USPEŠAN BRAK?!?

ajd ovako... ovde smo većinom iz dosade, dokoni, jel tako?
to da li neko ima problem, pa mu je ovo ventil, ili bi da prca, nije poenta ove moje priče.
e sad, u braku si, odeš na medeni mesec, recimo, i ti sa lokacije kačiš slike po forumu, ali ljudi, pa je to normalno?
možda ja grešim, možda sam glupa i zatucana, ali odakle potreba da se pobegne iz rl-a, ako je sve bajno i sjajno?
ili žene koje imaju malu decu, bebe, ili do 5 godina... pa to dete zahteva da se njime bavite, pažnju, a posveti se forumu više vremena no sopstvenom detetu. i opet će mi neko reći kako je to normalno, borba protiv patrijarhata je sprcati sate i sate sa nekim nikovima dok ti muž gleda neki film, može da bude i obrnuto, nebitno... a detetu uvalite neku igračku da se zanima, da ne ometa?
nemojte me zayebavati.

немам речи за ово болдовано

Занимљиво да се увек потеже форумашење жена, мајки и супруга, а занемарује се чињеница да овде до дубоко у ноћ куцкају и многи мужеви и очеви мале деце.

Невероватно је да такве осуде испаљује управо једна жена. :confused:

Ћерка моје рођаке се од шеснаесте године вода са дечком а сад има двадесет и пет. Она практично живи у браку јер се преселила код њега а њена властита соба зјапи празна.

Они су стално заједно, он је вози до факултета и сачекује, тако да она нема никакве шансе да упозна и неког другог.

Родитељима све то није баш мило, благо речено, јер нити је проживела младост са друштвом како се и приличи, нити има икаквог искуства са другим младићима.

Шта им још преостаје осим детета? Тако млади а већ са дебелим стажом. :confused:

Ja sam juče upoznao ženu koja se udala sa petnaest godina. Sada ima 50-ak i već veliku unučad. Zato kažem nema pravila. Neko se zaista usreći i sa prvim partnerom. Neko sa petim-šestim,desetim... a neko se zezne.

Poslednja izmena:
Ispada da žena koja je dobra majka i domaćica ne može nikako biti i dobra ljubavnica. I obrnuto.
nisam rekla ovo što tvrdiš.

taj se post odnosio na proračunatost, kalkulisanje, biraš srcem ili razumom. veze nema sa ovim o čemu ti pričaš.
i možda u retkim slučajevima gde se razum i srce usaglase, taj primer nisam navodila... ali da ne bude posle kako sam rekla da tako nešto ne postoji, evo napominjem sada.

Ja sam tako shvatio tvoje pisanje. I šta je proračunato u tome što bih želio da se oženim curom koja će onda biti i dobra majka? Po meni proračunatost je ako se ženiš ili udaješ za nekoga samo zbog toga što je bogat i moćan.

pa nije da smo tako rekle, ali turanje reči u usta je izgleda postalo uobičajena praxa.

kažeš da si srećno udata?
a provodiš ovde, koliko... 8-10 sati dnevno?
izvini, ali to po meni nije normalno... sad idi mantraj nekom drugom kako si srećna i ispunjena.

[

A nije ti palo na pamet npr da djeca ne žive sa njom,muž radi ona ne i da ima puno slobodnog vremena?

Ja sam juče upoznao ženu koja se udala sa peatnest godina. Sada ima 50-ak i već veliku unučad. Zato kažem nema pravila. Neko se zaista usreći i sa prvim partnerom. Neko sa petim-šestim,desetim... a neko se zezne.

А како се школа уклопила у тај аранжман? Родитељи мора да су били очарани.

- - - - - - - - - -

A nije ti palo na pamet npr da djeca ne žive sa njom,muž radi ona ne i da ima puno slobodnog vremena?

Деца живе са мном јер су још тинејџери, не прави ме бабом јер то нисам. Напротив.

Обична интернет зависница као и многи.

А како се школа уклопила у тај аранжман? Родитељи мора да су били очарани.

- - - - - - - - - -

Деца живе са мном јер су још тинејџери, не прави ме бабом јер то нисам. Напротив.

Обична интернет зависница као и многи.

Nisam je pitao. Ali s obzirom da je ona seljanka kao i muž i njegovi i njeni roditelji ne vjerujem da su nešto mnogo bunili. Nisam ni rekao da si baba :D Djeca mogu biti i studenti,raditi u drugom mjestu i slično.

ajd ovako... ovde smo većinom iz dosade, dokoni, jel tako?
to da li neko ima problem, pa mu je ovo ventil, ili bi da prca, nije poenta ove moje priče.
e sad, u braku si, odeš na medeni mesec, recimo, i ti sa lokacije kačiš slike po forumu, ali ljudi, pa je to normalno?
možda ja grešim, možda sam glupa i zatucana, ali odakle potreba da se pobegne iz rl-a, ako je sve bajno i sjajno?
ili žene koje imaju malu decu, bebe, ili do 5 godina... pa to dete zahteva da se njime bavite, pažnju, a posveti se forumu više vremena no sopstvenom detetu. i opet će mi neko reći kako je to normalno, borba protiv patrijarhata je sprcati sate i sate sa nekim nikovima dok ti muž gleda neki film, može da bude i obrnuto, nebitno... a detetu uvalite neku igračku da se zanima, da ne ometa?
nemojte me zayebavati.

