US automobili - Muscle Cars & Hot Rod & Custom

• Začetnik teme Začetnik teme svetac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima na forumu.
Da se prvo prestavim ,Dejan iz Novog Sada.
Sasvim slučajno sam nedavno postao vlasnik jednog auta sa USA poreklom.Radi se o FORD TEMPO ili TOPAZ model 1988godište.Dovezao ga je jedan pilot 1990god u NS iz Čikaga.Auto je prešao 50 000 mls i u dobrom je stanju.
Interesuje me da li neko ima neke podatke o autu,ili zna da mi kaže u vezi auto delova npr filteri za servis,itd
Pozdrav:D

Jutros u Zemunu
DSC00012.jpg
DSC00009.jpg
DSC00011.jpg
DSC00010.jpg

Novi Chrysler 300C
prve zvanične slike

chrysler20300c2040.jpg

Seriji novih i obnovljenih modela iz Chryslera LLC će se uskoro pridružiti još nekoliko noviteta, među njima i obnovljeni Jeep Compass i nova generacija Chyslera 300C.

Izgled novog 300C i pre današnjeg objavljivanja ovih zvaničnih fotografija ionako više nije bio nikakva tajna, budući da su početkom prošlog meseca objavljene odlične špujunske slike potpuno nemaskiranog modela (a i sam Chrysler LLC je nedavno objavio i set tzv. teaser slika koje su prikazivale pojedine detalje novog 300C).

chrysler20300c204.jpg

U svakom slučaju, pored modifikovanog eksterijera očekuje se takođe i drastično unapređeni enterijer (čijih slika za sada još nema), sa novim sedištima, kvalitetnijim materijalima, boljom zvučnom izolacijom i novim multimedia sistemom sa 8.4-inčnim ekranom osetljivim na dodir.

Tu je i novi Pentastar 3,6 litarski V6 benzinski motor sa 292 konja i 352 Nm, a u ponudi će biti i veći 5,7 litarski HEMI V8 sa 360KS i 528 Nm (u početku će biti dostupan samo automatski petostepeni menjač).

chrysler20300c204011.jpg

U ponudi će biti verzije sa zadnjim i sa pogonom na sva četiri točka, LED dnevna svetla, opcioni 20-inčni točkovi, a više detalja o ovoj 5 metara dugačkoj limuzini će biti objavljeno naknadno, i pre zvanične premijere koja se očekuje u januaru sledeće godine na Salonu automobila u Detroitu.

Ivan Mitić – AutoBlog.rs

Back