banebeograd
Elita
- Poruka
- 15.423
i jos zapeva "ide tito preko romanije" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i jos zapeva "ide tito preko romanije"![]()
Збирка фотографија не располаже другим информацијама у вези са
поменутим артефактом.
Ја слике у том тексту из Преса не видим, видим само потписе које је ставила редакција а не Самарџић, вероватно зато што је текст стар 10 година.
Наравно да није, Дреновић је код Самарџића на оној слици где стоји испред зграде, и каже да је сликано у Бања Луци 1942 и тај састанак објашњава, војни музеј каже да је Неретва 1943 за ту слику са столом и Дреновића нигде не спомиње, а Самарџић не каже ништа о тој слици.
Време и место је најбитније од свега и зато нам кажи где је то сликано и када иначе нема смисла са тобом дискутовати а мораће и тема под кључ јер ти одбијаш сваку расправу.
Одржао се састанак Дреновића и локалних домобранских власти у Бања Луци 1942 године, за то знамо, и то није издаја нити је Дреновић због тога издајник, зато ће убудуће све квалификације везане за Дреновића тог типа бити обрисане, не знаш ни где и када су сликане фотографије а некога ћеш да називаш издајником.
На Неретви сем тога не знам да ли је икада Дреновић и био уопште.
Такође ако су обе слике са истог састанка онда нам реци где су остали који су се сликали испред зграде са Дреновићем на другој фотографији?
Ево ми питали тебе за једну обичну слику где је и када је сликана и ништа више, и ти нам дајеш нека немушта објашњења, три локације и два датума!!????Шта рећи.
Једини који уништава овај пдф својим неумесним и невероватним изјавама је управо твоја маленкост.
Дакле нема Дреновића нигде на тој фотографији по војном музеју.
Хвала.
значи нема других информација осим неозбиљних потписа из доба комунизма...ништа конкретно?
браво проко, што на м овде расветљаваш многе ствари![]()
p.s. ovaj pdf unižava krečenje istorije od vas pojedinaca, kojima nije autoritet ni pofesionalni istoričari svih muzeja srbije nego vam je autoritet pisac ustaške istorije bojan dimitrijević i ekonomista nadriistoričar samardžič
- - - - - - - - - -
jok, fale nam OZBILJI potpisi gubitnika, onih koji su bežali sa fašistima i nacistima u istoj koloni pred pobednicima partizanima![]()
tačno, zborka ne raspolaže DRUGIM informacijama nego samo sa onim pod kojim se predmatna slika izdajnika srpskog drenovića sa ustašama i vodi u muzeju
dakle, slika je označena u skladu sa informacijama koje poseduje muzej i druge informacije o slici muzej ne poseduje
netačno, na slici je drenović prema informacijama koje muzej poseduje i druge informacije o slici muzej nema
opet pišeš šta ti milo, umesto d apoštuješ stav profesionalnih istoričara vojnog muzeja srbije
Како када га нигде не помиње, читај сам шта пише?netačno, na slici je drenović prema informacijama koje muzej poseduje i druge informacije o slici muzej nema
opet pišeš šta ti milo, umesto d apoštuješ stav profesionalnih istoričara vojnog muzeja srbije
Како када га нигде не помиње, читај сам шта пише?
Na novoj konferenciji četničkih komandanata, održanoj 1. i 2. jula,
Проко, обрисана ти је порука. И почећу да ти бришем све наредне поруке где на питање одговараш питањима, иронијом, смајлијима, избегавањем да ставиш знаке навода на реченице и потпишеш њихове ауторе, користиш контралогичке аргументе и слично.
Да ли ти мислиш да људи немају паметнија посла него да се овде завитлавју са тим "кока-кола" тинејџерским фазонима? Ја, које везе благе са Дреновићем немам, већ 5 страна не могу да провалим шта ти покушаваш да кажеш. Или пиши нормално, или се доводи у ред.
Хм... из тога што је Самарџић написао се не може дефинитивно закључити да је сам Дреновић на тим фотографијама.
da li je tebi jasno daNa obema je rezervni poručnik vojvoda Uroš Drenović, komandant Četničkog odreda „Kočić", s nekolicinom hrvatskih domobrana, s timšto se u oba slučaja na slikama pojavljuje po jedan ustaša, prepoznatljiv pocrnoj uniformi.
Da li je sad dovoljno jasno?
Не интересују ме сви на свету већ тај војни музеј, где кажу да је на слици Дреновић?svi na svetu, od muzaja republike srbije pa čak i sam nadriistoričar ekonomista samardžić tvrde da je na OBE FOTOGRAFIJE izdajnik drenović, svi sem vas dvojice?
Не интересују ме сви на свету већ тај војни музеј, где кажу да је на слици Дреновић?