Sa vecinom napisanog se slazem. Bekstvo na forum nije bekstvo iz stvarnosti, barem ne za vecinu ucesnika. Jednostavno ljudi se ovde druze. Kao kad bi neko pre petnaest godina kafu sa drugaricama u obliznjem kaficu nazvao bezanjem iz rl. Ono sto treba da brine je vreme provedeno ovde. Sve vise od vremena odvbojenog za par kafa dnevno je previse i alarm za uzbunu.

:think: pa eto u kuci sam sa malom bebom, lap top mi je u sobi gde je i beba i ovo sto sad kucam traje par minuta....jel to znaci da sam losa majka i da nemam dobar zivot jer kucam po koju i utrosim po pola sata dnevno na komp?....missim, nisam rob zato sto sam majka....

Sa vecinom napisanog se slazem. Bekstvo na forum nije bekstvo iz stvarnosti, barem ne za vecinu ucesnika. Jednostavno ljudi se ovde druze. Kao kad bi neko pre petnaest godina kafu sa drugaricama u obliznjem kaficu nazvao bezanjem iz rl. Ono sto treba da brine je vreme provedeno ovde. Sve vise od vremena odvbojenog za par kafa dnevno je previse i alarm za uzbunu.

slažem se, al objasni ti to ovim dvema... kada prestanu da traže izgovore.
ne trebaju meni vaši razlozi, al trebaće vama, možda...

Ja sam tako shvatio tvoje pisanje. I šta je proračunato u tome što bih želio da se oženim curom koja će onda biti i dobra majka? Po meni proračunatost je ako se ženiš ili udaješ za nekoga samo zbog toga što je bogat i moćan.

tražim sve, ili ništa... tako ću i na ovu tvoju konstataciju odgovoriti da nije dovoljno jedno ili drugo, potrebno je sve. koliko je moguće... slažem se za proračunatost, ali to podrazumeva sve ono što potire srce, znači materijalno nije samo nečije bogatstvo. materijalno je i posedovanje određene osobe, ili statusa.

a šta ja rekoh par strana pre, ekonomska zavisnost kao ključan faktor opstanka braka... e sad bi mogli da uđemo u problematiku gde svako od partnera ima svoju zanimaciju... i to kakvu, nadasve korisnu kao što je forum. pa kad ta žena krene da kači extremno extremitete, pa kad se strovali na pp, pa kad je zainteresuje nečije pisanje... opasna je ovo stvar.
nadam se, ipak, bez obzira na silna iskušanje koje nudi ovo mesto... i izazove, nadasve, da neće zapostaviti partnera, decu, kućne obaveze. jer za ovo ovde se stvara slobodno vreme, kada te zavisnos ščepa. a tek bračna kolotečina, rekoh malopre kakve mogu biti posledice...
da se razumemo, i treba da ima svoje vreme, svoje društvo, svoja interesovanja, nevezano za partnera... ali šta se dešava sa ovima koje blentače u večernje sate? muž im radi noću, deca idu u večernju školu?

a šta ja rekoh par strana pre, ekonomska zavisnost kao ključan faktor opstanka braka... e sad bi mogli da uđemo u problematiku gde svako od partnera ima svoju zanimaciju... i to kakvu, nadasve korisnu kao što je forum. pa kad ta žena krene da kači extremno extremitete, pa kad se strovali na pp, pa kad je zainteresuje nečije pisanje... opasna je ovo stvar.
nadam se, ipak, bez obzira na silna iskušanje koje nudi ovo mesto... i izazove, nadasve, da neće zapostaviti partnera, decu, kućne obaveze. jer za ovo ovde se stvara slobodno vreme, kada te zavisnos ščepa. a tek bračna kolotečina, rekoh malopre kakve mogu biti posledice...
da se razumemo, i treba da ima svoje vreme, svoje društvo, svoja interesovanja, nevezano za partnera... ali šta se dešava sa ovima koje blentače u večernje sate? muž im radi noću, deca idu u večernju školu?

А ти се јадна бринеш за туђе животе, бракове и децу...:lol:

И нарочито су ти проблематични, видим, вечерњи сати. Шта ти замишљаш да би требало да се дешава у тим кључним сатима?

Како мали ђокица замишља брак, комедија.

А ти се јадна бринеш за туђе животе, бракове и децу...:lol:

И нарочито су ти проблематични, видим, вечерњи сати. Шта ти замишљаш да би требало да се дешава у тим кључним сатима?

Како мали ђокица замишља брак, комедија.

reci ti meni šta se ne/dešava, ti si ta koja je u braku i provodi ovde svakodnevno sate i sate.
ne brinem se, naprotiv... žalim takve slučajeve.

reci ti meni šta se ne/dešava, ti si ta koja je u braku i provodi ovde svakodnevno sate i sate.
ne brinem se, naprotiv... žalim takve slučajeve.

Објасни ми како ти замишљаш један просечан брак. Ујутру, поподне и нарочито увече.

Баш ме занима како на то гледа особа која о томе очигледно појма нема и још мисли да има права да другима дрско спочитава боравак на форуму на коме је и она, гле чуда. :mrgreen:

slažem se, al objasni ti to ovim dvema... kada prestanu da traže izgovore.
ne trebaju meni vaši razlozi, al trebaće vama, možda...

:zcepanje: ijao, zar opet?....mislis da svi koji svrate ovde provode sate i sate?....pa vidis, ima ljudi koji znaju biti i umereni.....suprise :zper:

- - - - - - - - - -

Ја не знам за такве "опште" констатације.

kao sto rekoh od kad sam ovde....to ti je kao i pljuvacina po zenama od strane isfrustriranih muskaraca, uvek ce biti i bice....

Back