Uroš Drenović

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:cepanje:
prvo to javi proki , jer je on bio ubedjen da je drenovic u dnu levo ,
a posle da se javis u vojni muzej na kalemegdanu jer ni oni nisu bili spremni proki da kazu da je drenovic uopste na toj fotki i sigurno bi im znacila tvoja exxxpertska znanja na tu temu :hahaha:
Bitno da se tvoja exxxpertska znanja svode na puku priču. :per: Kao što rekoh, upravo kao i kod ustaša koji negiraju slike i dokumenta iz Jasenovca.

nije moja prica nego prica muzeologa iz vojnog muzeja, ali siguran sam da ce se oni obradovati svim informacijama koje ces podeliti sa njima..
ko je na fotki, kad je snimnjeno i gde je fotka napravljena.
pa zar te nece obradovati doprinos njihovim novim saznanjima , naravno ako ti to uopste znas...
Ustaška retorika, kao što već dva puta napisah. Isto i oni negiraju slike, traže ime očeva oca od fotografa i vreme slikanja u stotinku, sa tačnim koordinatama mesta.

Ustaška retorika, kao što već dva puta napisah. Isto i oni negiraju slike, traže ime očeva oca od fotografa i vreme slikanja u stotinku, sa tačnim koordinatama mesta.
ok znaci da rezimiramo ,

ti nemas pojma ni ko je na fotki ,
ni gde je uradjena fotka ,
ni kad je uradjena fotka ,
ni kako se zove dokument koji si postavio ...
realno ti nemas pojma o cemu pises ni sta citiras ni sta komentarises a inace sve drugo znas :cepanje:

ok znaci da rezimiramo ,

ti nemas pojma ni ko je na fotki ,
realno ti nemas pojma o cemu pises ni sta citiras ni sta komentarises a inace sve drugo znas :cepanje:
Da, ovo potvrđuje moju tezu o ustaškoj retorici. Realno. :per:

Sam dokument govori za sebe, datum, vreme, mesto.
Slike? Ako si slep, pa ti neko čita šta sam napisao, ja ću razumeti. Ali, ako imaš oči, pogledaj... Pogledaj pažljivo.

574628

Domobranski major Emil Rataj, ustaški logornik Konstantin Urumović, četnički vojvoda Uroš Drenović i ustaški kotarski predstojnik Marko Jungić, u Mrkonjić Gradu 1942.

Da, ovo potvrđuje moju tezu o ustaškoj retorici. Realno. :per:

Sam dokument govori za sebe, datum, vreme, mesto.
Slike? Ako si slep, pa ti neko čita šta sam napisao, ja ću razumeti. Ali, ako imaš oči, pogledaj... Pogledaj pažljivo.
pa to ti pricam
pogledaj pazljivo "dokument" i napisi kako se zove , sta pise u naslovu i sta pise na dnu ,
pa kad to budes znao javi se da pricamo dalje o "dokumentu" :mazi:
a sto se fotke tice , isto sam ti rekao, ako znas nesto a neces nama ovde da napises javi se muzeju, jer si ti jedini na svetu koji zna bilo sta o njoj ,
i to bi svakako znacilo dosta ljudima u muzeju , barem da popune svoje arhive tvojim "pouzdanim informacijama" :cepanje:

Pogledajte prilog 574628
Domobranski major Emil Rataj, ustaški logornik Konstantin Urumović, četnički vojvoda Uroš Drenović i ustaški kotarski predstojnik Marko Jungić, u Mrkonjić Gradu 1942.
pa to ti pricam
pogledaj pazljivo "dokument" i napisi kako se zove , sta pise u naslovu i sta pise na dnu ,
pa kad to budes znao javi se da pricamo dalje o "dokumentu" :mazi:
a sto se fotke tice , isto sam ti rekao, ako znas nesto a neces nama ovde da napises javi se muzeju, jer si ti jedini na svetu koji zna bilo sta o njoj ,
i to bi svakako znacilo dosta ljudima u muzeju , barem da popune svoje arhive tvojim "pouzdanim informacijama" :cepanje:

