Upozorenje za roditelje

noviclan123

Zainteresovan član
Poruka
495
Molim sve roditelje da pripaze na decu s kim se dopisuju i koga prihvataju na fejsbuk profilu. Ovo je postalo nenormalno sta se svakog dana desava. Juce su uhapsili pedofila ne samo sto je mator (66 godina) nego je toliko odvratan i bolestan da ne postoji rec koja bi to opisala.

dragan-zivanovic-pedofil-dete-devojcica-majka-uhapsen-facebook-beograd-f-1471082628-968829.jpg

Vrhunac svega toga je sto je on bio inostrani penzioner i sto je proveo poslednjih 3-4 godine svog bolesnog zivota dodavajuci decu na svojih 4 LAZNA PROFILA!!! :dash:
Ljudi iz centra za kriminalistiku policiju i vrhunski inzenjeri za visokotehnoloski kriminal, nisu mogli da se nacude sta su zatekli...

Kada su usli u stan koji je uzasno smrdeo, zatekli su razbacane stvari, neokrecene i zapustene zidove a o higijeni kupatilo-kuhinja da se ne prica. Ono sto je zapanjilo ljude sa ogromnim iskustvom je to sto je perverzni bolesnik skoro unistio tepih od mastrbiranja! Na davanju izjave, priznao je policiji da masturbirao svakoga dana po 20x dok mu je racunar bio prepun perverznih slika, do toga da je od silnih detalja inspektoru pozlilo i da je morao da izadje napolje! Ono sto je fasciniralo inspektora kriminalisticke policije je to sto je slao svoje fotografije i njegovo cerci od 10 godina! Pao mi je mrak na oci i doslo mi je da ga ubijem!

dragan-zivanovic-pedofil-dete-devojcica-majka-uhapsen-druzenje-beograd-1471080547-968813.jpg

Bolesnik mi je kazao da će mi kupiti novi telefon, ali da zauzvrat moram da ga „obradim“ - dvaput - ispričala je za Kurir majka devojčice. Ona kaže da joj je pedofil rekao da pojedine devojčice kod njega dolaze same, a da ima i onih koje podvode majke i bake.

- Želela sam da mu smrskam lobanju, ali sam uspela da se smirim. Pričao mi je kao mu je prva žrtva bila devojčica od osam godina, koju je kod njega dovela njena starija sestra. Dok ju je seksualno iskorišćavao, dete je plakalo, a sestra ju je umirivala. Povraćala sam od muke - priča žena.

Ova hrabra majka je stupila u kontakt s policijom i u saradnji s njima zakazala sastanak s ovim bolesnikom.

imam print screenove
bila sam na krstaricinom chatu sa nikom u kom je naznaceno da imam 13 godina
ja sam zgadjena zgranuta i zapanjena
neka konjina bolesna mi nudila 50 evra da mu radim da ne kazem sta sad iako sam rekla da nisam nikad i ne umem ...kaze naucices :eek:
kao da se vidimo u strogoj tajnosti

bilo ih je jos
jedan je hteo da ga gledam dok se zadovoljava
jedan nudio da mu vidim onu stvar uzivo

znaci krelci klikcu kao ludi,ne moze da se stigne ni da se odgovori,vec iskace novi prozor
dal je moguce da takve gadosti pisu devojcicama???
znala sam da ima bolesnika al sam ipak vrlo neprijatno iznenadjena
i sad me zent zesce jer imam dve cerke koje treba da odgajam u moru bolesnika
znaci nije mi dobro

imam print screenove
bila sam na krstaricinom chatu sa nikom u kom je naznaceno da imam 13 godina
ja sam zgadjena zgranuta i zapanjena
neka konjina bolesna mi nudila 50 evra da mu radim da ne kazem sta sad iako sam rekla da nisam nikad i ne umem ...kaze naucices :eek:
kao da se vidimo u strogoj tajnosti

bilo ih je jos
jedan je hteo da ga gledam dok se zadovoljava
jedan nudio da mu vidim onu stvar uzivo

znaci krelci klikcu kao ludi,ne moze da se stigne ni da se odgovori,vec iskace novi prozor
dal je moguce da takve gadosti pisu devojcicama???
znala sam da ima bolesnika al sam ipak vrlo neprijatno iznenadjena
i sad me zent zesce jer imam dve cerke koje treba da odgajam u moru bolesnika
znaci nije mi dobro

a kada je to bilo ?

Evo probao sam opet samo da vidim o cem se radi. Potpisao sam se kao maja12 i u roku od 10 sekundi iskocilo mi je 5 prozora, matori_lisac ; dux-44, volimmlado ; dusko-50 ; marijana49

nisam stigao da uradim printscreen jer su me banovali sa krstaricine pricaonice, jer sam stavio namerno 12 godina i tek sto sam usao u pricu, poceo je ovaj matori licas da mi prica kako ga uzasno pale devojcice mojih godina i kako bi sve dao za jedan oralni sex! :eek:

evo txt:

matori_lisac: caos mala
matori_lisac: si sama?
maja12: da, ko si ti?
matori_lisac: jedan cika
matori lisac: stariji sam malo vise, smeta ti?
maja12: zasto mi saljes poruke? smeta mi mnogo!
matori_lisac: samo za dop?
maja12: sta?
matori_lisac: dopisivacemo se samo
maja12: zasto bi se dopisivali, i koliko ti imas godina?
matori_lisac: malo vise, 60 smeta?
maja12: 60! da li si ti normalan?
matori_lisac: nisam, znas sta radim sada, mm?
maja12: mogu da zamislim?
matori_lisac: ne mozes, go sam, napaljen sam i volim klinke tvojih godina, imas web kameru i skype?
matori_lisac: kazi nesto, skroz mi je tvrd, ajde pricaj aaah! voleo bih da ***** mmm

- Ako mislite da sam ovo izmislio, potpisite se isto pa cete videti kakve poruke ce vam stizati

Poslednja izmena:
To je samo kap u moru bolesti koja se širi.
Svi imaju prva na sve, svi sve mogu - pa i da gaze po drugima bez posledica.

Za pedofiliju se dobija 1-8 godna? Blago tom pedofilu, njemu je raj u ovoj zemlji. Dok ga ne hvate može da upropasti živote na stotine devojčica, a i kad ga uhvate, dobiće mizernu kaznu.
Za ubistvo isto tako, ubiju čoveka i nikom ništa.
A za kađu je sandard da nema ni kazne, pokradu te i nikom ništa.
Ovo više nije ni banana država,to je svima jasno, ali šta je sa društvom? Šta se događa s ljudima mene to zanima?

Back