- Poruka
- 402.400
Mozda proka nije ni uplatio 500 din i fotka nece stici, mada pre verujem da zbog ovih dana praznovanja fotka nije stigla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo, Proko ovo je originalna fotka koju si ti onako nevesto pokusavao da falsifikujes podmecuci druge fotke i nekakva "muzejska" pojasnjenja...
Pogledajte prilog 547022
ajde bane da čujemo ko je na slici koju si ti postavio bez i jedne reči objašnjenja

човече, за коју си ти анализу...морали би назад у основну школу 
proka je toтебе стварно није срамота да се појављујеш након свега?

"bez i jedne reci objasnjenja"ajde bane da čujemo ko je na slici koju si ti postavio bez i jedne reči objašnjenja

dakle, ne znaš ko je na slici?
pa da ti pomognem, na slici su četnici u društvu ustaša

aaa stigla dojava iz muzeja pa se sirimo maloопаааа, јел то стигла потврда из музеја?

pa normalno, oni ga svaki put odrade za 500 dindzi kad im nesto trazi , a ja mu ni dinara ne uzmem da ga poducim srpskoj istorijiпоред кустоса музеја да питам банета?![]()
![]()

Prvo da resimo da li je Uros Drenovic na onoj slici ili nije..a za to je potreban odgovor od Vojnog muzejaajde bane da čujemo ko je na slici koju si ti postavio bez i jedne reči objašnjenja
Prvo da resimo da li je Uros Drenovic na onoj slici ili nije.. i sta bi sa Vojnim muzejom..jel poslao odgovor

па могао је мени да каже да му то завршим...ал добро, 500 дин је 500 дин 
500 dindzi je 500 dindzi , valjalo je to povratiti ...al opet kad pomislim , autobuska karta iz novog sada pa jos 200 dindzi za ulaznicu, pa sendvici za put ...отишао прока лично у Војни музеј...шта урадисте човеку
![]()
![]()
Ја сам већ раније писао да и музеј може да има само комунистички потпис који се налази на Знацима без икаквих других детаља...а човек је ладно отишао до музеја![]()
![]()
па мога је мени да каже да му то завршим...ал добро, 500 дин је 500 дин
![]()
Ne mozes da znas da li je Drenovic na toj slici ili nije..sve dok se ne dobije zvanican odgovor od Muzeja
To sam i ja rekla..druga fotografija potvrdjuje njegovu saradnju sa okupatorima ..pa ne znam cemu insistiranje na prvoj na kojoj ne moze da se dokaze da je bas Drenovic na njoj..ali necemo sada da razvijamo pricu i jedno te isto..cekamo odgovor Muzeja ..koji nikako da stigne

pa nije tako,druga fotografija potvrdjuje njegovu saradnju sa okupatorima
..saradjivao je sa ustasama kao i s a Nemcima a oni su okupatori