Uroš Drenović

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e pa dobro, s obzirom da ni posle dve nedelje cekanja na "odgovor iz muzeja" fotka nije stigla ,
a da isto tako ni prokin odgovor o njegovom definitivnom izboru za koju od tri verzije se odlucio ni posle punih 30 dana nije stigao ,
mozda bi bilo vreme da nasem drugaru koga su banditi iz muzeja ojadili za 500 dindzi pomognemo u ovom teskom trenutku psihicke patnje i dusevnog bola a sve u nadi da mu to ipak nece doneti dodatnog rastrojstva kad vidi pravu fotku.

isto tako prokane dragi, nadam se da nova fotka nece proizvesti ni druge negativne efekte pa da pored vec standarne tri verzije

verzija broj jedan
Mrkonjić Grad 27. april 1942.

verzija broj dva
na Neretvi , 1943.

verzija broj tri
u Banjaluci 1942. godine

ti formiras i neku potpuno novu tj cetvrtu verziju

evo, Proko ovo je originalna fotka koju si ti onako nevesto pokusavao da falsifikujes podmecuci druge fotke i nekakva "muzejska" pojasnjenja...
DRENOVIĆ.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
ajde bane da čujemo ko je na slici koju si ti postavio bez i jedne reči objašnjenja
:rotf: :rotf: :rotf:

тебе стварно није срамота да се појављујеш након свега? барем након циркуске акробације са музејем :hahaha1: човече, за коју си ти анализу...морали би назад у основну школу :mrgreen:

Prvo da resimo da li je Uros Drenovic na onoj slici ili nije.. i sta bi sa Vojnim muzejom..jel poslao odgovor

отишао прока лично у Војни музеј :D ...шта урадисте човеку :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

Конкретно на тој слици нема никаквог Дреновића, осим на комунистичком потпису фотографије, у музеју или не, свеједно...

Ја сам већ раније писао да и музеј може да има само комунистички потпис који се налази на Знацима без икаквих других детаља...а човек је ладно отишао до музеја :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: па могао је мени да каже да му то завршим...ал добро, 500 дин је 500 дин :hahaha1:

Poslednja izmena:
отишао прока лично у Војни музеј :D ...шта урадисте човеку :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

Ја сам већ раније писао да и музеј може да има само комунистички потпис који се налази на Знацима без икаквих других детаља...а човек је ладно отишао до музеја :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: па мога је мени да каже да му то завршим...ал добро, 500 дин је 500 дин :hahaha1:
500 dindzi je 500 dindzi , valjalo je to povratiti ...al opet kad pomislim , autobuska karta iz novog sada pa jos 200 dindzi za ulaznicu, pa sendvici za put ...

Ne mozes da znas da li je Drenovic na toj slici ili nije..sve dok se ne dobije zvanican odgovor od Muzeja

Могу јер имам очи...Музеј не зна ништа више од комунистичког потписа који се већ налази на Знацима...то смо већ све знали...па нећемо ваљда да верујемо комунистичким потписима слика??? :roll: колико смо лажних потписа овде постављали......иначе, чему све ово кад постоји друга фотографиј ана којој се види Дреновић али се тачно зна кад, где и којим поводом...

To sam i ja rekla..druga fotografija potvrdjuje njegovu saradnju sa okupatorima ..pa ne znam cemu insistiranje na prvoj na kojoj ne moze da se dokaze da je bas Drenovic na njoj..ali necemo sada da razvijamo pricu i jedno te isto..cekamo odgovor Muzeja ..koji nikako da stigne

To sam i ja rekla..druga fotografija potvrdjuje njegovu saradnju sa okupatorima ..pa ne znam cemu insistiranje na prvoj na kojoj ne moze da se dokaze da je bas Drenovic na njoj..ali necemo sada da razvijamo pricu i jedno te isto..cekamo odgovor Muzeja ..koji nikako da stigne

усташе или домобрани, ко год, нису никакав "окупатор", као што ни фотографија сама по себи није никакав доказ сарадње...о тој фотографији се све зна...

кажем ти, прока био лично до музеја...ено га поставља слике на другој теми :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

Јел сте ви свесни колико релативизујете усташе и њихове злочине називајући их "окупаторима" , упоређујући их са четницима, итд...хрвате разумем да то раде, али мајку му, има ваљда нешто више од идеологије...шта направи та острашћеност од људи...и не мислим на тебе Нина, али за случај да се питаш зашто сам написао да усташе нису окупатор...јер се и тај окупатор згражавао над њиховим злочинима па чак и предузимао мере да их спречи, пре свега Италијани

druga fotografija potvrdjuje njegovu saradnju sa okupatorima
pa nije tako,
fotka moze da dokaze da je bio prisutan na nekim dogovorima, pregovorima , sastancima cemu god ali ne dokazuje neopozivo nikakvu saradnju , jer za tako nesto nema dokaza osim ako za dokaze ne uzimas one prokine prevode zapisnike .

ja koliko sam video postoje tri fotke u celoj ovoj prici ,
od toga na dve je drenovic a na trecoj onoj koju zovu "nazdravljanje" je ko zna ko a to je i muzej tako nazvao "cetnici i ustase nazdravljaju" ali bez ikakvih imena.
na onim fotkama na kojima je drenovic i zvanicno , vidi se slicnost
ali na te dve fotke vidi se i razlika u liku drenovica i navodnog drenovica kojeg je samo proka prepoznao .

Back