USPEŠAN BRAK?!?

Њих две су у фаталистичком фазону. :lol:

Или је емоција да се распада колико је интензивна или ништа. А то није права љубав. То је страст, заљубљеност.
Време је одавно било да се одрасте. :)

Или је емоција да се распада колико је интензивна или ништа. А то није права љубав. То је страст, заљубљеност.

Ваљда мисле да ће и после двадесет година брака да се ватају с мужем у парку.

А за оно горе што смо писале, ја неке своје другарице практично више нисам видела после свадбе.

Никад ме више нису позвале да седнемо негде, да прошетамо...

А за оно горе што смо писале, ја неке своје другарице практично више нисам видела после свадбе.

Никад ме више нису позвале да седнемо негде, да прошетамо...

Ко зна какви су им мужеви.

Мада, то сасвим зависи од њих (другарица), да се не лажемо.

Ко зна какви су им мужеви.

Мада, то сасвим зависи од њих (другарица), да се не лажемо.

Ма мужеве боли ****** шта ће оне да раде, својом вољом су пустиле стари живот низ воду.

(чему оволика цензура око речи г.у.з.и.ц.а. ???)

zena je hodajuca patologija na 4 tochka
Бога ми и мушкараца фелеричних колико ти душа иште.
Само је поента наћи неког с ким се уклапаш, с ким си компатибилан у фелеричности. :lol:

Ма мужеве боли ****** шта ће оне да раде, својом вољом су пустиле стари живот низ воду.

(чему оволика цензура око речи г.у.з.и.ц.а. ???)

Модел патријархалног васпитања- жена мора да се жртвује за породицу.

Пре неки дан сретнем своју бившу нераздвојну другарицу из гимназије која је једна од тих које су нестале за друштво откако су се удале и родиле децу.

Мислим, срећемо се само случајно, у пролазу.

Каже ми на крају разговора - "Е, 'ајде да се виђамо!"

Ја само помислих - да, како да не, виђаћемо се у п.м... Исто онако као за задњих тридесет година, само о годишњицама матуре.

Па видиш да јесу. Нема више ни другарица, ни интернета.

predugo sam (po nekim mojim kriterijumima) sama.
to simbolično "odlaženje" sa forumu (ne mogu da verujem da ste shvatili bukvalno) je više odraz želje da se to neko uglavnom proćerdano vreme(meni jeste, na žalost) iskoristi na mnogo konstruktivniji način (sa nekim), šta god to bilo...makar i ostalo to kuckanje na internetu, ali u duetu...cinizam vam je totalno nepotreban u ovom slučaju.

predugo sam (po nekim mojim kriterijumima) sama.
to simbolično "odlaženje" sa forumu (ne mogu da verujem da ste shvatili bukvalno) je više odraz želje da se to neko uglavnom proćerdano vreme(meni jeste, na žalost) iskoristi na mnogo konstruktivniji način (sa nekim), šta god to bilo...makar i ostalo to kuckanje na internetu, ali u duetu...cinizam vam je totalno nepotreban u ovom slučaju.

Лично, не знам позадину твоје ситуације, нити животну причу али на цинизам је одговорено цинизмом.
Можда Кока теби није звучала цинично али мени јесте, веома. ;)

Па видиш да јесу. Нема више ни другарица, ни интернета.

pa nije da smo tako rekle, ali turanje reči u usta je izgleda postalo uobičajena praxa.

kažeš da si srećno udata?
a provodiš ovde, koliko... 8-10 sati dnevno?
izvini, ali to po meni nije normalno... sad idi mantraj nekom drugom kako si srećna i ispunjena.

