- Poruka
- 72.871
Sjećam te se.
Nedostajala si nam. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imala sam tezak period u zivotu.Sjećam te se.Nedostajala si nam.
![]()
Ko bi od pravih, starih Kafandzija mogao da te zaboravi. Bas si falila. Kao što je falio i Ilke i kao što sada fali Duska.Pa cao dragi moji!
Jel me se secate?
Pa cao Dule, brate moj!Ko bi od pravih, starih Kafandzija mogao da te zaboravi. Bas si falila. Kao što je falio i Ilke i kao što sada fali Duska.
Dobro došli i ti i Ilke. Veliki pozdrav.
P.S. Cekamo i Dusku.
FRANGY moja DRAGA. Sestro slatka. Drago mi je da je taj tezak period u tvom zivotu sada ruzna proslost. Raduje me da si opet sa nama.Pa cao Dule, brate moj!
Duški sam pisala pre dva dana, ali nije mi odgovorila.
Sta mislis o Medvedevu? Da li je pobeda bila baš za 3-0 ili je imao srece?
Sta misliš o Emi Radukanu? Da li ce ostati, ili ce nestati kao mnoge?
Pa cao Dule, brate moj!
Duški sam pisala pre dva dana, ali nije mi odgovorila.
Sta mislis o Medvedevu? Da li je pobeda bila baš za 3-0 ili je imao srece?
Sta misliš o Emi Radukanu? Da li ce ostati, ili ce nestati kao mnoge?
U finalu se potrefilo da je Novak loše odigrao, a Medvedev je odigrao meč života. Zavisi šta ko smatra šta je vrhunski igrač. Meni ne mora da neko vlada duži vremenski period da bi bio vrhunski igrač. Njegova igra i rezultati zadnjih malo više od godinu dana ga čine vrhunskim igračem. Možda mu igra nije lijepa za oko, igra jako defanzivno, ali i takvi igrači čine tenis. Medvedev je već dugo broj 2 na ATP listi. Vidjećemo šta će biti do Torina.Nisam ni sanjala da ce Medvedev Novaka pobediti u tri seta. Slegli su mi se utisci i smatram da Nole nije dao sve od sebe. Ali... bi sta bi...
Nije Medvedev jos postao vrhunski igrac, ako uopste i postane. Nije da ga sad nesto "volim", ali mi ne deluje da je vrhunski igrac sposoban da vlada duzi vremenski period.
Ne znam, meni se u globalu njegova igra ne dopada. Nema ono nesto.
Ne znam.
U finalu se potrefilo da je Novak loše odigrao, a Medvedev je odigrao meč života. Zavisi šta ko smatra šta je vrhunski igrač. Meni ne mora da neko vlada duži vremenski period da bi bio vrhunski igrač. Njegova igra i rezultati zadnjih malo više od godinu dana ga čine vrhunskim igračem. Možda mu igra nije lijepa za oko, igra jako defanzivno, ali i takvi igrači čine tenis. Medvedev je već dugo broj 2 na ATP listi. Vidjećemo šta će biti do Torina.
Hoće.Zna li se hoce li Nadal igrati ove godine na USO?
Nema ga zato što će on i uzet ovaj Slem u inat svimaGdje je Medvedev u anketi?
msm da će mu neko uzeti meru , šalu na stranu , bio mi prvi na listi , ali kad sam kratio zbog 10tog izbora nisam ni obratio pažnju da sam baš njega sklonio , sry družeGdje je Medvedev u anketi?