...упознајмо се...

Декларисани сам (умерени) десничар,
Правдање, то ти је непотребно.
релативно прочетнички и апсолутно монархистички опредељен
Замашћено не може. Било каква герила није политичко опредељење.
Косово је за мене део Србије
Стање на терену је малкице другачије
за који бих се у недостатку дипломатских средстава борио и "голом силом",
Ја не знам ни једну територију која је освојена дипломатским средствима
и сматрам да је Коштуница једини иоле нормалан политичар
То се види чим се устручаваш да конкрентне ствари назовеш правим именом.
сматрам да је Чеда директно учествовао у убиству Зорана Ђинђића
Теорије завере
има још пар стварчица...али полако....
Стрпљиво чекам

Srbin,umereni desnicar,stranacki neopredeljen...svi su ista g.ovna sem LDP-a oni su najveca.I verovatno u zivotu necu izaci na izbore jer izmedju dva zla je besmisleno birati .Vernik jesam al ne neki preterani...trudim se koliko mogu.

Zalim budale koje se loze na fasisam i nacizam...mrzim one babetine Kandicku,Biserko i da je ovo normalna drzava kao sto nije one bi bile u zatvoru,ne volim one organizacije Obraz,1389 itd. iako su mi neke stvari za koje se oni zalazu ok.

Protiv ulaska u NATO a sto se tice EU nisam striktno protiv al' znam da necemo uci tamo sigurno u narednih 10 god i da se majmuni u ovoj drzavi loze na gluposti Tadica sto prica oko EU i da ako udjemo da ce svi problemi da nam se rese sami ako udjemo tamo i da cemo odjednom da zivimo mnogo bolje... dovoljno nam je sto mozemo da putujemo bez viza a za ostalo moramo sami da se potrudimo oko korupicje,postovanja zakona i ostalo sto se verovatno nece desiti nikada.

Sto se tice Kosova *** takve su okolnosti trenutno ali da razmisljamo i budemo pametni ko Jevreji i da ih sabotiramo gde god i koliko mozemo a jednoga dana kada dodju racuni na palatu i kada se sitacija promeni da im se nayebemo mile mame za sve sto smo doziveli od njih!

Ne volim spoljnu politiku koju vode Ameri i sto su naneli toliko zla po svetu i ta njihova licimerna demokratija al mi je cool kao zemlja i voleo bi da je obidjem.Protiv nekog politickog saveza sa Rusijom al' treba da iskoristimo sve sto mozemo od njih ako ima mesta za nas u njihovim interesima za buducnost....ne treba im se ni previse uvlaciti u bulju jer i to moze biti lose.Postujem i divim se Jevrejima kao narodu i mislim da od njih mozemo mnogo toga da naucimo...ne volim cioniste.

Ne volim komuniste.

I za kraj...ubedjen sam da nikada ovde nece biti bolje nesto i da cemo imati neku prespektivu ko god bude na vlasti.

E da zaboravio sam da kazem i za legalizaciju sam vutre :ok:

Социјал-демократа, с инклинацијом ка анархизму.

Монархиста.

Верујем у Бога.

Обожавам књижевност, музику и животиње.

Омиљене историјске личности:
Краљ Милутин, деспот Стефан Лазаревић, Јован Ристић, Илија Гарашанин, Кнез Михаило, Апис, Светозар Марковић, Димитрије Туцовић, Тесла, Миланковић, Гаврило Принцип, Милунка Савић, Надежда Петровић, Гарибалди, Че Гевара...

Омиљени философи:
Хераклит, Паскал, Берђајев.

Омиљени књижевници/песници:
Андрић, Црњански, Селимовић, Тургењев, Ремарк, Мом, Фокнер, Вирџинија Вулф, Данте, Шантић, ДИС, Бојић, Војислав Илић, Миљковић, Иван В. Лалић, Милан Лалић, Милан Младеновић...

Од музике, највише волим џез, у џезу свинг, боп и хард боп. Најомиљенији џезери: Лестер Јанг и Ђанго Рајнхарт.
Радо слушам и класику, Моцарта пре свих, затим Вивалдија, Бетовена, Мусоргског, Чајковског.
Волим врло и оперу, Калас и М. Дел Монако нарочито.

Волим, и посебно скупљам српску народну, стару, и тзв. „забавну“ музику, и иначе уопште сам колекционар музике, али нарочито тежим да направим што већу колекцију тих домаћих ствари.

А веома волим и EKV, Тајм, Индексе, Корни групу, СМАК, Леби и сол, Лачног Франца и Предина.

По моме, најбољи српски певачи су : Преле, Цуне, Нада Кнежевић.

Аа из екс ју: Јосипа Лисац, Зденка Ковачичек, Ана Штефок, Габи Новак.

Од наших глумаца посебно волим Оливеру Марковић (она одлично и пева) и Слободана Перовића.

Волим бело вино и лозу.

Навијам за „ОФК Београд“.

Али од спортова највише баскет.

Много волим свој родни Београд. Систематски га фотографишем, и имам велику колекцију фотки Београда, што из приватне архиве, што скупљано годинама.
Скупљам и књиге, и све друге материјале о Београду.
И у неколико мојих романа он је, што главни, што „споредни“ јунак.

Правдање, то ти је непотребно. Замашћено не може. Било каква герила није политичко опредељење.Стање на терену је малкице другачије Ја не знам ни једну територију која је освојена дипломатским средствима То се види чим се устручаваш да конкрентне ствари назовеш правим именом. Теорије завере
Стрпљиво чекам
Правдање? коме и зашто? а замашћено ништа није као што своје прочетничко опредељење нигде нисам ни назвао политичким опредељењем.
Зар не?
А то што не знаш ни једну територију која ја освојена политичким средствима си могао да прећутиш......само показује твоје незнање (Израел, Литванија, Летонија Естонија 1939. Намибија.........)
А што се Чеде тиче, шта један блиско ђикијев сарадник уопште има да тражи у мафијашкој јазбини из које је потекао план за убиство.........?

Izvini... To je jače od mene.... :hahaha:

А, кад смо код певача и певачица, да, такође, заборавих да поменем, по јачини, ту су и Тоше Проески, Бисера Велетанлић, Драгана Шарић, Слађана Милошевић и Снежана Јандрлић. Ова задња, нарочито. Рођена певачица. Штета што је тако мало снимила, и посветила се некаквој хебеној макробиотици.

Србин сам, атеиста.
Крвна група ( А- )
Волим спорт, поготово кајак.
Музику обожавам.
Што се политике тиче...па, рецимо да сам екстремно десно орјентисан уз мање или веће примесе расизма, шовинизма, антисемитизма, ксенофобије, хомофобије...не могу се сетим свега.
Волим цеђену поморанџу.
Волим и лето и зиму.
Не волим оне што сваки дан ослобађају Косово а још више оне који би да га предају.

п.с. ако неко има дупликате животињског царства нек шаље ПП

Back