Употреба фукаре

Током ове обојене револуције, а ово јесте обојена револуција (ако се неки желе правити мутавим по вољи, ја немам намјеру), имамо и једну релативно новију појаву. У свим овим дешавањима укључена је армија ботова, на друштвеним мрежама, ју-тјуб прилозима, медијима, на форумима сваки текст буквално "затрпају" једноличним коментарима и лајковима протурајући привид да је то општеприхваћено виђење. И на крсти имамо ту армију ботова, на птф политика имамо форумаше који у 30ак минута пошаљу 20-30 објава на исто толико различитих тема, сваки дан штанцају десетине нових тема, са сврхом "затрпавања" и тема и птф политика, при чему се загубе и потисну објаве које не дају подршку овим антисрпским процесима. Ти ботови се кроз приватну преписку дописују, како и којим етикетама и увредама "почастити" нормалне форумаше или нежењене госте у емисијама кроз ју-тјуб прилоге, такође и које форумаше, а то су сви са нормалним схватањем, увредама, поспрдним освртима, лајком смјешка покушати омаловажити.

У таквој перцепцији, сви који не само ако не дају безрезервну подршку овој обојеној револуцији, него и начину на који се спроводи, укључујући и изљеве простаклука, примитивизма, дивљаштва, агресије, проглашавају се проданим душома, да су се слизали са "непомеником" (и ово је феномен, маса је прихватила овај термин иако 90% нема појма шта значи, а да мало размисле увидјели би колико је глупав избор), ископају се мотиви "зашто се продао дежурном злоћи".
Ту се на удару нашао и један Чедомир Антић, ван сваке сумње српски родољуб којег су оптужили да се продао Вучићу иако је у питању човјек који је као нико критиковао (али аргументованим критикама, не испразним паролама што чини србофобично крдо) и детектовао гријехе режима.

Дођу тако времена када памет заћути, будале проговоре, а фукара се богати
Pa upravo je to cilj, da se rodoljubive snage ne cuju, nego samo pro-nato snage kojima nije cilj zaista boljitak Srbije, nego samo da oni dodju na vlast jer im je krivo sto Vucic namerava da uradi ono sto su oni do juce samo prizeljkivali i sanjali.

Pa upravo je to cilj, da se rodoljubive snage ne cuju, nego samo pro-nato snage kojima nije cilj zaista boljitak Srbije, nego samo da oni dodju na vlast jer im je krivo sto Vucic namerava da uradi ono sto su oni samo do juce prizeljkivali.
vucic je pro-nato:
„Вучић је у среду био са генerалним секретаром НАТО и договарао да Србија напусти неутралну позицију и да преко споразума са Мађарском индиректно приступи овом војном савезу. У замену је тражио да му дозволе увођење ванредног стања у држави“, рекао је др инж. Мирослав Паровић,

vucic je pro-nato:
„Вучић је у среду био са генerалним секретаром НАТО и договарао да Србија напусти неутралну позицију и да преко споразума са Мађарском индиректно приступи овом војном савезу. У замену је тражио да му дозволе увођење ванредног стања у држави“, рекао је др инж. Мирослав Паровић,
Bas me briga za "rekla - kazala" i sve vise mislim da je Parovic ustvari "Paranojovic" pomalo, ali bilo kako bilo, ni meni se ne svidja to poklanjanje / rasprodaja zemlje zarad tudje podrske na vlasti i nekakvih beskonacnih zajmova, samo ne raduj se prerano, i dalje prezirem i gadim se nasilja i bilo cega osim izbora, i to sto mnogi hocete i hteli biste isto, ali vam samo smeta Vucic jer je "prost", a ustvari ljubomorni ste jer ne dadoste vi, nego on.

hteli biste isto, ali vam samo smeta Vucic jer je "prost", a ustvari ljubomorni ste jer ne dadoste vi, nego on.
znaci znas da je veleizdajnik i prodana dusa dala kosovo, generalstab ili sta vec, ali mi smo ljubomorni sto ne mozemo mi da budemo juda umesto jude? onda si bolesna, ako je tako, demon av te zarobio, i samo se dernjaci "oni su gori"

zalim slucaj, on je najgori, jos te uci da mozes da lazes i govporis istinu, da mozes da biras,a tebe i ne zanima istina

znaci znas da je veleizdajnik i prodana dusa dala kosovo, generalstab ili sta vec, ali mi smo ljubomorni sto ne mozemo mi da budemo juda umesto jude? onda si bolesna, ako je tako, demon av te zarobio, i samo se dernjaci "oni su gori"

zalim slucaj, on je najgori, jos te uci da mozes da lazes i govporis istinu, da mozes da biras,a tebe i ne zanima istina
Da, smatram da ga pakleno mrzite, tj, ti zasigurno, i da je u vama veca krivica nego u njemu trenutno.

A na duze staze, meni ste isti (s obzirom na Generalstab i Rio Tinto, i suludu gradnju samo da bi se "menjala svest" i zaboravilo staro koje je bilo i dobro, to su isto radili i "zuti" samo manje, nisu stigli ocigledno).

