US automobili - Muscle Cars & Hot Rod & Custom

• Začetnik teme Začetnik teme svetac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
'74 do '78 mustang, ako se ne varam:

img.php

lep ram, po priči naratora ima i manuelni menjač
bila bi prava šteta proterati ga kroz neku šikaru
mnogo je širok sav bi se ogrebao a mozda i retrovizori bi stradali
motor velik i snazan sa dosta obrtnog momenta ,
javlja mi se da na velikom usponu iz mesta kreće bez problema
voleo bih da ga provozam , komfor na sve strane
zadnja klupa je odlična mesta za noge kolko hoćeš(bar po snimku), nadam se da je dobra i za spavanje
vidim ima skriveni blinker(čekrk) korisna stvar
sve u svemu lep udoban na američki način
mada sam ja više za japanske špicoke (hilux dmx )

Specter Werkes Corvette C6 GTR sa 800 konja

specter%20c6%20gtr%201.jpg

Na SEMA Salon tjunera (3. - 6. 11.2009.) stiže još snažniji Specter Werkes Corvette C6 GTR.

Naime, posle modela sa 615KS, publika u Las Vegasu će moći da vidi još ekstremniju verziju čiji 7,0 litarski LS7 V8 motor sada raspolaže sa čak 800 konja.

specter%20c6%20gtr%2011.jpg

I ovaj Specter Werkes Corvette GTR karakteriše, pre svega, agresivniji dizajn (inspirisan trkačkim automobilima), što je zasluga novog aero body paketa (prednji spojler, nova hauba, prošireni blatobrani, pragovi...), a tu su i modifikovano ogibljenje, Corsa sportski izduvni sistem od nerđajućeg čelika, jače StopTech kočnice, novi HRE CF40 carbon fiber točkovi (gume su Michelin Pilot Sport PS2 Zero Pressure), BASF Pearl Blue boja plus doterana kožna unutrašnjost.

Svaka cast, pogotovo za Mustanga! Imao sam prilike da vozim sve sa tvog "spiska" osim Vipera i Firebirda, mada sam video kako izgleda Viper posle udesa pri 180 na sat! Sto se tice 300 M, bio je odlican automobil ali je 300 C vrhunski, pogotovo sa HEMI-jem, ne mozes da verujes kako ide!!! :lol:

HEHEHE PITACUTE CA MENJAC POSLE IZVESNOG VREMENA NAPRIMER KAD DODJE BLIZU 100.000 M :per::per:

Pozdrav svima,evo stigao sam posle 5 ipo mjeseci,iskrcan sam zbog smanjivanja posade u kompaniji.Izmedju ostalog,bio sam u Americi,ali se kratko ostajalo pa sam izasao samo u New Orleans i Savannah.Recu samo da Amerika nije ono sto je bila,isto se odnosi na kola.Najstarije sto sam vidio,bio je raspali kadilak eldorado iz 79 najvjerovatnije.Vidio sam gt 500 novi.Ostalo nije nista bilo vrijedno pomena.Sve vise ima Koreanaca i Japanaca.Zato u Singapur,nema auta koje je starije od 3 god i bukvalno svako je napucano,spojleri itd...

Pozdrav svima,evo stigao sam posle 5 ipo mjeseci,iskrcan sam zbog smanjivanja posade u kompaniji.Izmedju ostalog,bio sam u Americi,ali se kratko ostajalo pa sam izasao samo u New Orleans i Savannah.Recu samo da Amerika nije ono sto je bila,isto se odnosi na kola.Najstarije sto sam vidio,bio je raspali kadilak eldorado iz 79 najvjerovatnije.Vidio sam gt 500 novi.Ostalo nije nista bilo vrijedno pomena.Sve vise ima Koreanaca i Japanaca.Zato u Singapur,nema auta koje je starije od 3 god i bukvalno svako je napucano,spojleri itd...

Dobrodosao. Kladim se da nisi davno pio Jelen pive :pivce:

Back