USPEŠAN BRAK?!?

Bio je izazvan. :lol:
jes vala, ja sam bash izazovan u tri lepe :rotf:

- - - - - - - - - -

A skoro na nekoj od tema rekose da smo slicni ovnovi/skorpije, ja samo mislim da se savrseno privlacimo, nezavisno od pola. :lol:

privlachimo se samo kad je ovan dominantan a shkorpija mazohista...kad oce oboje da budu gazde onda se desi ko kod sofije kad je bila mala da trazhi razvod da bi imala, kako kazhe mir :hahaha:

a sto ga danas ima kao zrela devojka-zena do moga... :lol:

da je bila shkorpija otrovala bi ih :lol:

shalu na stranu znakovi i brak... kako bre mnogi ljudi imaju skladan brak a po zvezdama su totalno nekompatibilni... za brak ko sto rekoh vaze tradicionalna pravila a ako ih muz ne postuje ode mas u propas

Pod uslovom da ne pominje "tradiciju", odmah ce da mu kidne mlada. :lol:
Neke stvari se ne zovu slucajno "tradicionalnim vrednostima", ali je danas diskutabilno koliko ljudi uopste zele da znaju sta sve to podrazumeva, s obzirom na golu istinu da je civilizacijski momenat nadmasio sva ocekivanja u svojoj degradaciji.

Pod uslovom da ne pominje "tradiciju", odmah ce da mu kidne mlada. :lol:
Neke stvari se ne zovu slucajno "tradicionalnim vrednostima", ali je danas diskutabilno koliko ljudi uopste zele da znaju sta sve to podrazumeva, s obzirom na golu istinu da je civilizacijski momenat nadmasio sva ocekivanja u svojoj degradaciji.

nisi u toku.... imas stranu dve ranije, 5 stavki....

kompatibilni... verovatno si posle radila njihove natale pa nashla razloge kresha :lol: da bi brak funkcionisao pravila su:

1. potrebno je da mushkarac voli svoju zhenu sa svim njenim manama, obratno nije neohodno....
2. da muskarac zeni bude uvek zanimljiv kao na pochetku veze, obratno nije neophodno...
3. da ima beskonachno strpljenje za sve njene hirove i da podrzhava svaku njenu infantilnu potrebu ma kako bila idiotska, obratno nije neophodno
4. da je nikad ne ostavi seksualno nezadovoljenu i da bude 24 sata na stend baju sa senzorom kad joj je to i u kom trenutku potrebno, obratno nije neophodno
5. da umre prvi

onda zhena moze da kaze da je imala sjajan brak i divnog muza...samo on nece da cuje te rechi i vidi vapaj na grobu jer ona tek tad postaje svesna da nece vise nikad naci taku budalu :roll:

nisi u toku.... imas stranu dve ranije, 5 stavki....

Procitala i sasvim sam u toku. :lol:

Da nije bilo obrazlozenja posle tacke 5. jos bih i mislila da si sasvim ozbiljan. :lol:
Ovako, moram da se branim i kazem da sam ja "zakljucak" imala vec posle prve tacke, ko da ceka "vapaj", tad je isuvise kasno za sve ostale tacke. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ни на једној свадби не останем до торте. Предлажем да почну да је служе на самом почетку.

Sad se pitam, ko te toliko plasi na svadbama (mislim bitno da nije tvoja, kako sam razumela)?! :lol:

Procitala i sasvim sam u toku. :lol:

Da nije bilo obrazlozenja posle tacke 5. jos bih i mislila da si sasvim ozbiljan. :lol:
Ovako, moram da se branim i kazem da sam ja "zakljucak" imala vec posle prve tacke, ko da ceka "vapaj", tad je isuvise kasno za sve ostale tacke. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Sad se pitam, ko te toliko plasi na svadbama (mislim bitno da nije tvoja, kako sam razumela)?! :lol:

ja se zato i namerno zezam da bi surovu istinu progutale sa stilom.... ako umete.

sve što priznaš može se i hoće sigurno iskoristiti protiv tebe... mada, koga zabole, oguglaš na sve to.
ako ikoga zanima nečiji privatan život i ******* na konto izrečenog na nekoj temi zreo je za psihijatriju.
mislim, generalno... to je jedan od razloga zašto ne treba istresti svaku emociju... što ih više misli da si skot, to bolje.

Па шта и ако хоће? ;)

Ратосиљај се тог фатализма, заиста је фаталан ал' по главу и то само власникову. :lol:

Људи су свакакви и то увек морамо имати у виду.

Мене је моја баба научила да у животу увек морам бити прво своја, а онда нечија.
Значи, према сваком и свему, увек мораш имати дозу задршке. Али не у смислу скривања емоција и не испољавања слабости, већ у смислу поверења.
Ја већ јако дуго не верујем ником 100%. И не осећам се због тога лоше, нити сам изгубила ведрину. ;)

Back