Da, smatram da ga pakleno mrzite, tj, ti zasigurno, i da je u vama veca krivica nego u njemu trenutno.
ih, ja? a sta mislis o pola miliona ljudi na ulicama? preziremo gada svi.
A na duze staze, meni ste isti (s obzirom na Generalstab i Rio Tinto, i suludu gradnju samo da bi se "menjala svest" i zaboravilo staro koje je bilo i dobro, to su isto radili i "zuti" samo manje, nisu stigli ocigledno).
isti smo gadovi? a samo je tvoj voljeni gad radio i dobra dela?a i zuti bi radili lose, ali nisu stigli, kako ti to sve znas, prorocica si znaci?

ih, ja? a sta mislis o pola miliona ljudi na ulicama? preziremo gada svi.

isti smo gadovi? a samo je tvoj voljeni gad radio i dobra dela?a i zuti bi radili lose, ali nisu stigli, kako ti to sve znas, prorocica si znaci?
Nisam nikava "prprocica", stvar je jednostavna, "zuti" su doneli vecinu zakona na cijoj je kritici Vucic dosao na vlast, a zatim upravo sa tim zakonima nastavio jos i vise umesto da ih ukine.

Meni se samo nejgova retorika vise dopada od "zutih" koji su se pravili vazni i "izuzetni" u svakom pogledu, ali svejedno, rezultat ce biti isti sa Generalstabom i Rio Tintom kao kranji odraz autosovinizma i ponizenja srpskg naroda, tako da ce mi onda biti isti. Za sada jos nisu, jer to krajnje delo jos nije ucinjeno.

"zuti" su doneli vecinu zakona na cijoj je kritici Vucic dosao na vlast, a zatim upravo sa tim zakonima nastavio jos i vise umesto da ih ukine.

Meni se samo nejgova retorika vise dopada od "zutih
pa to mene zanima kod tebe: znas da je nesto obecao ili samo rekao, pa porekao, i opet ti njegova lazljiva retorika vise odgovara; seces se religije, Put Istina i zivot?
samo nam smeta sto vucic laze, sve ostalo je sporedno, da on nije toliki lazov koliki jeste, niko ga ne bi rusio, shvatas? djavo je otac lazi, samo je to problem sa av-om, nista drugo, samo to sto laze

Nisam a ne secam se ni da mi je uciteljica strajkovala. Ovakvog pokvarenluka da se izvode deca na proteste zbog izmisljenih povoda i razloga tada nije bilo.
Прво, питање није било упућено теби, не знам зашто си се нашао прозван да одговориш. Можда сте иста особа?
Друго, били су школски/студентски протести '96те и '97ме. Није нико изводио децу.

Глупост без икаквог упоришта у реалности.
Апсолутно тачна информација. СНС, а посебно полубрат су навалили на све ресторане, прво по Београду, онда и шире.

Знаш и сам да су му пар Влада формирали Скат и Шредер, и да му је и Брнаба уваљена од геј лобија.
Значи ти као велики патриота подржаваш власт постављену од стране таквих.
Да ли се сећаш шта је било пре тачно 26 година?

Али их је превеслао; опет тера своје; сачекао је да Русија и Кина постану свесни своје моћи, и сад се ускурцхио.
Може му се!
И иде на параду у Москву, код Путина, и да се дружи са Хсијем и Трампом, Нетанијахуом; мало ли је!? :think:
Ускурчио се, гласа против Русије, затвара центар у Нишу, шаље оружје и опрему за Украјину.

ali bilo kako bilo, ni meni se ne svidja to poklanjanje / rasprodaja zemlje zarad tudje podrske na vlasti i nekakvih beskonacnih zajmova, samo ne raduj se prerano, i dalje prezirem i gadim se nasilja i bilo cega osim izbora, i to sto mnogi hocete i hteli biste isto, ali vam samo smeta Vucic jer je "prost", a ustvari ljubomorni ste jer ne dadoste vi, nego on.
Овако нешто може да напише само жизофрена особа. То је најчешће образложење када људи имају когнитивну дисонанцу у глави (када имаш два супротна мишљења у глави, али ти то не прави проблем).

Meni se samo nejgova retorika vise dopada od "zutih" koji su se pravili vazni i "izuzetni" u svakom pogledu, ali svejedno, rezultat ce biti isti sa Generalstabom i Rio Tintom kao kranji odraz autosovinizma i ponizenja srpskg naroda, tako da ce mi onda biti isti. Za sada jos nisu, jer to krajnje delo jos nije ucinjeno.
Теби је јасно да су већина гована из жутог табора сада у СНСу?!

moja generacija imala je sankcije 1991-95 pa i posle toga, zatim ratove, plate 150 evra koje se zbog inflacije vrlo brzo spuste na 5 evra, tada maraka, Nismo mogli nigde da putujemo, upropascena mladost. Ova generacija ima i pare i moze svuda da putuje, posao da nadje, mi to nista nismo imali i opet oni protestuju a vidi se da nemaju ljubavi. Prokleta Z generacija. Cast izuzecima. Ne znaju sta znaci voziti se u GSB-u punom ko kutija sibica 93. godine, kada da bi izasao samo iz autobusa moras da se rves sa gomilom putnika i da kazes "IMA IZLAZ". Vrata od autobusa su se jedva zatvarala koliko je bilo puno. Ova generacija ima komfor.... razmazena generacija, nezahvalna,...
I to sto kazes, sramota sto nemaju ljubavi prema mafijasima koji su dokusurili ovu zemlju.

