Denni72
Zainteresovan član
- Poruka
- 240
Verujem da je većina vas imala iskustvo upoznavanja preko interneta,svakako i ja sam to imao,ali izdvojiću iskustvo mog drugara iz detinjstva koji inače živi u Beču.Upozna on na fejsu jednu ženu iz grada iz kojeg dolazimo.Pisali nekih 2 meseca,čuli se preko vibera i na leto (pre nekih 2-3 godine),sretnu se oni uživo "na kafu".Popričali malo,on nešto nije bio oduševljen njenim karaktoremom,ali izgledom je bio zadovoljan.Dogovorili se oni da za neki dan izadju na večeru,to je kao trebao da im bude prvi zvanični sastanak.Otišli oni u neki restoran,naručili piće,odabrali i klopu,i dok čekali da im se klopa spremi,ona njega otvoreno pita "Koliki ti je",on se zbunio,hteo da veruje da ga pita za nešto drugo koliki mu je,recimo za lični dohodak ili bilo šta drugo,ali ona je dodatno precizirala pitanje,koliki mu je dug penis,kaže da ne gube bez veze vreme jer joj je to važno,a bilo joj je glupo da ranije traži da joj preko vibera pošalje sliku. Pošto smo u isto vreme bili na odmoru u Srbiji,on to meni ispriča,ja mu rekao ...Šta vi mislite o tome?
Poslednja izmena od moderatora: