gost 136592
Aktivan član
- Poruka
- 1.227
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reed Speed Mustang sa 700 konja
![]()
Nakon Chevrolet Camara SA-600, Artisan Performance, sada sa tjunerom Randall Reedom, priprema modifikovanu varijantu 2010 Ford Mustanga GT, koji treba da se pojavi u drugoj polovini godine sa oznakom Reed Speed SE.
Uz pomoć dva turbo punjača GTK350, novog izduvnog sistema i interkulera, kao i reprogramirane elektronike motora (između ostalog), njegov V8 agregat (u paru sa manuelnim šestostepenim menjačem) će razvijati oko 700KS, dok će se za privlačenje pogleda, pre svega, brinuti točkovi od 20 inča i ratnički izgled dvobojne karoserije. U paketu su i jače kočnice, širi trag točkova i pločica sa serijskim brojem.
Izvor : Auto
Ko nemacki Golf GTi![]()
Ko nemacki Golf GTi![]()
http://rapidshare.com/files/248020012/Muscle_Cars_Wallpapers.rar
Ne uspoređujte jabuke i kruške....koliko GTI košta u SAD-u? Ili Shelby u Evropi (ako se uvozi)?
http://autos.yahoo.com/2010_ford_shelby_gt500/
Cena Shelby gt500 u Americi je oko 46000$ sto je oko 36000Evra,sta mislis koliko je Golf VI Gti?
Ne uspoređujte jabuke i kruške....koliko GTI košta u SAD-u? Ili Shelby u Evropi (ako se uvozi)?
video sam ovaki slican na nasim tablama jutros na miljakovcu..ma nije zver...911s [SK];10144814:Evo ga vozilo:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DA dobro si rekao, ne uporedjuj krushke i jabuke...
Shelby je zver od auta a Golf je ****** od auta...brate mojne se lazemo, Golf je jadan u poredjenju sa Mustangom. Golf je ekonomichan auto i to je sve. GTI verzija je neshto boolja od obichnog ali tu mu se zavrshava sva pricha. Osim potroshnje, Golf nema ni jednu jedinu prednost. Cena im jeste priblizna. Ovo ne pricham napamet, zivim u Kanadi.
Ne mozesh da poredish ova dva auta.
Bitno je samo da si ti doshao do otkrica.
Pogledaj malo bolje.
Drugo, Shelby je nabudzen Mustang to je isto kao kad bi poredio BMW 325i i M3.
Nadji cenu obichnog Mustanga GT 4,6L V8 i uporedi ga sa Golf GTI... e onda mi neshto reci o odnosu cena.