Употреба фукаре

Nzm, Mila Pajić bi zahvaljujući onom čuvenom sastanku u Americi trenutno dospela na listu. Pored nje je novopečena mlada nada srpskog intekektualizma, funkcioner niškog ogranka Stranke slobodnih građana Mateja Nikolić, slikali za uspomenu, u Tirani. Poslušajmo i one njegove visprene planove, mislio čovek na sve, prosto zadivljujuće:

Pogledajte prilog 1702362

1742767848429.jpeg

Стоји, слажем се; зато сам и рекао да је он само унапредио те вештине.
Друго је питање- питање власничке структуре у медијима, и како то да је он успевао да се пробије у медије, а ови данас никако не могу?
Како то да нико од те опозиције никад не постави право питање- оно о политичком сстему, у којем је новац једини коректив свих режима? :lol:
Ко је њих спречавао да ураде исто, да граде путеве, болнице, обданишта и школе, доводе фирме- па да се после дупетају резултатима, од којих народ врло мало види, док се богати пуне као никад?
Углавном исти ови, чија деца су ови студенти у блокадама, изгредници и штрајкачи...
Откуд толика тајност ових са Пленума?
Који је смисао те "омерте" коју спроводе?
Зашто не дозвољавају чак ни наклоњеном медију да то преноси?
Како да верујем неком, после свега, на "часну реч, мајке ми, ја нећу крадем?"

Zato sto se ne radi o kradji vec o piramidi drustva koja sebe dozivljava kao vrh iste, okruzena policijom, huliganima, biznismenima, mafijasima prve, druge i trece klase...i lojalnim slojem doktora, nastavnika, inzenjera, advokata i ohohoho sudija.

Ne radi se ovde o kradji vec o "drzavi u drzavi".
Sve vidjenije restorane, klubove, cak i mlecne restorancice, kafeterije drze iskljucivo SNS ljudi, neretko krupni mafijasi.
Ne postoji trziste dibidus.
Narodu su vezane ruke za svaki srednji biznis, za svaki san, za svako prestiznije mesto u drustvu.

Retki uspeju da se probiju i to iskljucivo gde je merljivo, poput matematike, eto iz iskustva u porodici.
Ostalo nista, cekas svoj red...i tako je u umetnosti, u pravu, u medicini, govorim neposredna iskustva...svi najgori studenti, sinovi oceva iz policije i JNA su postali advokati.
Ja njima ni zlatnu ribicu ne bih dala.
Kada udjes kod doktora prekrstis se tri puta.
Kada udjes u crkvu ne znas je li pop ili spijun DB-a...

To je osnovni problem, a ne sto neki Don Vito krade...pa uvek ce, bre, krasti i taj svuda krade.
Ali nece biti da je svuda taksista spijun policije, nastavnik na odredjeno jer ga stranka ucenjuje, a direktor obavezno clan politicke partije.
Baza protesta je drustvo, a ne politika.

Има ли је на свим странама у актуелним превирањима?
Да ли они воде ову хистеричну харангу на сваког ко са обе стране барикаде позива на разум?
Мислите ли да ће то дати икакав позитиван резултат, или се слажете са проценом да ће протуве увек пре нешто упропастити, него произвести ишта позитивно?
Како смо дошли дотле, да више нисмо у стању да размењујемо мишљења без тешких речи?
Изволите...
fukare su u cacilendu

On je postao popularan tek nakon što je ukrao medij.

Pre 2012, decenijama je ignorisan kao nebitan
Мислим да је он вечини предмет за мржњу јер је вештији у медијским манипулацијама.
А сви сте заборавили најбољи начин борбе против тога...

On je postao popularan tek nakon što je ukrao medij.

Pre 2012, decenijama je ignorisan kao nebitan
Јел се сећаш кад је Томислав поштени решио да разбуца радикале па је Вучић као пао у бедак и депресију и није излазио у јавност неко време...ударао чежњу...то је био кључни моменат, тада се родио монструм, била је то 2008.

Јел се сећаш кад је Томислав поштени решио да разбуца радикале па је Вучић као пао у бедак и депресију и није излазио у јавност неко време...ударао чежњу...то је био кључни моменат, тада се родио монструм, била је то 2008.
Немој сад да изазовеш кукњаву жутих, како су Тома и Вучић отели СРС јадном Воји, док је "боравио" у Хагу, да се круг лудила затвори... :lol:

Sećam se čak i kad Suzana Trninić odbrušava Vučiću kao da je niko i ništa

A to je bilo 20 godina nakon što je ušao u politiku, neke 2011.

Otkud da se Vučić tako zayebao?
Ко каже да се он заиебао?
Знаш и сам да су му пар Влада формирали Скат и Шредер, и да му је и Брнаба уваљена од геј лобија.
То што су они после пришли срцем и душом уз њега, друга је ствар.

Ко каже да се он заиебао?
Знаш и сам да су му пар Влада формирали Скат и Шредер, и да му је и Брнаба уваљена од геј лобија.
То што су они после пришли срцем и душом уз њега, друга је ствар.
Mukica.
Kako je dozvolio da mu Skot i Šreder formiraju vlade?

Back