BH. Srbin
Domaćin
- Poruka
- 4.074
Da znas ista nebi se zvao BH Srbin. Nema mira dok je BiH pod okupacijom, trebamo se boriti za slobodu srpske bosne.
Patriotski, uz jake forumske postove sa raznim nickovima?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znas ista nebi se zvao BH Srbin. Nema mira dok je BiH pod okupacijom, trebamo se boriti za slobodu srpske bosne.
Patriotski, uz jake forumske postove sa raznim nickovima?![]()
Kako se treba odrediti prema ovom aktu?!
Kao dokaz da nisu samo mudžahedini bili jedini strani borci ovdje.
Ali covece, dosao covek ekskluzivno iz Rusije radi doprinosa odbrani srpske nejaci.Si video u zadnjem minutu kako roka iz "cece". Zar nije heroj?!
![]()
Ako je herojski doći pomoći vopjsci koja je najmanje deset puta naoružanija od svojih neprijatelja, onda je heroj...
Šta se to dešava Golube? Prije neke dvije godine si na istom ovom forumu, sa drugim nickom (a znamo obojica koji je to nick bio) i drvljem i kamenjem gađao onoga ko je bio protiv Dodika. Sada se nešto mijenja izgleda?
Kada sam ja ovdje govorio da dok god iz Federacije budu pljuvali po Dodiku time namjerno učvršćuju njegovu vlast jer im on odgovara, bio sam ovdje okarakterisan sa raznim pogrdnim imenima. Sada se ipak pokazuje da sam u pravu jer znam puno više od onoga što se običnom svijetu pokazuje javno.
A borba protiv "infidels", koljaca mudzahedina, bosanskih talibana i sl?! To ne podrzavas?!
Ne uzrujavaj se, BH "Srbin" je ili cist musliman ili neka abominacija tipa Jova Divjak koja iz seher Sarajeva dokazuje da je lojalni gradjanin Federacije 24%.
Ta djeca iz ''miješanih brakova'' (kao da skoro svaki brak nije miješan= muž + žena/supruga) će spasiti Bosnu i Hercegovinu, pa će opstati najmanje sljedećih 600 godina (dok ne emanira i posljednji atom osiromašenog uranijuma)!Dodik nas je sve slagao,nema refernduma o nezavisnosti,nema investicija vrednih miliona i miljardi eura,nema aerodroma,nema rusenja BIH nema nicega osim Dodikove prazne price
Vreme je da Dodik ode sa vlasti i da na vlast dodju zdrave nacionalne snage
Skandal na Svetosavskom balu u Bijeljini!
http://www.bigradiobl.com/vijesti/nevaspitana-novinarka-prekinula-beckovica-usred-besjede
Ta Dodikova stranka SNSD je leglo anacionalih likova,Banjalucke djece iz mjesanih brakova,Banjaluckih hrvata,jugoslovena itd nije cudo sto ima smeta besjeda gospodina Beckovica,
Ta djeca iz ''miješanih brakova'' (kao da skoro svaki brak nije miješan= muž + žena/supruga) će spasiti Bosnu i Hercegovinu, pa će opstati najmanje sljedećih 600 godina (dok ne emanira i posljednji atom osiromašenog uranijuma)!
Pa onda je Bosni i ovakvoj kakva je a nikakva je, kraj veoma blizu.
Stari mesani brakovi polako umiru a novih nema. Tek poneko i ponekad. Jedan par u dve godine a i oni obavezno zavrse na tv-u, kao da je svetsko cudo u pitanju.
Onu neku Slavicu i Mirsada cini mi se, gledala sam na BHTV barem sedam puta.![]()
Srpsko-muslimanski brakovi su retki. Sa druge strane, hrvatsko-muslimanski su kud i kamo cesca pojava.
A srpsko-hrvatski?
Inace nije li Dodikov sin ozenio muslimanku?
Ako je herojski doći pomoći vopjsci koja je najmanje deset puta naoružanija od svojih neprijatelja, onda je heroj...
ne. Popio je kafu sa prijateljicom sa fakulteta, inace kcerkom nekog golmana iz bihaca i za dva sata svi mediji iz FBIH preneli su vest da se Igor zeni tom devojkom.
Srpsko-muslimanski brakovi su retki. Sa druge strane, hrvatsko-muslimanski su kud i kamo cesca pojava.
Je li to bila kafa ili "kafa"?!![]()
А најбитније за Српску је с' ким пије кафу Додиков син, кога *ебе Чавићев син...
И тако те баљезгарије...
![]()
R. Srpska mora da stane na put korupciji, nepotizmu, primitivizmu i teskoj ekonomskoj situaciji (isto kao Srbija).
Sve drugo su sarene laze.
Situacija je podnosljiva u Banja Luci, Bijeljini i donekle drugim gradovima Bosanske Krajine i selima Semberije.
Inace istocna Hercegovina i istocna Bosna su pustinja u kojima vladaju siromastvo, tuga, depresija, nemastina i vaskolika cemer.
Visegrad, Foca, Kalinovik, Nevesinje, pa i Trebinje, Srebrenica, Istocno Sarajevo, Pale, Bratunac, pa na kraju krajeva i zapadni gradovi kao sto su Doboj i Prijedor (ali u manjoj meri) su katastrofa.
Pravi vodja R. Srpske bi bio onaj ko bi tom narodu omogucio pristojan zivot, a ostatku R. Srpske manju korupciju i nepotizam.
Sve dok se kod zaposljavanja gleda diploma ti privatni fakulteti ce biti to sto jesu.ma najcrnje je što i ovi privatni fakulteti su takvi... moja osnovna škola je bila jača od 90% privatnih faksova...