US automobili - Muscle Cars & Hot Rod & Custom

• Začetnik teme Začetnik teme svetac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DSC05342-1.jpg

Ja pričam o pomenutom Shelby-u GT 500,ako nisi primetio,pametnjakoviću. ;) Prvo to trebaš da shvatiš,pa se onda pravi pametan.To kao prvo.

Kao drugo, GTI je najjača verzija Golfa i to je bilo potpuno odlično poredjenje,iako Golf GTI nije u klasi sa Shelby-em.I da nije bilo toga,samo sam pomenuo cene,ništa više.Suština je da su cene u Americi niže nego u EU.

Kao treće,tebi lično ništa nisam rekao i zato izbaci to nevaspitano : "Onda mi nešto reci".Ne želim ja tebi ništa da kažem,samo komentarišem temu sa svog stanovišta,što bi i tebi preporučio.

Ajde!

Kud sami pomenuo poredjenje Mustanga i Golf-a?!Odmah se svadjate...Ne mogu da verujem.
Ja sam samo zeleo da napomenem da mi ovde za pare koje bi platile za Gti-a u Americi dobijes super nabudzeni Mustang,nista drugo.
odmah ste krenuli babe zabe,bla bla bla...

Pa to ne trebash mani da prichash, ja sam u CAN.
Pokushaj to da objasnish sveznalicama iz matice.

Mislim da je stvar u tome što se nismo najbolje razumeli.

Suština moje priče je bila da ukažem na razliku u ceni izmedju Golfa GTI i pomenutog Shelby-a,jer je neko pomenuo da Shelby ima istu cenu kao GTI.Besmisleno je porediti evropske i američke cene,jer razlika ide i do 25 %.
Ko je s kim u klasi,to je druga priča. ;)

Ovi iz Kidi otpada su pravi prevaranti
Imaju sajt ,sa cenama
Kad ih pitas koliko je auto preko telefona cena je jedna ,a kad odes na otpad onda je druga
Kao sad mi bili neki ljudi i nudili pre pet minuta i ,onda ti podignu cenu za 25 posto ,onako rekreativno
Pa ako prodje ,prodje
Pravi trgovacki fazoni(ljudi rade na svom renomeu ,nema sta)
Danas je cena zbog kise svih vozila veca za 30posto :whistling:

Ovi iz Kidi otpada su pravi prevaranti
Imaju sajt ,sa cenama
Kad ih pitas koliko je auto preko telefona cena je jedna ,a kad odes na otpad onda je druga
Kao sad mi bili neki ljudi i nudili pre pet minuta i ,onda ti podignu cenu za 25 posto ,onako rekreativno
Pa ako prodje ,prodje
Pravi trgovacki fazoni(ljudi rade na svom renomeu ,nema sta)
Danas je cena zbog kise svih vozila veca za 30posto :whistling:

nakon ovog posta mi Kidi salje poruku naslovljenu `Picko` **** ti Kidi mamu.

nasta mu saljem javni odgovor:

Posto vidim da si usao u problematiku sa mnom (u smislu da me ispravis ,pa da mi objasnis kako nisam u pravu ili nisam ja nego je moj radnik,i ti fazoni) ovako si sam sebe potvrdio kao coveka.
A vidim i jako si recit,verovatno citas mnogo knjiga.
Mada ti moram reci da je trgovina jedno ,a jajarenje drugo.
Trgovina je kada kupis jeftino ,a prodas skuplje,a razlika je tvoja zarada.
A jajarenje je kad coveku kazes jednu cifru,a onda drugu ,da vidis koliko mozes da mu zavuces ruku u dzep.
Pa da ti se to ne bi desavalo mozda je bolje da ne pises cifre vozila na svojoj internet stranici.
Mislim ima ovde i nas koji imamo IQ veci od 12
I mesecno procitamo vise od 2 saobracajne.
A cuo sam i da drzava sponzorise male privrednike u edukaciji kako se vodi mali biznis,pa bi ti mozda valjalo i da odes do socijalnog da se raspitas.
Inace hvala na lepim zeljama.A moderatima i adminima se izvinjavam na ruznom izrazavanju mog sagovornika

nakon ovog posta mi Kidi salje poruku naslovljenu `Picko` **** ti Kidi mamu.

nasta mu saljem javni odgovor:

Posto vidim da si usao u problematiku sa mnom (u smislu da me ispravis ,pa da mi objasnis kako nisam u pravu ili nisam ja nego je moj radnik,i ti fazoni) ovako si sam sebe potvrdio kao coveka.
A vidim i jako si recit,verovatno citas mnogo knjiga.
Mada ti moram reci da je trgovina jedno ,a jajarenje drugo.
Trgovina je kada kupis jeftino ,a prodas skuplje,a razlika je tvoja zarada.
A jajarenje je kad coveku kazes jednu cifru,a onda drugu ,da vidis koliko mozes da mu zavuces ruku u dzep.
Pa da ti se to ne bi desavalo mozda je bolje da ne pises cifre vozila na svojoj internet stranici.
Mislim ima ovde i nas koji imamo IQ veci od 12
I mesecno procitamo vise od 2 saobracajne.
A cuo sam i da drzava sponzorise male privrednike u edukaciji kako se vodi mali biznis,pa bi ti mozda valjalo i da odes do socijalnog da se raspitas.
Inace hvala na lepim zeljama.A moderatima i adminima se izvinjavam na ruznom izrazavanju mog sagovornika

e neka si mu rekao dosta je tih muckarosa :klap:

Bburago je najniza klasa modela koji mogu da se kupe, ne samo po ceni, nego po detaljima. Da si citao temu o automobilima u razmeri, video bi o cemu govorim. Medju kolekcionarima, Bburago se smatra igrackom, sto i jeste, a ne modelom za kolekciju. Sa druge strane, ti Carrama modeli u 1:43 razmeri su odlicne stvari, ne samo da daju ogromnu kolicinu detalja za veoma malo novca, nego imaju interesantan izbor modela, neke automobile koji obicno ne mogu da se nadju, bez obzira na cenu. Sa druge strane, veoma su mastoviti kada je rec o verzijama. Recimo, Carrarma Land Rover se pravi u preko 40 razlicitih verzija, boja, namena, sto kolekcionari visoko cene a toga kod Bburaga nema

burago se smatra igrackom?heh
a za sta se smatra onda owaj plastikaner?

ovo nije plastikaner!!!! vec model auta u razmeri 1/72(sto je veoma malo) kabina mu je metalna,gume su od prave gume, jedino je furgon plastican, BBurago je Igracka sve do razmere 1/24, manje razmere su dosta losije urdjene i nemaju nikakve detalje.

cararama trenutno pravi najdetaljnije modele u malim razmerama,koliko je to moguce, jer dimenzija predstavlja mali problem,

1/18 i1/24 su perfektno odradjeni(detalji,vernost kopije) su na max nivou, naravno zavisi od proizvodjaca...

moja kolekcija sadrzi blizu 500modela i znam sta je auto(maketa), a sta igracka, ovim se bavim 5 godina i dosta sam upoznat sa tematikom..

POZDRAV

Back