radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Seti li se ti ijednog uspeha Vučićeve vlade?Ostavio sam ti dve nedelje da razmisliš.pa sam se vratio po odgovor.
Politicka,,ekonomska i monetarna stabilnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seti li se ti ijednog uspeha Vučićeve vlade?Ostavio sam ti dve nedelje da razmisliš.pa sam se vratio po odgovor.
Zasto ovde nema uspesnih ljudi?
Zato jer oni nemaju potrebe da kukaju.
Vec rade i samo rade...
Kao vernik znaš da to nije kradja
SVE JE BOŽIJE I SVE JE TO NAMA GOSPOD DAO DA SE SLUŽIMO
policija bar tako funkcioniše, po Gospodu
- - - - - - - - - -
MONETARNA STABILNOST???
Prvo DINAR JE VEZAN ZA EVRO
EVRO JE NAŠTAMPAN OKO MILIJARDU BEZ POKRIĆA I TREBALO JE DA SE OTPLATI KROZ EKSPORT KA RUSIJI
ali neko stavio embargo Rusima i sad EU ima milijardu papirića
time su obezvredili evro
a nama dinar automatski pao
Vi naprednjaci ste carevi.Svaki put se dobro nasmejem.
Vi naprednjaci ste carevi.Svaki put se dobro nasmejem.
Zato dobijaju dnevnicu sa sendvičem jer je neurposihijatrija dokazala da smeh pa makar i na silu POVOLJNO UTIČE NA ZDRAVLJE![]()
Šta je to politička stabilnost?Jel to znači da je vlada stabilna.Ekonomska stabilnost?Meni ne izgleda da je išta stabilno.Prošle godine u recesiji,a ove smo izašli iz nje jer su prestale poplave.Monetarna stabilnost?Zar dinar može još da padne?P
Nisam glasao za Vuvica ali jesam naprednjak vidim neke korisne stvari za narod od ove vlasti u odnosu na druge.
Šta je to politička stabilnost?Jel to znači da je vlada stabilna.Ekonomska stabilnost?Meni ne izgleda da je išta stabilno.Prošle godine u recesiji,a ove smo izašli iz nje jer su prestale poplave.Monetarna stabilnost?Zar dinar može još da padne?P
Nije zdravo jesti toliko sendviča.Nadam se bar da su salame domaće.
Da izuzmemo ove stranacke aktiviste cije je maslo sto gore za njih bolje i sto vole da love u mutnom ocigledno je da narod ima strpljenja da saceka jos dve godine i uveri se hoce li biti kako Vucic kaze.
Valjda su postigli konsenzus ko će uzeti procenat od Kolubare i EPS-a
Prošle godine oči povadili medjusobno... Vučić morao na vitaminsku dozu...
Koliko ih je bilo pod zutim?
Moli boga da Vucic ne podnese ostavku sta bi onda imao.
Pa ja sam te i pitao da mi navedeš koje su to "korisne stvari za narod".O tome i jeste tema.Od 2012. do sada ni jedan naprednjak ne može da smisli pravi odgovor...Doduše,marinac je napisao da je Vučić uhapsio Miškovića![]()
Dugo je to trajalo.Vučića će oboriti njegovi koje nije uspeo da ugura nigde.Doduše,ostalo je nešto mesta kod Dačićevih.Kada njega sruši,biće još zadovoljenih sendvičara...
ako su salame od Matijevića onda da budemo pažljivi sa komentarima jer ionako neće još dugo u tom slučaju...
Strpi se jos dve godine, ljubices ti Vucica u ruku ako se ostvari ovo sta je zamislio.
Kod Dačića se bolje ruča![]()