ovo je bas naivno.....s obzirom da net koristi savrsenu kamuflazu a to je monitor iza njega se kriju razne kreature.....mngo ali mnog je rizicniji nego upoznavanjeu u RL jer postoji opasnost da se opasno razotkrijes jer ih je vecina hrabrija na netu i pisu svasta nesto i zaludjivanje nastupi i pre nego se ljudi vide....a tu je prava klopka.....
Vidi, ja sam tog stanovišta, budala ima svugde, ne samo na netu. Što ti misliš, da ti više ne možeš da nastradaš od nekoga u realu možda, nego od nekoga koga si možda upoznala na netu, ili obrnuto? Hoću da kažem, da nema pravila. Da ako imaš tu nesreću, da natrčiš na monstruma ili nekoga umobolne naravi, ti si svakako u opasnosti da nastradaš, bilo da je s neta ili s pijace lupam neko...znači, to je ono što ja pričam. Ja sam ovakva i na netu, kao i da me sutra neko sretne u kafiću. Znaš koliko ljudi možda pored mene svaki dan prolazi, a možda su tu, lupam, a i ne znaju da me sreću..na primer, navodim banalni primer. I taj neko bi možda rekao, a joj ala si tu super cura Jelena, a da me taj neko "sretne" tu najpre, pitanje je da li bi tako mislio, dok me ne bi video ili upoznao i uživo, znaš...ali je činjenica, da je to..ko je normalan normalan je uvek ili svugde. A, ko ima tu tendenciju da laže, mzljavi, laže, vara, dar mar, što kaže moja baka...i tako te neke nedorasle igrice i zezancije..taj bi to radio, taman da ga sretneš na Marsu. Hoću da kažem, da je takvo vreme, da su mogućnosti razne, živimo u vremenu razvijenih tehnologija i moguće je da svako upozna nekoga u bioskopu, lupam a možda i na netu. Ali, to ne znači, da ja sutra ne mogu možda baš negde na netu da naiđem na svoju srodnu dušu više nego da se sretnemo negde oči u oči. Ja zaista, ali zaista...mislim, da ako je neko fer, normalan, korektan, i negde se od gore poklope zvezdice...da nije nemoguće da neko na taj način ne stekne prijatelje, poznanike, pa što da ne i ljubav.
Nije tu u pitanju hrabrost...u pitanju je biti ono šta jesi. A, niko se više toga ne boji od lažljivih stvorova. Jer u osnovi svakog mutnog čoveka je strah..da će biti razotkriven. istinit čovek koji je ono šta jeste nema potrebe da išta mulja. Da bude obazriva ličnost, da, ali nema potrebe da išta muti. Jer u sebi zna, da je ispravan/a.
Zaluđuju se samo oni..što obmanjujući druge, ne shvataju da najpre obmanjuju sebe.
- - - - - - - - - -
Upoznavanje putem interneta je potreba novog doba jer je pre svega malo vremena da se posvetimo izlascima i druženju uživo. Naši sajtovi za upoznavanje su nažalost još uvek na jako niskom nivou
od dizajna do same usluge, mada mi se dopao jedan koji se od skoro pojavio i gde ima veoma dobar psihološki upitnik koji popuniš i dobiješ predloge samo onih osoba sa kojima bi trebalo da imaš nekih sličnosti. Počela sam da se dopisujem sa jednim momkomi možda nešto bude od toga, videćemo...
Super. Možda vama to bude i lepa ljubav baš. Nikad se ne zna. Pamet u glavu i malo opreza nije svakako na odmet.