Usamljenost

Pre sam se cesto osecala usamljeno.Medjutim,kada mi i sada,kada sam potpuno drugacija,dodje taj period,kada mi je samopouzdanje na nuli,kada mislim da me niko ne voli...
Jednostavno razmislim...Boze moj,sta su moji roditelji,prijatelji ucinili sve za mene?!A ja se ovako ponasam!!Treba da im zahvalim,a ne da kmecim.Onda shvatim da nemam prava da se osecam usamljeno,ljuto,da ce oko mene uvek biti ljudi,samo ako nastavim da se ponasam onako kako bih volela da se drugi ponasaju prema meni.
To je samo jedan period,dodje,prodje i cao.

Najgora na svetu je samoca.Osecaj da nemas bas nikome da se obratis,niko da Te posavetuje....
Ja sam samocu iskusila par puta,ali jednostavno shvatis da mora tako i da ako si ti pozitivan,bice ti sve pozitivno. I bilo je!

ja stvarno ponekad volim da se osamim ali ne i da budem usamljena da nemam nikoga,hvala Bogu imam kome da se obracam i jos pored neke ono kao drugarice.a primetila sam da nekad na casu zavucem se u zadnju klupu i buljim kroz prozor i tako 45 minuta inace ja ludujem stalno.ali dobro to nije usamljenost to je nesto drugo.usamljenost je stvarno fus,a takvi bi trebali da se zapitaju sta je snjima kad nemaju ama bas nikog:cool:

vec je bila slicna tema, cini mi se, i to skoro... al nema veze... nikad nisam imao najboljeg druga a jos manje drugaricu... po prirodi sam asocijalan, mada i ja ponekad volim da odem sa drustvom da izblejim da se izduvam, izadjem, popijem nesto, da uzivam... ipak, vise volim kad sam sam, tako se najbolje osecam... meni usamljenost sasvim odgovara... ne cuvam nikakve tajne, nemam potrebu za veoma bliskim prijateljima, i svima i svuda to govorim, i to je sve...

Nikada nisam bila potpuno usamljena,mada volim da budem sama.Nikad nisam imala najbolju drugaricu ili druga,ali imam jako dobre drugove i drugarice i to mi je sasvim dovoljno.
Usamljenik i usamljenost samo po sebi nije nista lose.Svima naidju periodi kada se osecaju usamljenim ali smatram da niko ne moze biti potpuno usamljen.

E jako me zanima da li je neko od vas bio nekad usamljen ili u bukvalnom smislu da nema ni prijatelje ni nikoga ili da se tako oseca.I sta vi mislite o tome,kako je biti sam i usamljen?

Secam se da sam bila usamljena jednom u vrticu i u 4. razredu sam bila usamljena bash bash....Nisam mogla sebi da nadjem prijatelja.... Ali sam reshila taj problem....Sva sreca skoro se nisam osetila usamljenom....

Back