Урушавање Републике Српске

Šta se to dešava Golube? Prije neke dvije godine si na istom ovom forumu, sa drugim nickom (a znamo obojica koji je to nick bio) i drvljem i kamenjem gađao onoga ko je bio protiv Dodika. Sada se nešto mijenja izgleda?

Kada sam ja ovdje govorio da dok god iz Federacije budu pljuvali po Dodiku time namjerno učvršćuju njegovu vlast jer im on odgovara, bio sam ovdje okarakterisan sa raznim pogrdnim imenima. Sada se ipak pokazuje da sam u pravu jer znam puno više od onoga što se običnom svijetu pokazuje javno.

Dodik nas je sve slagao,nema refernduma o nezavisnosti,nema investicija vrednih miliona i miljardi eura,nema aerodroma,nema rusenja BIH nema nicega osim Dodikove prazne price
Vreme je da Dodik ode sa vlasti i da na vlast dodju zdrave nacionalne snage

Skandal na Svetosavskom balu u Bijeljini!
http://www.bigradiobl.com/vijesti/nevaspitana-novinarka-prekinula-beckovica-usred-besjede

Ta Dodikova stranka SNSD je leglo anacionalih likova,Banjalucke djece iz mjesanih brakova,Banjaluckih hrvata,jugoslovena itd nije cudo sto ima smeta besjeda gospodina Beckovica,

Dodik nas je sve slagao,nema refernduma o nezavisnosti,nema investicija vrednih miliona i miljardi eura,nema aerodroma,nema rusenja BIH nema nicega osim Dodikove prazne price
Vreme je da Dodik ode sa vlasti i da na vlast dodju zdrave nacionalne snage

Skandal na Svetosavskom balu u Bijeljini!
http://www.bigradiobl.com/vijesti/nevaspitana-novinarka-prekinula-beckovica-usred-besjede

Ta Dodikova stranka SNSD je leglo anacionalih likova,Banjalucke djece iz mjesanih brakova,Banjaluckih hrvata,jugoslovena itd nije cudo sto ima smeta besjeda gospodina Beckovica,
Ta djeca iz ''miješanih brakova'' (kao da skoro svaki brak nije miješan= muž + žena/supruga) će spasiti Bosnu i Hercegovinu, pa će opstati najmanje sljedećih 600 godina (dok ne emanira i posljednji atom osiromašenog uranijuma)!

Ta djeca iz ''miješanih brakova'' (kao da skoro svaki brak nije miješan= muž + žena/supruga) će spasiti Bosnu i Hercegovinu, pa će opstati najmanje sljedećih 600 godina (dok ne emanira i posljednji atom osiromašenog uranijuma)!

Pa onda je Bosni i ovakvoj kakva je a nikakva je, kraj veoma blizu.

Stari mesani brakovi polako umiru a novih nema. Tek poneko i ponekad. Jedan par u dve godine a i oni obavezno zavrse na tv-u, kao da je svetsko cudo u pitanju.

Onu neku Slavicu i Mirsada cini mi se, gledala sam na BHTV barem sedam puta. :roll:

Pa onda je Bosni i ovakvoj kakva je a nikakva je, kraj veoma blizu.

Stari mesani brakovi polako umiru a novih nema. Tek poneko i ponekad. Jedan par u dve godine a i oni obavezno zavrse na tv-u, kao da je svetsko cudo u pitanju.

Onu neku Slavicu i Mirsada cini mi se, gledala sam na BHTV barem sedam puta
. :roll:

Srpsko-muslimanski brakovi su retki. Sa druge strane, hrvatsko-muslimanski su kud i kamo cesca pojava.

Poslednja izmena od moderatora:
nije mi jasno sta dodik ima da pokrade, kao da je Srpska neka arapska dzamahirija puna nafte.Ljudi srpski entitet je 1991-1995 bio u ratu, razrusena privreda, veci deo industrije ostao u Federaciji bih, cudo je uopste da danas postoji, a to ima da se zahvali ruskoj federaciji koja je uletela za naftnu industriju i energetiku.Kakva opozicija kakvi bakraci, ti idioti su vec bili na vlasti i pokazali su koji su izdajnici i nesposobna goveda.Evo sta radi SDS u Visegradu,svadjaju se sa Kusturicom kao poslednji volovi.Znam ja te primitivce iz SDS,sve cega su se dotakli, poravnali su sa zemljom, kao skakavci

R. Srpska mora da stane na put korupciji, nepotizmu, primitivizmu i teskoj ekonomskoj situaciji (isto kao Srbija).

Sve drugo su sarene laze.

Situacija je podnosljiva u Banja Luci, Bijeljini i donekle drugim gradovima Bosanske Krajine i selima Semberije.

Inace istocna Hercegovina i istocna Bosna su pustinja u kojima vladaju siromastvo, tuga, depresija, nemastina i vaskolika cemer.

Visegrad, Foca, Kalinovik, Nevesinje, pa i Trebinje, Srebrenica, Istocno Sarajevo, Pale, Bratunac, pa na kraju krajeva i zapadni gradovi kao sto su Doboj i Prijedor (ali u manjoj meri) su katastrofa.

Pravi vodja R. Srpske bi bio onaj ko bi tom narodu omogucio pristojan zivot, a ostatku R. Srpske manju korupciju i nepotizam.

zaboravio si istocni mostar

Back