perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
A po statistici engleza ,znas i sam o njihovoj pristranosti amerima.BOZA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taj ford kada bi stigao ovde kostao bi posto je ulazna cena 24.000 dolara sto je nekih 16.000 evra . NA tu cenu dodaj 800 evra na transport neka bude 17.000 . Carina je 10% , sto je 17.600 evra pa na sve to se placa pDV od 18% sto je krajnja cena od 21.000 evra plus znaci navedeni transprot na pocetku iznosi ukupno 22.00 evra.
a mercedes e klase u ovoj opremi nema ispod 50.000 ja mislim...
sad mozes ti da pricas te nebuloze tipa plastika , kiselo grozdje al cinjenica je da ford nudi odprilike isto za vise nego duplo manje novca.
Tebe čoveče treba psihički ispitati
Ja ti samo kažem, stavi ta 2 auta nakon 10 godina jedan pored drugog, pogledaj im servisne knjižice, šta je na kojem menjano i sve će ti biti jasno![]()
bas da ih stavim i sta cu da zakljucim?
posle 10 godina tvoj mercedes ce vredeti 10.000 evra a ovaj Ford ce vredeti 5-6.000 evra
Amortizacija u Ford slucaju bice neki 10.000-11.000 evra dok ces ti na mercedesu izgubiti 4 puta vise tj 40.000 evra
i ko je ispao tu pametniji ?
A jesi kreten majke mi ...
Pa jesi li sam rekao negde na prošloj stranici da ford polovan star 2-3 godine vredi 4.500 € ???? Znači da će da deset godina da vredi 1.000€ .... Ako gledamo po tvome ....
A ne razumem kako si izračunao da ću izgubiti 40.000 €![]()
Kad je "veliki" servis i za jednog i za drugog verujem isti ... ako nije i skuplji za forda
Ja imam c klasu iz 2005, koja je prešla 160.000, i taj auto i dalje ide kao da je iz fabrike juče izašao ... a mogu da ti skeniram servisnu knjižicu gde ćeš da vidiš šta je sve njemu rađeno![]()
mi pricamo o srbiji batice.
10 godina star mondeo ovde se prodaje za oko 6000 evra.
sto se ticeo drzavanja sve je jeftinije za forda nego za mercedesa - pocev od delova, pa do servisa itd.
10 godina stara E-klasa je opet jeftinija od tvog mondea ...
O opremi bi mogli do sutra, a o kvalitetu ... nećemo ni da pričamo![]()
Tihi, brate prijatelju ....
Možda si dobar čovek ali mnogo lupaš. Dal` radiš za ford, ili te je neko opasno izložio ... nemam pojma.
U svakom slučaju, rasprava ne vodi nikuda, jer jednostavno ova 2 proizvođača automobila nikad nisu bili u klasi, niti će biti ... pa je prema tome i glupo da ih poredimo![]()
ja ne radim za ford - jednostavno ti nemas argumente , pa trolujes temu nebitnim stvarima
Ford Taurus novi i mercedes e klase - jesu u istoj klasi hteo ti to ili ne - to je tako .
Tihi kako ne razumiješ, na ovom Balkanu ljudi znaju samo za Mercedes, BWM, VW, Audi i Opel. Sve ostalo su, kante ma kakve god argumente imao. Ovde će više platit za raspadnutog Mercedesa ili Golfa 2 nego za Mondea koji je star par godina i u extra stanju. :|
U redu u redu, vidim koliko znaš ....
Evo, FORD je najbolji auto, super je, ima extra cenu, pravi je izbor itd itd ..
Zadovoljan ?![]()