gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
pa na cadillacima koje sam ja video se pomera sediste.
OK. Meni se cini da sam gledao jednu od Car emisija i prikazivali su da se pomera volan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa na cadillacima koje sam ja video se pomera sediste.
kada okrenes kljuc wolan se spusti na poslednji polozaj na kom je bio kada izwuces kljuc wolan se digne... tako je bilo na mom.. mad je moj bio malo nowiji od tog...
Ja se ne ukocim u njemu.... ne mogu uopste sjesti.Imperijal je ortopedsko pomagalo, a ovaj zuti gore je ortopedsko odmagalo, mozes samo da se ukocis i psihicki upropastis u njemu i da dobijes klaustrofobiju
Svaka cast, pogotovo za Mustanga! Imao sam prilike da vozim sve sa tvog "spiska" osim Vipera i Firebirda, mada sam video kako izgleda Viper posle udesa pri 180 na sat! Sto se tice 300 M, bio je odlican automobil ali je 300 C vrhunski, pogotovo sa HEMI-jem, ne mozes da verujes kako ide!!!![]()
Pozdrav svima,evo stigao sam posle 5 ipo mjeseci,iskrcan sam zbog smanjivanja posade u kompaniji.Izmedju ostalog,bio sam u Americi,ali se kratko ostajalo pa sam izasao samo u New Orleans i Savannah.Recu samo da Amerika nije ono sto je bila,isto se odnosi na kola.Najstarije sto sam vidio,bio je raspali kadilak eldorado iz 79 najvjerovatnije.Vidio sam gt 500 novi.Ostalo nije nista bilo vrijedno pomena.Sve vise ima Koreanaca i Japanaca.Zato u Singapur,nema auta koje je starije od 3 god i bukvalno svako je napucano,spojleri itd...
Razan su se piva pila ali je `jelenko` neprevazidjen.E upoznao sam jedno tipicnog bajkera u New Jersey ,lik nam je krcao gorivo,i sve pare sto zaradi a to je veoma malo,on da na copera i putuje.A rekao mi je da je imao corvetu iz 79,i ona je posla na racun coperaludak