MJK
Elita
- Poruka
- 18.321
70% od usa ide za Atzlan Mexico#nijesedesilo
#nećesedesiti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
70% od usa ide za Atzlan Mexico#nijesedesilo
#nećesedesiti
Ne znam tačno na šta misliš.70% od usa ide za Atzlan Mexico
ti nemas pojma to znamNe znam tačno na šta misliš.
Tako je.ti nemas pojma to znam
70% od usa ide za Atzlan Mexico
vise je danas usa treci svjet nego Mexiko ali to nije vaznoIde mislis za zemlju treceg svijeta?
vise je danas usa treci svjet nego Mexiko ali to nije vazno
demografski je kasirao Mexiko usa minimum 70 % od usa
MJK se zbunio kad je trebao da proširi rečenicu.Vazno je, vazno je....i nije usa treci svijet, osim ako si dalabu....
MJK se zbunio kad je trebao da proširi rečenicu.
rat izmedu danske i usa?
Ruska Arktička flota neće dozvoliti merikancima aneksiju Grenlanda.sve je moguce
Od USA se moze ocekivati sve najgore
u velikim djelovama je treci svjet usaVazno je, vazno je....i nije usa treci svijet, osim ako si dalabu....
to ne znamRuska Arktička flota neće dozvoliti merikancima aneksiju Grenlanda.
Ako tako javlja tvoj informativni portal Srbin.info, to je onda to.
Još ako neki random rednek sa Tvitera kaže isto, nema se šta sumnjati.
Bitna je saradnja između EU i USA.“Nema konkretnih planova, ali sarađivaćemo sa SAD”, rekao je Poulsen.
Bitna je saradnja između EU i USA.
Već si zaboravio kako si skakao od sreće kad je pobedio Tramp.Tramp je imperator te americke IMPERIJE ZLA
Već si zaboravio kako si skakao od sreće kad je pobedio Tramp.
Pamćenje kao akvarijumska ribica? Ali odma' da ti rečem, koliko god ne volim populiste poput Vučića, Orbana i Trampa, moram da te razočaram da predsednik najjače zemlje u univerzumu neće osvajati ničije teritorije, a pogotovo ne komšije sa kojim je u dobrim odnosima.
Radost ti je jalova kao i obično. NATO članice ne ratuju među sobom, već se štite od ovog koji voli da tenkovima upada kod komšija.Pa pazi ja i dalje skacem
Rat izmedju clanica NATO pakta nije nesto sto je lose po nas Srbe. Naprotiv.
Sto vise ratova Amerika zapocne protiv drugih na drugim stranama to ce na Balkanu biti slabija.
Radost ti je jalova kao i obično. NATO članice ne ratuju među sobom, već se štite od ovog koji voli da tenkovima upada kod komšija.
он је најавио да ће анектирати и целу Канаду, човек глуми кловна у правом смислу речи![]()
Amerika ne napada komšije, za razliku od nekih drugih što tenkovima upadaju na komšijsku teritoriju, ZNAŠ TI KOJIH.Tramp je Kanadi tj Trudou ponudio da se samoukine i postane 51 americka drzava.
Ako ne pristane uvesce im carine od 25% na sve
Tako izgleda kad si "saveznik" sa Amerikom
Sto reko Henri Kisindzer jedina gora stvar od toga da budete americki neprijatelj - jeste da budete americki prijatelj
To vidimo sada na primerima Grenlanda, Kanade i Meksika tj najblizih teritorija Americi.
Takodje sam video da je Tramp najavio da ce okupirati i Kubu!
WAR INC.
Od toga zivi Americka elita.
![]()