- Poruka
- 829
Optimista.
Smirena.
Podrzavam nasu crkvu.
Podrzavam cetnike, Kralja,monarhiju.
Glasam za Kostunicu.
Alergicna na komuniste , Tita i partizane.
Slusam EKV,U2.
Da si mene upoznala, pevala bi ti drugu pesmu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Optimista.
Smirena.
Podrzavam nasu crkvu.
Glasam za Kostunicu.
Alergicna na komuniste , Tita i partizane.
Slusam EKV,U2.

Правдање, то ти је непотребно.Декларисани сам (умерени) десничар,
Замашћено не може. Било каква герила није политичко опредељење.релативно прочетнички и апсолутно монархистички опредељен
Стање на терену је малкице другачијеКосово је за мене део Србије
Ја не знам ни једну територију која је освојена дипломатским средствимаза који бих се у недостатку дипломатских средстава борио и "голом силом",
То се види чим се устручаваш да конкрентне ствари назовеш правим именом.и сматрам да је Коштуница једини иоле нормалан политичар
Теорије завересматрам да је Чеда директно учествовао у убиству Зорана Ђинђића
Стрпљиво чекамима још пар стварчица...али полако....

Optimista.
Smirena.
Podrzavam nasu crkvu.
Glasam za Kostunicu.
Alergicna na komuniste, Tita i partizane.
Slusam EKV,U2.

Srbin,umereni desnicar,stranacki neopredeljen...svi su ista g.ovna sem LDP-a oni su najveca.I verovatno u zivotu necu izaci na izbore jer izmedju dva zla je besmisleno birati .Vernik jesam al ne neki preterani...trudim se koliko mogu.
Zalim budale koje se loze na fasisam i nacizam...mrzim one babetine Kandicku,Biserko i da je ovo normalna drzava kao sto nije one bi bile u zatvoru,ne volim one organizacije Obraz,1389 itd. iako su mi neke stvari za koje se oni zalazu ok.
Protiv ulaska u NATO a sto se tice EU nisam striktno protiv al' znam da necemo uci tamo sigurno u narednih 10 god i da se majmuni u ovoj drzavi loze na gluposti Tadica sto prica oko EU i da ako udjemo da ce svi problemi da nam se rese sami ako udjemo tamo i da cemo odjednom da zivimo mnogo bolje... dovoljno nam je sto mozemo da putujemo bez viza a za ostalo moramo sami da se potrudimo oko korupicje,postovanja zakona i ostalo sto se verovatno nece desiti nikada.
Sto se tice Kosova *** takve su okolnosti trenutno ali da razmisljamo i budemo pametni ko Jevreji i da ih sabotiramo gde god i koliko mozemo a jednoga dana kada dodju racuni na palatu i kada se sitacija promeni da im se nayebemo mile mame za sve sto smo doziveli od njih!
Ne volim spoljnu politiku koju vode Ameri i sto su naneli toliko zla po svetu i ta njihova licimerna demokratija al mi je cool kao zemlja i voleo bi da je obidjem.Protiv nekog politickog saveza sa Rusijom al' treba da iskoristimo sve sto mozemo od njih ako ima mesta za nas u njihovim interesima za buducnost....ne treba im se ni previse uvlaciti u bulju jer i to moze biti lose.Postujem i divim se Jevrejima kao narodu i mislim da od njih mozemo mnogo toga da naucimo...ne volim cioniste.
Ne volim komuniste.
I za kraj...ubedjen sam da nikada ovde nece biti bolje nesto i da cemo imati neku prespektivu ko god bude na vlasti.

Шта се ти толико ваљаш од смеха?
Жена је једна од најјачих певачица с ових простора.

Правдање? коме и зашто? а замашћено ништа није као што своје прочетничко опредељење нигде нисам ни назвао политичким опредељењем.Правдање, то ти је непотребно. Замашћено не може. Било каква герила није политичко опредељење.Стање на терену је малкице другачије Ја не знам ни једну територију која је освојена дипломатским средствима То се види чим се устручаваш да конкрентне ствари назовеш правим именом. Теорије завере
Стрпљиво чекам
Постављач теме је зрео за лудару!!!![]()
Izvini... To je jače od mene....![]()

evo zanimljiv test, bio je vec na nekoj temi ali za one koji ga nisu radili
http://www.politicalcompass.org/test
Десничар(неки би рекли екстремни)
Анти-комуниста
Хришћанин, православац
Презирем:
Комунисте
Тита
партизане

Levi centar.
Antidemokrata.