Uskrsnuće DSS-a

Nešto mi Šešelj sve više i više omekšava...seti se kako je s poštovanjem govorio o Popoviću...

Da nije možda na pomolu SRS-DSS koalicija?

Једино ако су тотално пролупали. Неће у Савез за Србију, а хоће са Шешељем. Али, од тога нема ништа. СРС увек наступа сам, таква јој је улога и задатак одувек.

Upravo.

Sećam se vatrenih diskusija; tema se otvori i za svega par dana dođe do gomile stranica...ljudi razmenjuju mišljenja, navijaju za ove i one...a sada jedine dve teme koje nanižu veliki interes jesu tema o Jasenovcu, o Mehmed-paši Sokoloviću i o tome da li je bošnjački srpski. Iako su manje-više sve one za druge podforume. I velika većina ljudi koji se javljaju slabo poznaju teme generalno već samo isprazno trabunjaju.

Сада већина тема више личе на неки лаки chat за гастарбајтере него на политичке дискусије.

- - - - - - - - - -

BI STE
BI STE
BI STE
OVAKO GOVORI COVEK KOJI SE HVALI SVOJIM POZNAVANJEM LITERATURE
INACE, KAZE SE BISTE

После километара и километара на мопеду, на температури тик изнад нуле, рука задрхти..

- - - - - - - - - -

Једино ако су тотално пролупали. Неће у Савез за Србију, а хоће са Шешељем. (...)

Нису они пролупали него су свесно одабрали да буду лажна опозиција. Уосталом, као и Шешељ.

Сада већина тема више личе на неки лаки chat за гастарбајтере него на политичке дискусије.
Мени више личи на славска окупљања полусвета, после вечере, кад су сви већ доста попили.
Свако мантра своје, знање и логика нису битни.

da li DSS levica??? To je bilo pitanje...kolikio to teško pitanje može da bude??
ДСС је по свом програму странка центра. Значи исто "мејнстрим" странка као што је била и ДС када је од ње настала ДСС одвајањем Коштунице и групе око њега (много касније, Ђилас је изменио Програм ДС-а и од тада је ДС леви центар).

- - - - - - - - - -

Мени више личи на славска окупљања полусвета, после вечере, кад су сви већ доста попили.
Свако мантра своје, знање и логика нису битни.

Отприлике је то исто оно што сам и ја написао.

jedino za njega nema afera ili skandala...da je drpao pare...privatizovao firme...da se drogirao...da je imao ljubavnice...da ima nekretnine po srbiji...skupi autoomobili...a možda je i on pod kontrolom brita i amera???

A, sto cuva 7 macaka, nosi im mleko, pastetice i miluje ih....to su mu najvise nasli,,,mozda jos nesto...nego se istrosio,,,umrla mu zena,,,nema dece...ni motiva...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

После километара и километара на мопеду, на температури тик изнад нуле, рука задрхти..

- - - - - - - - - -

Нису они пролупали него су свесно одабрали да буду лажна опозиција. Уосталом, као и Шешељ.

Par njih dobilo kes, ili direktivu, onaj pantljicar Milos je stdent Sorbone, njega kontrolira Suzana Vasiljevic sa ljubavnikom sefom DST za Balkan.

Једино ако су тотално пролупали. Неће у Савез за Србију, а хоће са Шешељем. Али, од тога нема ништа. СРС увек наступа сам, таква јој је улога и задатак одувек.

A izbori 2014. godine, kada su išli koaliciji sa Obrazom (što je Šešelj odobrio, uprkos konstantnim prozivkama na raćun dverjana da su ljotićevci) i SNP Naši?

A izbori 2014. godine, kada su išli koaliciji sa Obrazom (što je Šešelj odobrio, uprkos konstantnim prozivkama na raćun dverjana da su ljotićevci) i SNP Naši?

Нису СРС, "Образ" и "Наши" били у коалицији већ су М.Обрадовић и Ивановић били на листи СРС, а претходно се, по Шешељевом захтеву, учланивши у СРС. После су се наравно одмах изчланили, али правно формално били су радикали када су били на листи СРС на изборима за републички парламент 2014.

Данас Ивановић добро збори о Вјекославу, СРС, као и о остатку лажне "патриотске" опозиције.

Нису СРС, "Образ" и "Наши" били у коалицији већ су М.Обрадовић и Ивановић били на листи СРС, а претходно се, по Шешељевом захтеву, учланивши у СРС. После су се наравно одмах изчланили, али правно формално били су радикали када су били на листи СРС на изборима за републички парламент 2014.

Данас Ивановић добро збори о Вјекославу, СРС, као и о остатку лажне "патриотске" опозиције.

Poslednja izmena:
ЈОВАНОВИЋ (ДСС) Да је неко заспао пре 100 година не би веровао да је Дрина граница

„Да је неко заспао пре 100 година и данас се пробудио био би запањен чињеницом да Срби живе у неколико држава. Видео би антисрпску Црну Гору са режимом Мила Ђукановића, био би у чуду да види Косово које је прогласило сецесију, не би веровао да је Дрина граница“, истакао је Јовановић.

„Косово је Србија, Република Српска је Србија, иако то само формално данас није. У српској Црној Гори и даље имамо потомке Сердара Јанка Вукотића а кад падне Милов режим, после три дана ће бити као да га никада није било“, навео је лидер ДСС.

https://srbin.info/2018/11/23/jovan...100-godina-ne-bi-verovao-da-je-drina-granica/

Back