Objavljeno Vučićevo pismo Ursuli fon der Lajen

Какве су ово смрадне поруке у којима се појединци на власти изједначавају са државом?

Нико није против државе, већ против злочинаца који су украли државу.
Ћаци опет ниси скапирао суштину...жалити се странцима на изабране представнике власти у твојој држави, ма какви да су они ти је ок? Своје проблеме решавамо ми...очито имамо различите погледе на суверенитет... замисли лика који иде по комшилуку и жали се на своју жену, децу...ружно је јел да?

Ћаци опет ниси скапирао суштину...жалити се странцима на изабране представнике власти у твојој држави, ма какви да су они ти је ок? Своје проблеме решавамо ми...очито имамо различите погледе на суверенитет... замисли лика који иде по комшилуку и жали се на своју жену, децу...ружно је јел да?
Јесте, горе Лагерта није скапирала суштину, овде ја не капирам суштину. Онда није до нас, него до тебе који не умеш да изразиш своју мисао писаном речи.

Теби није ок да се народ жали у иностранству на политичаре на власти, а?

Али не видимо да осуђујеш кад се председник државе истом том иностранству жали на народ.

А то је 1000 пута горе, што је управо овде и тема.

Јесте, горе Лагерта није скапирала суштину, овде ја не капирам суштину. Онда није до нас, него до тебе који не умеш да изразиш своју мисао писаном речи.

Теби није ок да се народ жали у иностранству на политичаре на власти, а?

Али не видимо да осуђујеш кад се председник државе истом том иностранству жали на народ.

А то је 1000 пута горе, што је управо овде и тема.
Немој ми Лагерту молим те:roll:...тебе ипак поштујем...осуђујем све поступке типа банана народ...своје проблеме треба да решавамо у својој кући...

Ово иначе посећа на ситуацију у којој у некој кући имамо породичног злостављача (злостављачицу), и ако жртва се обрати некој институцији ван породице, нпр. Центру за социјални рад, онда злостављач(ица) креће са причом како жртва угрожава суверенитет породице, јер породица је светиња, па тужака породицу Центру за социјални рад.

Не брини, сами ћемо се, кроз пар месеци изборити са овим злостављачем који малтретира целу Србију већ 13 и више година.

Немој ми Лагерту молим те:roll:...тебе ипак поштујем...осуђујем све поступке типа банана народ...своје проблеме треба да решавамо у својој кући...

Опет ниси скапирао суштину.

Суштина није Лагерта, већ то да се председник обратио Урсули Вон Дер Лајен тако што тужака свој народ по иностранству.

Ово иначе посећа на ситуацију у којој у некој кући имамо породичног злостављача (злостављачицу), и ако жртва се обрати некој институцији ван породице, нпр. Центру за социјални рад, онда злостављач(ица) креће са причом како жртва угрожава суверенитет породице, јер породица је светиња, па тужака породицу Центру за социјални рад.

Не брини, сами ћемо се, кроз пар месеци изборити са овим злостављачем који малтретира целу Србију већ 13 и више година.
Ја сам ти написао на шта мене подсећа...на пијанца који иде около и жали се комшилуку што га жена бије а деца не поштују. Престани да пијеш, среди се нађи посао па да видиш како ће ситуација да се промени!

Ја сам тио написао на шта мене подсећа...на пијанца који иде около и жали се комшилуку што га жена бије а деца не поштују. Престани да пијеш, среди се нађи посао па да видиш како ће ситуација да се промени!

Тај пијанац је Вучић, а народ га туче и не поштује. Он треба да престане да пије.

images
thumb2.jpg
1662098162-Vucic-1200x800.png

I šta ovo dokazuje?
Ništa

Kaže iz dijaspore, to su naši ljudi koji žive preko, a koji bi, prema rečima ovog lika, prestali da doniraju kada bi studentski protest stao iza nekih srbomrzačkih likova.. Najvažnije je to da zaista u studentskom protestu učestvuju velika većina baš rodoljubi. To je svako mogao da se uveri da je išao sa studentima u velike šetnje za Kragujevac, Niš, posle kada su išli za Bege, pesme koje su se pevale i za šta se skandiralo.. srpski protest u srži.

Znači, ovo samo potvrđuje da nije nikakva obojena revolucija, već možda "revolucija podržana od dijaspore", što je priznaćeš ogromna razlika, budući da su u našoj dijaspori velika vćina takođe rodoljubi.

Back