Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pozdrav svima,ja sam Predrag Trninic sa detroitsrbija foruma.Vozim crveni 1986 Pontiac Firebird Trans Am.Ljubitelj sam americkih automobila,narocito muscle cars.Nasao sam vas tako sto sam ukucao PONTIAC FIREBIRD u pretrazivac.
Odmah nakon što je nedavno Bugatti Veyron 16.4 Super Sport sa postignutih 431 km/h poneo titulu najbržeg serijskog automobila na svetu, američki SSC (Shelby Super Cars, čiji je SSC Ultimate Aero TT sa 1183KS neko vreme bio najbrži) je najavio svoj odgovor u vidu novog modela Ultimate Aero II.
Iz Shelby Super Carsa su tada čestitali Bugattiju na novom brzinskom rekordu ali su im i poručili da ne uživaju previše, jer će njihov novi pretendent na tron najbržeg serijskog automobila stići veoma brzo.
U međuvremenu su se pojavile ove prve slike (objavljuje ih sajt Jalopnik.com), ali sem činjenice da će Ultimate Aero II biti snažniji i brži nego do sada, drugih informacija za sada još nema.
SSC Aero II pokreće 6,8 litarski twin-turbo motor sa 1350KS, ubrzanje od 0-100 km/h iznosiće 2,8 sekunde a maksimalna brzina bi trebalo da bude 442 km/h.
Nedavno je objavljena vest da bi novi Viper na tržište trebao da stigne tokom 2012. godine, a ovi novi renderi pokazuju kao bi eventualno mogao da izgleda.
Očekuje se da će novi Viper pokretati 8,4 litarski V10 motor sa Fiatovom MultiAir tehnologijom, mada bi ponudi mogao da bude i slabiji model sa V8 agregatom.
Kod nas cisto sumnjam da mozes da kupis, ali zar to nije oldtimer? Ja koliko sam upucen u nas zakon, mislim da mozes da uvezes oldtajmera, bez obzira sto ne ispunjava euro3 standard?!?!