kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 62.413
Za oslobodioca po starom srpskom običaju BUKET CVEĆA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali Evropa je saučesnik u tome, zato kažem tamo se priziva, jednog dana on se i pojavi.Pokušavaju prizvati vragove, ali evo već 3 godine od početka rata pa Europljani i dalje idu na odmore, organiziraju zabave, putuju i žive bezbrižan život. Može biti svašta kroz godinu dvije, moguć je svjetski rat, mogući su tektonski potresi na razini Europe. ali ako se to ikad dogodi onda doslovno nitko na planeti neće biti bezbrižan. Rusija je tigar od papira i Putin kao Putin je otprilike klaun. Rusija će sama sebe uništiti kroz neko vrijeme. Doslovno isti ***** kao što sada Vučić radi sa Srbijom. Nebitna je. I jedna ozbiljnija pošljika NATO opreme će joj zadati udarce od kojih se neće moći oporaviti. Ono na što treba paziti su Kina i USA. Ako tu bukne, onda smo svi najebali.
Можда јој је све то рекао као Ђорђе Чварков његовој баби, али у себи.Како наш Председник зајебава ове из ЕУ, то нигде нема...
Гарант јој је одмах иза затворених врата сасуо, и загрмео:
"А финансирате Обојену револуцију,а?"
"Што спремате српски Мајдан?"
"Шта бре то радите по Косову?"
"Шта вам раде обавештајне службе по Србији?"
"Што нам осцилатором срушисте надстрешницу и побисте оне људе?!?!"
"Што она олош од европских парламентараца учествује у нередима?"
"Што сјебасте Додика?"
"Коме ви уводите санкције за челик?"
Уршула се сигурно усрала...

Слуђују бакутанере своје гласаче. Ево ти жив пример комунисткиње.Influenserka i članica SPS vređa i tvrdi: Srbija ne sme da bude u EU, to je moj jedini zadatak
https://nova.rs/vesti/politika/soci...ne-sme-da-bude-u-eu-to-je-moj-jedini-zadatak/
Macut uverava Fon der Lajen da Srbija ni u jednom trenutku nije odustala od puta ka EU
https://nova.rs/vesti/politika/macu...-jednom-trenutku-nije-odustala-od-puta-ka-eu/
kakav licemer vučić uverava da smo na putu ka eu a članovi sns i sps su dobili nalog da rade kampanju protiv eu svuda...tako da je to lažna i licemerna politika i neiskrena da se samo kupuje vreme i uzimaju pare od eu

bio vučić i kod putina zvanog, eto mene u kijevu za 2 nedeljeursula zvana mito i korupcija a prezime čipovi iz mašina za rublje i usisivača
...
"DOBRO DOŠLI U SRBIJU, DRAGA URSULA!" VučIć dočekao Fon der Lajen na aerodromu u Beogradu: Svaka njena poseta ima poseban značaj za Srbiju! (FOTO)
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9802230/predsednik-vucic-docekao-fon-der-lajen
Inace za ovom vesticom raspisano vise tuzbi nego za Kristijanom...s muzem krala u doba korone i dilovala fejkcine...
A AVtihrist je docekuje kao Boginju...
Što bi rekao Brkic (Tabloid) Usrulja...
Kakva Usrulja takav i AVtihrist...
Jel tako @Jugoslav Čvarak ?
![]()
...

"Promenila"?A zato danas vidim u Bulevaru Nikole Tesle zastavice EU i Srbije naizmenično.. Još ja pomislila da nije vlada promenila kurs
Vučićeva "eU koja nema alternativu".podsjeća me na doček nekog sovjetskog ili rumunjskog diplomate tamo negdje 1988. gdje prodaju maglu o socijalističkoj revoluciji....ovaj put ursula prodaje maglu i laži u koje više nitko ne vjeruje...slika svega je ona situacija kada je čini jednom prilikom na nekom skupu nakon što su joj zviždali i uzvikivali neugode rekla da tako rade putinu da bi završili u zatvoru...a kamera pri tom prikazuje nekog demonstranta nesretnika kojeg policija privodi i hapsi....
"eU nema alternativu"............i "sankcije iz pakla".
"eU nema alternativu".
A. Vučić