Ljuta Tica
Veoma poznat
- Poruka
- 13.648
Pa on ( Vucic) kaze da Gardijan laze, odnosno da ima neke stare podatke. Botovi ( vucicevi) misle da je Gardijan neki lik/ covek i pisu kako je taj
uvek mrzeo Srbiju i uvek je sve radio protiv Srbije
Srbija je u debelom problemu jer kredite moze da uzima samo po jako nepovoljnim uslovima ( uzasno visoke kamate) jer je rizicna drzava.
Mene cudi da se u Srbiji cuti i da niko nece ni da zucne o tim strasnim dugovima.
Ботови - сендвичождери су одувек били приглупи припадници необразоване странке, које од осталих необразованих чланова разликује основно познавање функција миша на рачунару и могућност да разликују плус и минус у коментарима на вести на интернет проталима. Понеки умеју и да сричу речи, али им је функција логике одстрањена још на рођењу и као такви су одличан материјал за управљање.
Тако плитким умовима је могуће сервирати свакакву причу, јер немају функцију размишљања, па и ову да Гуардиан није у праву. На нашу велику жалост јесте у праву, јер највише новца смо узели од западних банака и финансијских институција, а они боље знају колико су нам дали, него ми колико смо заправо узели. А где су задужења код великих пријатеља из арапског света, Кине, Русије ...
Када томе додамо и њихова још тачнија сазнања о томе колико наше друштво заправо створи нове вредности, лако долазе до закључка, да више трошимо него што стварамо, те да смо све ближе тренутку када ће нам се извори одакле црпимо новце пресушити, а судови из којих пресипамо из шупљег у празно разбити.
- - - - - - - - - -
Predsednik Komisije za hartije od vrednosti podneo ostavku
Tanjug | 15. jul 2015. 14:26 |
Predsednik Komisije za hartije od vrednosti Zoran Ćirović potvrdio je Tanjugu da je danas podneo ostavku na ovu funkciju
![]()
Zoran Ćirović
BEOGRAD - Predsednik Komisije za hartije od vrednosti Zoran Ćirović potvrdio je Tanjugu da je danas podneo ostavku na ovu funkciju.
On nije želeo da precizira razloge zbog kojih je to učinio, ali je naveo da je jutros ozvaničio svoju ostavku.
"Podneo sam je skupštinskom Odboru za finansije, i očekujem da je odbor prihvati", rekao je Ćirović.
Укратко, човек заборавио да је председник једне финансијске институције, већ умислио да је власник туристичке агенције без ограничења.
Глобтротер о државном трошку. И на крају као и у свим сличним епилозима. Појео вук магарца. Он спискао милионе на луксузна путовања по целом свету, одморе на Маурицијусу и Малдивима, а рачуне плаћамо сви ми