 godine?

Ako vam nije Vucic dobar uskoro ce izbori birajte boljeg ja opet na izbore necu izaci. Pajtic je idealno resenje.

Isti k.Vučić,Pajtić,Dačić i ostali nesposobnjakovići.

- - - - - - - - - -

A sta je Vucko kao "sredio"? :roll:

Njegove :navodnik: reforme :navodnik: su se svele na smanjenje plata i penzija, dok u javnim preduzecima i administraciji niko nije otpusten, iako je bar cetvrtina zaposlenih cist visak koji parazitira na grbaci poreskih obveznika. Jel Vucic u kampanji 2012 bese pricao da ce ukinuti preko 100 vladinih agencija, i koliko ih je ukinuo za ove 3 godine?

Još uvek imamo agenciju za ispiivanje pomorskih nesreća :lol:

Doduše,reformisana je.U njoj više nema žutih džabalebaroša.Svi su prešli u SNS.

- - - - - - - - - -

Drzavna preduzeca su pukla davno kad se nije ulagalo u nove tehnologije i kad smo izgubili trziste nije Vucic vodio ta preduzeca.

- - - - - - - - - -

Isti k.Vučić,Pajtić,Dačić i ostali nesposobnjakovići.

- - - - - - - - - -

Još uvek imamo agenciju za ispiivanje pomorskih nesreća :lol:

Doduše,reformisana je.U njoj više nema žutih džabalebaroša.Svi su prešli u SNS.

Ipak je Vucic veci qurac od Tadica,Pajtica,Dacica,Canka..........

Nisu još uvek sva pukla.Kada puknu sva,SNS će izgubiti glasače...

- - - - - - - - - -

Slažem se :lol:

Sav onaj visak zaposlenih koji dobije otkaz normalno je da ce biti protiv Vucica zna to on.

- - - - - - - - - -

Nisu još uvek sva pukla.Kada puknu sva,SNS će izgubiti glasače...

- - - - - - - - - -

Slažem se :lol:

Znacajniji i pametniji na to sam mislio.

Buduće majke u Srbiji diskriminišu i privatni i državni poslodavci

Hoćeš da rađaš decu? E, NEMA POSLA za tebe!

Ne daju mi posao jer hoću da rađam decu, priča za "Blic" A. Milenković (27)

665640_1213_ff.jpg

- Na konkursu jedne velike kompanije ušla sam u najuži krug, ali kada sam rekla da planiram brak, za poslodavca sam postala samo kandidat za trudničko bolovanje. Na testu opšte kulture osvojila sam maksimalan broj bodova, prošla sam još dva nivoa ispitivanja i ušla među pet najboljih. Tada me je poslodavac pitao da li sam udata, imam li decu, kada nameravam da rađam i imam li ozbiljnu vezu. Posle mog odgovora da uskoro planiram udaju, zahvalio se i više me nije pozvao - priča za „Blic“ Milenkovićeva, koja ima diplomu Filološkog fakulteta u Beogradu.

Danas se u Srbiji čak 14 odsto žena koje mogu da rađaju nalazi na birou rada. Preko Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) posao traži 103.000 devojaka između 25 i 34 godine. Nešto više od 52.000 devojaka na birou ima između 25 i 29 godina, a 51.000 žena ima između 30 i 34 godine.

- Neki vlasnici firmi neće da zaposle mlađe i udate žene jer kasnije neće da ih trpe dok su na bolovanju, radije zapošljavaju žene koje više neće rađati. Ovakva praksa postoji kod privatnika, ali i u nekim državnim i opštinskim ustanovama u svim gradovima u Srbiji - kaže za „Blic“ Dragana Soćanin, predsednik Udruženja „Roditelj“.

Zakon poslodavcima zabranjuje da ženske osobe na konkursu pita da li planiraju porodicu, jesu li rađale i kada to žele. U suprotnom, međutim, slučaj je teško dokazati i samo ako se takoav odnos prema kandiatkinji prijavi, tu ženu država može zaštititi.

Kršenja prava na rad u Srbiji primetio je čak i ambasador SAD Majkl Kirbi. On je, naime, rekao da u Srbiji postoji problem za žene od 27 ili 28 godina prilikom zapošljavanja, jer poslodavci neće da ih zaposle zato što treba da rađaju.

Vlada: Kažnjavaćemo poslodavce

U Ministarstvu za rad kažu za „Blic“ da niko nema pravo da izbegava da zaposli žene koje planiraju da rađaju. Takva praksa postoji, ali će se država boriti da je iskoreni. - Trenutno se radi na izradi nacrta Zakona o rodnoj ravnopravnosti, gde će se precizno definisati šta poslodavac ne sme. Zabranjena su mu pitanja o porodičnom životu ili porodičnim planovima kandidata. U suprotnom, poslodavac može biti kažnjen sa 200.000 dinara do 1,5 miliona - kažu u Ministarstvu.

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/589930/Hoces-da-radjas-decu-E-NEMA-POSLA-za-tebe

Nista zato, naselice Vucko par miliona garavih muslimana pa ce njihove zene da radjaju umesto nasih...
:thumbdown:

Poslednja izmena:
Strpi se jos dve godine, ljubices ti Vucica u ruku ako se ostvari ovo sta je zamislio.
Objašnjeno ti je da se te "Dve Godine" uvek pomeraju udesno.

Dakle bolji život dolazi septembra 2017, ali ako se obreš u tom mesecu, onda se bolji život odlaže za septembar 2019.

Zato moraš gledati unazad, i pitati se da li je AV nekada obećao bolji život u vremenu koje je za nama.

Srbija ne tone vise kao pod zutima, dizemo se....:rtfm:

Srbija i dalje toke.Jednakom brzinom.Nigde se ne dižemo.Jedina smo zemlja u regionu koja je u recesiji i koja ima pad BDP-a.U plusu smo samo u odnosu na prošlu godinu kada su bile poplave.Nema investicija,nema novih radnih mesta.Sve propada.Shvatićete i vi naprednjaci jednog dana da je tako.Biće to bolno otrežnjenje...

Srbija i dalje toke.Jednakom brzinom.Nigde se ne dižemo.Jedina smo zemlja u regionu koja je u recesiji i koja ima pad BDP-a.U plusu smo samo u odnosu na prošlu godinu kada su bile poplave.Nema investicija,nema novih radnih mesta.Sve propada.Shvatićete i vi naprednjaci jednog dana da je tako.Biće to bolno otrežnjenje...

Vreme je pred nama videcemo kome treba otreznjenje, ponovicu po ko zna koji put nisam clan i simpatizer SNS-a, nisam izlazio na glasanje i nisam glasao za Vucica.

A vi imate, osim pljuvanja po svemu nista vam nije dobro sve crno.Da vas razocaram nije tako ima nesta i korisnog sta radi ova vlast.

I ti si pljuvao do 2012.Ništa ti nije bilo dobro i sve ti je bilo cno.Mi smo nastavili da pljujemo,a ti si izgleda zadovoljen.Mada,već par stranica ne možeš da se setiš šta je to korisno što radi ova vlast.Ne može ni jedan naprednjak.Da postoji išta pozitivno,neko bi to naveo.Očigledno je da svi znamo da uspesi ove vlade ne postoje.Sve je jedna predizborna kampanja u kojoj Vučić i njegovi učestvuju od momenta od kada su uzeli vlast.Sve se svodi na lažna obećanja od kojih se ni jedno nije ostvarilo niti će.

Back