neladm
Buduća legenda
- Poruka
- 28.526
Шта почиње? Ја сам форумска птица од неке 2006.
svak na svoju stranu...i vremenom ...kad se okrenes primetis da vise nema stvari koje radite i volite zajedno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта почиње? Ја сам форумска птица од неке 2006.
jos ako su neke cirlidersice u filmu![]()

Zasto?uh...onda bi se retko ko vencao
![]()
ne aman,zbog foruma
to je druga prica koja ne znaci nista,ko pre 30e udje u brak ili ozbiljnu vezu sigurno ima manje sanse za opstanak,ne samo sto se nije iziveo i prosao sto bi se reklo,nego nije imao lufta da se mentalno sklopi i ceni sebe pa partera a ne brak kao instituciju koji je postao sprdnja
Zasto?
Jel toliko nemoguce ziveti zajedno pre braka?
E vidis, ja smatram da si donekle u pravu.
Ali bi ja to spustila na 25.god. Mozda zato sto ja gledam sa zenskog stanovista.
Jer, realno samci posle 30-e postaju sebicni, okrenuti sebi,
nespremni na kompromis, pa i to nije bas lako
svak na svoju stranu...i vremenom ...kad se okrenes primetis da vise nema stvari koje radite i volite zajedno
Ево рецимо, мој муж тренутно гледа филм који ме ИЧ не занима. Ја зато улазим на форум и дружим се са вама.![]()

С обзиром да смо заједно од 1984., мислим да имамо јако пуно заједничког. Љубав према мачкама, рецимо.
С обзиром да смо заједно од 1984., мислим да имамо јако пуно заједничког. Љубав према мачкама, рецимо.

