luckystar74
Primećen član
- Poruka
- 581
a ureaplazma i micoplazma analiza sekreta?
sve sam to uradila pre mesec dana.... sve je ok...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ureaplazma i micoplazma analiza sekreta?
sve sam to uradila pre mesec dana.... sve je ok...

pa onda nema druge nego nemoj da sedis na ladan beton..
izvini bilo jace od mene..![]()
Nema sta da se izvinjavas... ja sam juce ali bukvalno htela da placem od muke.... ne mogu ni da opisem taj osecaj kada na svakih 5 min ides u WC a sve analize su uredu sem povecanih leukocita....

Па ништа, проћи ће само од себе, само чувај карличну зону. Евидентно ти је слаба тачка.A sta ako je sterilna urinokultura.... sta se onda radi? A imam ove tegobe.
Upravo su mi javili da mi je UK sterilna....

Postovani, nasla sam ovu temu, kao jedinu za uroloske probleme. Nadam se da ce neko moci da mi pomogne. Ovako, sa 5 godina sam operisala reflux, nakon operacije sam od katetera dobila pseudomonas i nakon 3 meseca kamen u levom bubregu. Od tada, pa do sada, ne mogu da se otresem bakterija. Kamen mi nije pravio velike probleme, do zadnjih 6 meseci kada je kamen (1cm) poceo da migrira, dolazi do samog ulaza u mok.besiku pa se vraca nazad u bubreg. Moram da naglasim da imam 27 godina sada i da sve ovo vreme radim redovno analize, funkciju bubrega itd, sve je ok. Urolog je predlozio razbijanje kamena, posumnjavsi da je vekiki da prodje kroz ureter. To sam uradila...razbila kamen na sitne parcice...dva dana posle razbijanja dobila sam jaku upalu, u boljici sam vec 3 dana. CRP je 121, posle jakih antibiotika spao na 75...a najgore od svega jeste sto sada ni ta tri manja parcica nece da prodju...bili su na ulazu u mok.besiku i vratili se nazad....molim vas, da li neko zna dobrog urologa, koji bi mi pomogao. Ocajna sam, smucile su mi se bolnice i lekari, vec 22 godine se maltretiram. Hvala na bilo kakvoj informaciji.
meni oba puta nisu videli kamen jer je bio na nezgodnom estu..ni na uz ni na rtg snimku
ali su videli prosirenje kanala iznad mesta gde se kamen zaglavio
3lit je malo tecnosti kad kamen izbacujes..u tom periodu bukvalno moras non stop da pijes i piskis
Sta jos moze da utice na bol ili peckanje pri kraju mokracnog kanala osim infekcije i polnoprenosivih bolesti?
Urinokultura mi je sterilna, koristio sam zastitu, a i sve deluje normalno dole. Nemam nikakvih tegoba osim sto se taj bol javlja ponekad i to pri kraju mokrenja, a sad i prilikom ejakulacije.
Inace, pijem malo vole, mozda 2 case na dan i dosta sedim. Trenutno pijem baktim,a sacekacu jos malo pre nego sto zatrazim od lekara da mi da uput urologu.
Moze li biti nesto vezano za nervozu i psihosomatske tegobe?
ako ti je urinokultura sterilna zasto pijes baktrim?
Imao sam povisene malo leukocite i limfocite#, verovatno zbog toga.Ako u urinu nema bakterija, da li bi brisom uretre mogla da se prenadje bakterija?
Nemam simptome toga. A jbte i mlad sam za probleme sa time, imam 24 godine.Bol koji se javlja prilikom izmokravanja, kada se naprežemo da izbacimo poslednji mlaz mokraće, oštar i kratkotrajan.
Takođe se javlja, nešto ređe prilikom ejakulacije, ali nije onako jakog intenziteta kao ovaj prethodni.
Nemaš bakterije, nemoj ni tragati za njima, javi se urologu i ne pij antibiotike bez razloga.
Ovde se radi o nespecifičnom ili hroničnom prostatitisu. To je u osnovi autoimuno obolenje a bakterije će ti se pojaviti naknadno, kada ti antibiotici (koje ti napamet daju) unište prirodnu barijeru urinarnog trakta (korisnu mikrofloru).
Dobrodošao u klub rođače!
Могу.
Уради брис уретре. Могуће је да си запатио неку Ешерихију, Стрептокок....
Nemam simptome toga. A jbte i mlad sam za probleme sa time, imam 24 godine.
Mislim da sam fasovao kandidu, vec sam zilion puta bio kod dermatologa oko nekakvih glupavih gljivica i doca mi je rekao da imam odlicnu kozu za takve gluposti. Nemam secer, jednostavno mi takva koza.
Ponekad posle odnosa ili nekad ujutru mi se desi da primetim nepravilno crvenilo po glansu. Kao da ima i nekih malih tackica koje su jedva vidljive, ali posle odnosa se daju primetiti jedno 2 sata i onda opet se utope nazad. Sacekacu do ponedeljka, ako me ne prodje, onda idem kod lekara opste prakse i cu da trazim bris uretre ili cu da idem privatno kod pishologa.![]()
Брис уретре обевезно, а психолога како одлучиш.![]()
Ponovo ti skrećem pažnju na gore navedene simptome. Kod mene je tako počelo i to baš negde u istim godinama. Bio sam možda na drugoj ili trećoj godini fakulteta.
Ovi bolovi nisu česti, već se javljaju možda nekoliko puta godišnje. Ali su barem na osnovu mog iskustva jasan signal da ti Testosteron prelazi u DHT.
Meni je problem eskalirao kasnije, nakon jednog rizičnog odnosa bez zaštite. Osetio sam peckanje prilikom mokrenja i braonkaste mrlje na vešu. Bris uretre je pokazao bakteriju i krenuo sam sa antibioticima.
Tek tada je nastao košmar. Bakterije su se smenjivale, antibiotici takođe, sve u krug. Prva dijagnoza mi je bila Uretritis, međutim, kada su se pojavilu karakteristični bolovi u prostati promenili su je u Hronični prostatitis.
Moguće je da si samo zaradio običnu bakterijsku infekciju, ALI ?
Moj ti je savet da se javiš nekom urologu SA ISKUSTVOM.