Aha, onda je to ok.Jesam,i to je ok kad nagovestis sta zelis...oni su pisali i pričali 2 meseca,nesto za ozbiljno,planirao i da je.upozna sa njegovim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, onda je to ok.Jesam,i to je ok kad nagovestis sta zelis...oni su pisali i pričali 2 meseca,nesto za ozbiljno,planirao i da je.upozna sa njegovim
Nema to veze...na djubrad mozes svuda da naletis...Pounajem ljude koji se upoznali preko intetneta i imaju decuni sve je okNaravoučenije
Ne upoznavajte se preko.. interneta.![]()
Ona je izgleda imala druge planove.Jesam,i to je ok kad nagovestis sta zelis...oni su pisali i pričali 2 meseca,nesto za ozbiljno,planirao i da je.upozna sa njegovim

Ih bre, pa sta je bilo dalje, jel je upoznao sa svojima?Nije ona imala planove,nego je sorta "droca & fuksa"
Da nisi ti druže iz Požarevca?Garantujem ti da se desilo...i to u restoranu "Zmaj od Noćaja" ,mislim da je bio čak i 8.avgust 2023.
Nije,nego je dosao posle 2-3 meseca,odveo je na Zlatibor,bio 7-8 dana sa njom,otresao je i otkacio,a to mu je bio i moj savetIh bre, pa sta je bilo dalje, jel je upoznao sa svojima?
Jesam druže,znas jer sam spomenuo "Zmaj od noćaja"..jel tako?Da nisi ti druže iz Požarevca?
Da. I to i BečJesam druže,znas jer sam spomenuo "Zmaj od noćaja"..jel tako?
Znaci nista od svadbe...Nije,nego je dosao posle 2-3 meseca,odveo je na Zlatibor,bio 7-8 dana sa njom,otresao je i otkacio,a to mu je bio i moj savet
Nije,nego je dosao posle 2-3 meseca,odveo je drolju na Zlatibor,bio 7-8 dana sa njom,otresao je i otkacio,a to mu je bio i moj savet
Jel to kazes ovima koji kazu da jedem govna malom kašikom?Obrati pažnju na rečnik
A ko bi to normalan ženio,vidiš u startu o čemu se radiZnaci nista od svadbe...
Ne, kažem tebi. Ostalo je rešeno. Tebi kažem lepo da žene ne nazivaš pogrdnim imenima i zamolila bih te da poštuješ to.Jel to kazes ovima koji kazu da jedem govna malom kašikom?
Ja zene postujem,droce neNe, kažem tebi. Ostalo je rešeno. Tebi kažem lepo da žene ne nazivaš pogrdnim imenima i zamolila bih te da poštuješ to.
Steta, bas je delovalo kao pocetak lepe ljubavne price, jos onaj deo da je nije ni video a hteo je da je upozna sa svojima, bas dirljivo.A ko bi to normalan ženio,vidiš u startu o čemu se radi
Nastaviš li, kazniću teJa zene postujem,droce ne
Pricali preko kamere 2 meseca,covek imao ozbiljne namereSteta, bas je delovalo kao pocetak lepe ljubavne price, jos onaj deo da je nije ni video a hteo je da je upozna sa svojima, bas dirljivo.
A i zanimljivo mi ono sto je pomislio da ga mozda pita za licni dohodak.Steta, bas je delovalo kao pocetak lepe ljubavne price, jos onaj deo da je nije ni video a hteo je da je upozna sa svojima, bas dirljivo.
Ovo me podseća na jednu moju bivšuNastaviš li, kazniću te
Nastaviš li, kazniću te

Čekaj… ona je drolja zato što mu je otvoreno unapred rekla šta joj je važno?!Nije,nego je dosao posle 2-3 meseca,odveo je drolju na Zlatibor,bio 7-8 dana sa njom,otresao je i otkacio,a to mu je bio i moj savet
Samo napred, mejk maj dejДобро је да си рекла, замало да напишем нешто баш ђуси.![]()

Pa čekaj uvredio se jer je hteo sa njom ozbiljno, a ne bi se uvredio da je htela sex??Aha, onda je to ok.