Употреба фукаре

Mukica.
Kako je dozvolio da mu Skot i Šreder formiraju vlade?
Није могао да одбије њихову понуду, иф ју ноу вот ај мин...
Али их је превеслао; опет тера своје; сачекао је да Русија и Кина постану свесни своје моћи, и сад се ускурцхио.
Може му се!
И иде на параду у Москву, код Путина, и да се дружи са Хсијем и Трампом, Нетанијахуом; мало ли је!? :think:

Селективно ти је сећање, Лагерта; до у длаку исто понашање спроводио је ДС у Скупштини, само у обрнутом смеру, ТВ куће су радиле на исти начин као Информер и Пинк, само у обрнутом смеру; игнорисали су сваки предлог тада опозиције, био добар или лош, односили се са презииром и ниподаштавањем према другачијим мишљењима- ја се тога савршено добро сећам.
Ови су учили од мајстора, и подигли то на виши ниво; зашто бих сад само на њих био љут, али не и на опозицију?
Иста је то клика, исти чопор вукова само са промењеним "дресовима", и ја сад треба да "изаберем страну"?
Нека, хвала...
Slažem se, ovi su doktorirali. Ima jedan mala razlika, nikad više bahatih i prostih nego sada i to na jako važnim funkcijama. Ne znam zašto si zaključio da ja pravim razliku između pozicije i opozicije, to je ista ekipa, jer bi u suprotnom bili odavno sklonjeni, uhapšeni ili šta god...

Али их је превеслао; опет тера своје; сачекао је да Русија и Кина постану свесни своје моћи, и сад се ускурцхио.
Може му се!
И иде на параду у Москву, код Путина, и да се дружи са Хсијем и Трампом, Нетанијахуом; мало ли је!? :think:
ne talasaj

Мислим да је то кључно.
Да немају жутаре са собом- можда би нешто и радили добро...
Teško, zajednički cilj je pokrasti što više, rasprodati. Ali opet moram da pomenem, prethodni su to radili sa malo više stila, dok ovi javno i neskriveno krše sve moguće zakone, osećajući se nedodirljivima.

If ju min vot aj min ju min - znači da se us*ao u gaće i pristao?
Prihvatanjem svega što mu naredjuju iz eU?
Може му се!
И иде на параду у Москву, код Путина,
Da mu objasni zašto je glasao za osam antiruskih rezolucija u UN, a za zadnjih par u vremenu u kom se uskurčio?
и да се дружи са Хсијем и Трампом, Нетанијахуом; мало ли је!? :think:
Nadam se da pri sledećem susretu sa Trampom neće opet sedeti na onoj hoklici?
Malo je ponižavajuće...

Кад се сетим само оних дивних младића који су приспели у пионирски парк на дан великог протеста...све сам мировњак, просто су одисали образовањем...
Све је већ јасно сваком ко има очи и не ради за секту.

Zato sto se ne radi o kradji vec o piramidi drustva koja sebe dozivljava kao vrh iste, okruzena policijom, huliganima, biznismenima, mafijasima prve, druge i trece klase...i lojalnim slojem doktora, nastavnika, inzenjera, advokata i ohohoho sudija.

Ne radi se ovde o kradji vec o "drzavi u drzavi".
Sve vidjenije restorane, klubove, cak i mlecne restorancice, kafeterije drze iskljucivo SNS ljudi, neretko krupni mafijasi.
Ne postoji trziste dibidus.
Narodu su vezane ruke za svaki srednji biznis, za svaki san, za svako prestiznije mesto u drustvu.

Retki uspeju da se probiju i to iskljucivo gde je merljivo, poput matematike, eto iz iskustva u porodici.
Ostalo nista, cekas svoj red...i tako je u umetnosti, u pravu, u medicini, govorim neposredna iskustva...svi najgori studenti, sinovi oceva iz policije i JNA su postali advokati.
Ja njima ni zlatnu ribicu ne bih dala.
Kada udjes kod doktora prekrstis se tri puta.
Kada udjes u crkvu ne znas je li pop ili spijun DB-a...

To je osnovni problem, a ne sto neki Don Vito krade...pa uvek ce, bre, krasti i taj svuda krade.
Ali nece biti da je svuda taksista spijun policije, nastavnik na odredjeno jer ga stranka ucenjuje, a direktor obavezno clan politicke partije.
Baza protesta je drustvo, a ne politika.
Sve tačno!!Bravo!!!

Како смо дошли дотле, да више нисмо у стању да размењујемо мишљења без тешких речи?
Nisam siguran da je situacija ikad bila mnogo bolja, koliko god da vratis film unazad i u koji god sistem i koji god je pridjev bio uz ime drzave- knezevina, kraljevina, socijalisticka republika ili republika.

Не бих да претерујем, ни према студентима, ни према наставницима.
Само скрећем пажњу на опасност и за једне и за друге да ће их протуве оставити на цедилу, чим виде да крећу последице све штете која је причињена.
Неко ће све ово морати да плати, а фукара ће опет да се извуче.
А као- због фукаре је све и кренуло...
Nekima je ovo veoma zabavno, tj sve dok im ime ne izađe u novinama...

Prvi deo:

Poslednja izmena:
Drugi deo:

Nemanja Bulatović, koji je u Nišu krvnički udario ženu jajetom u glavu, uhapšen je u toku dana…

8A5BE5B2-59B6-4CBF-BC8D-34B4AFF4E3FF.jpeg

Кад нађеш где сам ја то написао- јави ми.

Ево па гледај лафчино

Можда, видећемо.
Опет, ти си се овим уписом сврстао у неупотребљиву...

да да ...видећемо ...чекаћемо .... нећемо па нећемо .....

... ти .. у колективно некорисну..па може се рећи колективно штетну

https://forum.krstarica.com/threads/upotreba-fukare.1025885/page-2#post-50730001

Има ли је на свим странама у актуелним превирањима?
Да ли они воде ову хистеричну харангу на сваког ко са обе стране барикаде позива на разум?
Мислите ли да ће то дати икакав позитиван резултат, или се слажете са проценом да ће протуве увек пре нешто упропастити, него произвести ишта позитивно?
Како смо дошли дотле, да више нисмо у стању да размењујемо мишљења без тешких речи?
Изволите...

Ко каже да се он заиебао?
Знаш и сам да су му пар Влада формирали Скат и Шредер, и да му је и Брнаба уваљена од геј лобија.
То што су они после пришли срцем и душом уз њега, друга је ствар.

Није се ОН зехевао .. него нас је захевао .. и ЈОШ захевава ....а тек ће захевати

Он шврћка тамо вамо као и његови полтрончице и полтрончићи ....

Подпуно је јасно зашто би сви лојални да буду ако не као оно на јаслицама АВа

Back