- - - - - - - - - -

Ваљда мисле да ће и после двадесет година брака да се ватају с мужем у парку.

očigledno je da u svima drugima vidiš problem, samo u sebi ne, ovo na konto drugarica... i oprečnih mišljenja ovde.

ne, nego prosto mislim da mi ovo neće biti potrebno.

ajd ovako... ovde smo većinom iz dosade, dokoni, jel tako?
to da li neko ima problem, pa mu je ovo ventil, ili bi da prca, nije poenta ove moje priče.
e sad, u braku si, odeš na medeni mesec, recimo, i ti sa lokacije kačiš slike po forumu, ali ljudi, pa je to normalno?
možda ja grešim, možda sam glupa i zatucana, ali odakle potreba da se pobegne iz rl-a, ako je sve bajno i sjajno?
ili žene koje imaju malu decu, bebe, ili do 5 godina... pa to dete zahteva da se njime bavite, pažnju, a posveti se forumu više vremena no sopstvenom detetu. i opet će mi neko reći kako je to normalno, borba protiv patrijarhata je sprcati sate i sate sa nekim nikovima dok ti muž gleda neki film, može da bude i obrnuto, nebitno... a detetu uvalite neku igračku da se zanima, da ne ometa?
nemojte me zayebavati.

Нисмо сви исти.

Време се на форуму проводи из разних разлога, не само из досаде у рл-у. ;)

Ето нпр. те које каче фотке са меденог месеца овде можда желе да буду у центру пажње, да се похвале срећом или добрим избором локације (што да не? :lol:) у ту сврху, а можда зато што им је време са партнером испразно.......
Људи воле интеракцију са другима, а форумашење је једна од могућности за то.

ajd ovako... ovde smo većinom iz dosade, dokoni, jel tako?
to da li neko ima problem, pa mu je ovo ventil, ili bi da prca, nije poenta ove moje priče.
e sad, u braku si, odeš na medeni mesec, recimo, i ti sa lokacije kačiš slike po forumu, ali ljudi, pa je to normalno?
možda ja grešim, možda sam glupa i zatucana, ali odakle potreba da se pobegne iz rl-a, ako je sve bajno i sjajno?
ili žene koje imaju malu decu, bebe, ili do 5 godina... pa to dete zahteva da se njime bavite, pažnju, a posveti se forumu više vremena no sopstvenom detetu. i opet će mi neko reći kako je to normalno, borba protiv patrijarhata je sprcati sate i sate sa nekim nikovima dok ti muž gleda neki film, može da bude i obrnuto, nebitno... a detetu uvalite neku igračku da se zanima, da ne ometa?
nemojte me zayebavati.
Nisi zatucana,u pravu si,i ja sam se čudio u vezi toga..
Pogotovo ne kapiram ove udate što se kače polugole,uh što bi ih ja isprašio po guzičini da sam im muž:confused:..očigledno je da nisu zadovoljne,e sad šta je u pitanju to samo one znaju...

neke zene su egzibicionistkinje u dushi
ne mora da znaci da nisu srecne
a ko zna mozda njihove tipove lozi da im zavide na zenskoj
sve ovo naravno pada u vodu kad znamo da govorimo o...forumashicama

pa nije da smo tako rekle, ali turanje reči u usta je izgleda postalo uobičajena praxa.

kažeš da si srećno udata?
a provodiš ovde, koliko... 8-10 sati dnevno?
izvini, ali to po meni nije normalno... sad idi mantraj nekom drugom kako si srećna i ispunjena.

- - - - - - - - - -

očigledno je da u svima drugima vidiš problem, samo u sebi ne, ovo na konto drugarica... i oprečnih mišljenja ovde.

Ало бре кокошко, ја сам своје главне животне задатке позавршавала, што и теби желим.

То колико сам ја на форуму а колико нисам, то је смешно и нема везе са срећом у браку, мислим, да ли си ти чиста? :lol:

Колико година имаш, душице?

Ало бре кокошко, ја сам своје главне животне задатке позавршавала, што и теби желим.

То колико сам ја на форуму а колико нисам, то је смешно и нема везе са срећом у браку, мислим, да ли си ти чиста? :lol:

Колико година имаш, душице?

pa ako si ih pozavršavala, onda možeš i da se ubiješ, zar ne?

Back