Hajde, prosvetli me?
Daj to ustaško retoričko objašnjenje koje imaš.
znaci ovo neznanje je samo jos jedna potvrda onog sto sam vec napisao
"ti nemas pojma ni ko je na fotki ,
realno ti nemas pojma o cemu pises ni sta citiras ni sta komentarises a inace sve drugo znas "

ne ide se tako medju srbe, moras malo da se potkujes znanjem kad hoces da ispadnes prepametan a ne poznajes ni osnove teme o kojoj pises.
postavljanje fotki koje su samo na ovoj temi stavljene bezbroj puta i citanje postova automatski i bez razumevanja ne prolazi nigde vise,
moras malo vise da se potrudis ....
a dok ne poradis na sebi dovoljno dacu ti neke smernice o drenovicu,
VREME DANASNJE....

putuOTADZBINU2004180-1.jpg

MRKONJIC GRAD.jpg

znaci ovo neznanje je samo jos jedna potvrda onog sto sam vec napisao
"ti nemas pojma ni ko je na fotki ,
realno ti nemas pojma o cemu pises ni sta citiras ni sta komentarises a inace sve drugo znas "

ne ide se tako medju srbe, moras malo da se potkujes znanjem kad hoces da ispadnes prepametan a ne poznajes ni osnove teme o kojoj pises.
postavljanje fotki koje su samo na ovoj temi stavljene bezbroj puta i citanje postova automatski i bez razumevanja ne prolazi nigde vise,
moras malo vise da se potrudis ....
a dok ne poradis na sebi dovoljno dacu ti neke smernice o drenovicu,
VREME DANASNJE....

Pogledajte prilog 574639

Pogledajte prilog 574646
Ima i Mile Budak ulicu u Mostaru... Pa? Jel' ulica dokaz da je bio pozitivna ličnost u istoriji?

Zbog ljudi kao što je Drenović, čestiti srpski heroji, pravi borci protiv nacizma, ustaštva i krvave komune, poput Generala Mihajlovića, Majora Račića, Vučka Igranjotovića, Braće Nedić, Dragutina Keserovića, Blaža Đukanovića i dan danas bivaju poistovećivani sa izdajnicima (kao što rekoh, baš zbog kukavičkih Tešanovića, Drenovića, Pećanaca...).

ali da se vratimo na fotku ,
vidis da ovde svi jedva cekaju tu informaciju i nina je danas pitala za prokino zdravlje tim povodom ali nema odgovora ni iz muzeja...nije valjda da ces i ti sveznajuci da nas uskratis za to malo :cepanje:

ali da se vratimo na fotku ,
vidis da ovde svi jedva cekaju tu informaciju i nina je danas pitala za prokino zdravlje tim povodom ali nema odgovora ni iz muzeja...nije valjda da ces i ti sveznajuci da nas uskratis za to malo :cepanje:
Slika je, najverovatnije, nastala kada i prikazani zapisnik, u Varcar Vakufu, 1942ge.

Druga stvar - kako je poginuo Drenović? I navedi mi jednu njegovu borbu protiv Ustaša i Nemaca.

EDIT:
Gledam mapu baš...
Lepo da je Šolajina ulica nedaleko od Drenovićeve.
Izgleda da je i Šolaja bio veliki patriota. Ima ulicu u srpskog gradu.

Slika je, najverovatnije, nastala kada i prikazani zapisnik, u Varcar Vakufu, Hotelu 'Bosna', 1942ge.

Druga stvar - kako je poginuo Drenović? I navedi mi jednu njegovu borbu protiv Ustaša i Nemaca.
pa koji je tvoj izvor za to "najverovatnije" , telegraf, insajder ili neki slican medij ili imas stvarno neki ozbiljan izvor ?
cisto da resimo tu enigmu koju ni muzej nije uspeo, a vidim ti "najverovatnije" imas prave informacije .

pa koji je tvoj izvor za to "najverovatnije" , telegraf, insajder ili neki slican medij ili imas stvarno neki ozbiljan izvor ?
cisto da resimo tu enigmu koju ni muzej nije uspeo, a vidim ti "najverovatnije" imas prave informacije .
Ti bi samo da postavljaš pitanja?
A izgleda da nisi sposoban da navedeš borbu hrabrih Drenovićevaca protiv Ustaša ili Nemaca, neku poznatu istoriji.

Ti bi samo da postavljaš pitanja?
A izgleda da nisi sposoban da navedeš borbu hrabrih Drenovićevaca protiv Ustaša ili Nemaca, neku poznatu istoriji.
ja ti pitam isto pitanje od kad si ti postavio fotku sa navodnim drenovicem i ti nikako da das taj odgovor,
isto onako kako su to radili i svi tvoji drugari pre tebe samo sto su oni na toj istoj fotografiji kao drenovica oznacili drugog :cepanje: .

Back