u pravu si, njihov problem.
ako je ovo na konto foruma, bila sam ironična... mada, ne kažem da nema istine.
ne smeju se sebi dozvoliti greške kada već imaš decu koju uvlačiš u taj novi odnos.
tako da na to ne mogu gledati kao na okretanje novog lisrta, ybg postoji neki sistem odgovornosti, ako ne pema sebi, ono bar prema drugima... ne kažem da dobijaš garanciju, ali deca nisu igračke i brak sa ma kako malo osećanja ili nimalo se okončao ostavlja posledice u koje nisu samo glavni akteri uvučeni.
u pravu si i za ovo, stičite sopstvena iskustva.
a da li ti misliš da ja toga nisam svesna?
rekoh već: koliko je moguće.
ma kakvi do 25e ako studiraju i zickaju za pljuge na grbaci roditelja do 30eZasto?
Jel toliko nemoguce ziveti zajedno pre braka?
E vidis, ja smatram da si donekle u pravu.
Ali bi ja to spustila na 25.god. Mozda zato sto ja gledam sa zenskog stanovista.
Jer, realno samci posle 30-e postaju sebicni, okrenuti sebi,
nespremni na kompromis, pa i to nije bas lako
svako i treba da je okrenut sebi a ne neiskusno partneru pa pos kad deca krenu na fax a ono krza srednjih godina aj se vratimo sebi..ovako sebican dok se ne pojavi prava osoba..a malo je verovatno da ce biti prava prva-drugane nije nemoguce...zasto bi bilo....ali bi se retko koji zajednicki zivot pretvorio u brak kasnije.
pa shta radite tim machkama![]()
ja sam s nekim duzim vezama pocinjao ziveti posle par nedelja,a sa nekim nikad iako su trajale po 2 i nesto godine,to se vidi posle 2 sata price verovala ti ili neNe verujem.
Mislim da bi vise onih koji se posle zaj.zivota odluce na brak uspelo.
Сагласна сам да кад постоје деца мора се о њима мислити.
Али очекујеш превише од људи.
Већина је прилично неосвешћена и не схватају да својим бахатим понашањем према мужу/жени праве богаље од деце.
i da, sofija, ja nigde nisam rekla da postoje određena pravila, iritantno je to izvlačenje iz kontexta. to i đavolko radi...
ako hoćete da se ograničimo na moje iskustvo, nije problem, pričaćemo o tome.
ako mislite da sam protiv braka, jesam onog na papiru i braka kao institucije koja guši i obavezuje, podrazumeva za ceo život, ili dobar deo života.
verujem u funkcionalnost odnosa dvoje (ili više, po želji i potrebama) osoba... ali za to vam nije potreban yebeni papir.
da li ste samo svesni koliko love i živaca vam treba da se to poništi, da se vratite u normalu, ili neko stanje koje liči na normalu, tako da možete da idete na posao, da se suzdržite pred decom, da uđete u neki novi odnos? i to je okončano bez trunke emocija... šta bi tek bilo da ih je ostalo? da li bi se raspala načisto, ili je to do karaktera? da li ste svesni kroz šta sve prolazite... to je pakao i nikome ne želim da doživi tako nešto. naročito ako ima decu... u suprotnom ionako sumnjam da bi ostavilo ikakav trag.
sve ono što vezuje dvoje ljudi u braku koji propada lagano je trulež... ako vam se desi da preko noći donesete odluku, znajte da ste sebi konačno priznali poraz. samo ne dozvolite da protraćite godine i živce i trud na odnos ili osobu koja ne vredi, ili gde nema svrhe ulagati. mnogo je bezbolnije priznati sebi na vreme, a to može retko ko... zato razumem i bežanje od istine i pravdanja i negiranja i napade... opet, ne kažem da nema brakova koji vrede ovde ili negde drugde. ni na jedan konkretno nisam uperila prstom, niti ih strpala u isti koš, samo kažem da ima mnogo samozavaravanja i da ono za šta sete mislili da se drugima dešava može vama sutra da se desi... i molim da mi se čupaju reči iz kontxta.
- - - - - - - - - -
samo od sebe.
i da, sofija, ja nigde nisam rekla da postoje određena pravila, iritantno je to izvlačenje iz kontexta. to i đavolko radi...
ako hoćete da se ograničimo na moje iskustvo, nije problem, pričaćemo o tome.
ako mislite da sam protiv braka, jesam onog na papiru i braka kao institucije koja guši i obavezuje, podrazumeva za ceo život, ili dobar deo života.
verujem u funkcionalnost odnosa dvoje (ili više, po želji i potrebama) osoba... ali za to vam nije potreban yebeni papir.
da li ste samo svesni koliko love i živaca vam treba da se to poništi, da se vratite u normalu, ili neko stanje koje liči na normalu, tako da možete da idete na posao, da se suzdržite pred decom, da uđete u neki novi odnos? i to je okončano bez trunke emocija... šta bi tek bilo da ih je ostalo? da li bi se raspala načisto, ili je to do karaktera? da li ste svesni kroz šta sve prolazite... to je pakao i nikome ne želim da doživi tako nešto. naročito ako ima decu... u suprotnom ionako sumnjam da bi ostavilo ikakav trag.
sve ono što vezuje dvoje ljudi u braku koji propada lagano je trulež... ako vam se desi da preko noći donesete odluku, znajte da ste sebi konačno priznali poraz. samo ne dozvolite da protraćite godine i živce i trud na odnos ili osobu koja ne vredi, ili gde nema svrhe ulagati. mnogo je bezbolnije priznati sebi na vreme, a to može retko ko... zato razumem i bežanje od istine i pravdanja i negiranja i napade... opet, ne kažem da nema brakova koji vrede ovde ili negde drugde. ni na jedan konkretno nisam uperila prstom, niti ih strpala u isti koš, samo kažem da ima mnogo samozavaravanja i da ono za šta sete mislili da se drugima dešava može vama sutra da se desi... molim da mi se ne čupaju reči iz kontxta.
ja sam s nekim duzim vezama pocinjao ziveti posle par nedelja,a sa nekim nikad iako su trajale po 2 i nesto godine,to se vidi posle 2 sata price verovala ti ili ne
Šta je po vašem mišljenju najvažnije da bi jedan brak mogao uspešno da funkcioniše?
Srodnost. Sličnost.
Veruj mi na reč.
Људи се нањуше по сличности, нема ту велике мудрости.
Волиш оно што ти је на неки начин познато, у чему се осећаш удобно.