ЦрниГавран
Aktivan član
- Poruka
- 1.904
Рекао је да жели да откупи/узме Гренланд од Данске. Нема грешке.Pa jel' znaš egleski da prevedeš ovo što je rekao ovde i da uporediš sa onim što si pročitao na fake news web sajtu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рекао је да жели да откупи/узме Гренланд од Данске. Нема грешке.Pa jel' znaš egleski da prevedeš ovo što je rekao ovde i da uporediš sa onim što si pročitao na fake news web sajtu
Ma znam, to ponavlja već godinama, isto kao što je zajebavao Trudoa za Kanadu kao američku državu.Рекао је да жели да откупи/узме Гренланд од Данске. Нема грешке.
Zejza se?Ma znam, to ponavlja već godinama, isto kao što je zajebavao Trudoa za Kanadu kao američku državu.
On voli da troluje malo.
Znajući njega, videćeš da se sprda... podseća me na onog lika koji sve komšinice redom pita za kafu, računajući da ne gubi ništa a ako prođe - juhu!Zejza se?
Panamski kanal?
Видећемо хоће ли овога пута да се зеза, сад нема разлога да брине, јер нема трећег мандата. И он је почео да пуца по шавовимаMa znam, to ponavlja već godinama, isto kao što je zajebavao Trudoa za Kanadu kao američku državu.
On voli da troluje malo.
Igras golf sa njim?Znajući njega, videćeš da se sprda... podseća me na onog lika koji sve komšinice redom pita za kafu, računajući da ne gubi ništa a ako prođe - juhu!
Bome izgleda da ne pita nego oće da cepa gatjkeZnajući njega, videćeš da se sprda... podseća me na onog lika koji sve komšinice redom pita za kafu, računajući da ne gubi ništa a ako prođe - juhu!
Srbi polazu nadu u Trampa.Видећемо хоће ли овога пута да се зеза, сад нема разлога да брине, јер нема трећег мандата. И он је почео да пуца по шавовима
Срби који полажу наду у било којег политичара, поготово америчке преЦеднике су будале.Srbi polazu nadu u Trampa.
Ja mu nista ne vjerujem ,kao sto ne vjerujem nijednom politicaru.
Pa jel' znaš egleski da prevedeš ovo što je rekao ovde i da uporediš sa onim što si pročitao na fake news web sajtu
Nisu li i drugi?Срби који полажу наду у било којег политичара, поготово америчке преЦеднике су будале.
Znajući njega, videćeš da se sprda... podseća me na onog lika koji sve komšinice redom pita za kafu, računajući da ne gubi ništa a ako prođe - juhu!
Pa zamisli sličan primer - ti pitaš komšiju da kupiš njegov plac, on kaže "ne prodajem", ti kažeš "ok, javi ako se predomisliš" i problema nema. Zar se ne slažeš?Pa Tramp hoce da kupi Grenland kaze. To je uvreda . Hocu i ja da kupim Aljasku i vratim je nazad Rusiji . Posto kosta ?
Videćemo, ali pošto zna da ga svi gledaju i ne želi da ispadne siledžija, mislim da neće dirati gaćke. xDBome izgleda da ne pita nego oće da cepa gatjke
Slabo ja igram golf.Igras golf sa njim?
Mislis rijetko igras ili ti treba puno pokusaja da ubacis u rupu?Slabo ja igram golf.
Jel ono kada u Doneck upadaju nacisti sa tenkovima ili ono kada upadnu komsije u Doneck sa tenkovima.Koje upadanje ti smeta ,a koje ne?Pa zamisli sličan primer - ti pitaš komšiju da kupiš njegov plac, on kaže "ne prodajem", ti kažeš "ok, javi ako se predomisliš" i problema nema. Zar se ne slažeš?
Problem nastaje tek kad ti upadneš tenkovima na njegov plac.
Nacisti su umrli 1945-te.Jel ono kada u Doneck upadaju nacisti sa tenkovima ili ono kada upadnu komsije u Doneck sa tenkovima.Koje upadanje ti smeta ,a koje ne?
Ubacim prilično lako. Sreća ili veština, teško je reći. Imam čak i pehar u kancelariji sa nekog takmičenja koje je pre par godina organizovao SBB (Šolak?).Mislis rijetko igras ili ti treba puno pokusaja da ubacis u rupu?
Nisu Reks ih spasio.Nacisti su umrli 1945-te.
Taj deo drugog svetskog rata na koji ti misliš nisam ispratio.
Ima tih napaljenih klinaca u Srbiji, Rusiji, Americi, a najmanje u Nemačkoj (jer tamo idu pravo u tvorza)Nisu Reks ih spasio.
I popunio Argentinu,Spaniju ,Australiju...njima.
Nakotilo se i ponovo nagrnuli.Mnoge su zagrnuli.
То се дешава само у свету хумора.Uh,dobro je.Ja pomislio od kud to da se SAD stave na stranu zla i napadnu nekoga.Rijetko humana zemlja.
Samo napred, ako se ratuje nek bude što dalje od nas. Uostalom Kanada i Danska su oči isplakale za nama.Trump suggests U.S. should take ownership of Greenland
![]()
- Rebecca Falconer
- facebook (opens in new window)
- twitter (opens in new window)
- linkedin (opens in new window)
- email (opens in new window)
![]()
President-elect Trump speaks in Phoenix, Arizona, on Sunday. Photo: Rebecca Noble/Getty Images
President-elect Trump indicated he wants Greenland under U.S. control as he named PayPal co-founder Ken Howery as his pick for United States ambassador to Denmark on Sunday.
The big picture: Trump said during his first administration that he was looking into the U.S. buying Greenland and canceled a state trip to Denmark after Danish officials said the autonomous territory that's part of its kingdom was not for sale.
Driving the news: "For purposes of National Security and Freedom throughout the World, the United States of America feels that the ownership and control of Greenland is an absolute necessity," Trump said in a post to Truth Social on Howery.
- He made his latest comments on Greenland after demanding earlier in the weekend that Panamanian authorities lower fees for U.S. ships to transit the Panama Canal or return its control to the United States.
https://www.alo.rs/vesti/svet/999116/tramp-siri-teritoriju-sad-na-grenland/vest
- "Ken will do a wonderful job in representing the interests of the United States."
- Representatives for both Trump and Denmark's Ministry of Foreign Affairs did not immediately respond to Axios request for comment in the evening.
https://www.axios.com/2024/12/23/trump-buying-greenland-us-ownership-plan
Tramp ima plan da okupira Grenland, Kubu i Kanadu
Da li ce to izazvati rat?