Мора да је то зато што смо политички непотковани као ви, па не разумемо.
Зато нека ти не буде жао што вас не следимо, шта ћемо вам овако неуки?
Држите се ви круга двојке, ту је елита... :kpozdrav:
dokazao si baš to što negiraš....

Има ли је на свим странама у актуелним превирањима?
Да ли они воде ову хистеричну харангу на сваког ко са обе стране барикаде позива на разум?
Мислите ли да ће то дати икакав позитиван резултат, или се слажете са проценом да ће протуве увек пре нешто упропастити, него произвести ишта позитивно?
Како смо дошли дотле, да више нисмо у стању да размењујемо мишљења без тешких речи?
Изволите...

То сте требали да се запитате када сте прешли Дрину и напали светосавске Србе 1944.г.

Не могу дијаболици да владају над Србима, ако их не поделе терором у онтолошка и антионтолошка бића

pa to mene zanima kod tebe: znas da je nesto obecao ili samo rekao, pa porekao, i opet ti njegova lazljiva retorika vise odgovara; seces se religije, Put Istina i zivot?
samo nam smeta sto vucic laze, sve ostalo je sporedno,
da on nije toliki lazov koliki jeste, niko ga ne bi rusio, shvatas? djavo je otac lazi, samo je to problem sa av-om, nista drugo, samo to sto laze
Stvar je u tome sto ja gledam dela, a ne reci, i to uvek.

Nije mi vazno sta ko prica, bitan je rezultat.
Прво, питање није било упућено теби, не знам зашто си се нашао прозван да одговориш. Можда сте иста особа?
Друго, били су школски/студентски протести '96те и '97ме. Није нико изводио децу.

Апсолутно тачна информација. СНС, а посебно полубрат су навалили на све ресторане, прво по Београду, онда и шире.

Значи ти као велики патриота подржаваш власт постављену од стране таквих.
Да ли се сећаш шта је било пре тачно 26 година?

Ускурчио се, гласа против Русије, затвара центар у Нишу, шаље оружје и опрему за Украјину.

Овако нешто може да напише само жизофрена особа. То је најчешће образложење када људи имају когнитивну дисонанцу у глави (када имаш два супротна мишљења у глави, али ти то не прави проблем).

Теби је јасно да су већина гована из жутог табора сада у СНСу?!
Sizofreno je sta? Sto ne zelim da na ulici obaram ijednu vlast? Sto nisam olos ulicarski? Sto ne gadjam ljude flasama i jajima?

A sto se "zutaca" tice, da oni su presli u znatnom broju uv ladajucu stranku, ali su marginalizovani, dok ovi su ostali isti, sa istom pro-NATO retorikom.

Slažem se, ovi su doktorirali. Ima jedan mala razlika, nikad više bahatih i prostih nego sada i to na jako važnim funkcijama. Ne znam zašto si zaključio da ja pravim razliku između pozicije i opozicije, to je ista ekipa, jer bi u suprotnom bili odavno sklonjeni, uhapšeni ili šta god...
Slabo se ti sećaš onda 2000. i juriša na fotelje. Ko je sve tada bio miniatar, da ne ne pričam šta se radilo na nižim nivoima vlasti. To je bila klasična makljaža za mesta. I dan danas su neki kao kepelji na istim mestima.

Stvar je u tome sto ja gledam dela, a ne reci, i to uvek.

Nije mi vazno sta ko prica, bitan je rezultat.
da, ovo je sustina, na religiji imamo vera i dela, a potpuno sam prenebregao reci vs dela [ili nedela], jako jednostavna postavka, samo sam ja omanuo da o njoj promisljam, dok mi ti sad nisi jasno rekla, i hvala ti na ovoj replici [ako bude prilike, na religijii podformu bi se nastavili]

nema veze sta pricaa, i drugo radi, dok god je to drugo "bolje" - kako li mi je ova postavka promakla? zapravo koncept

da, ovo je sustina, na religiji imamo vera i dela, a potpuno sam prenebregao reci vs dela [ili nedela], jako jednostavna postavka, samo sam ja omanuo da o njoj promisljam, dok mi ti sad nisi jasno rekla, i hvala ti na ovoj replici [ako bude prilike, na religijii podformu bi se nastavili]

nema veze sta pricaa, i drugo radi, dok god je to drugo "bolje" - kako li mi je ova postavka promakla? zapravo koncept
Pa da, bas tako. Ponekad neko nesto mora da prica, a da li ce uraditi to (sto prica), druga je stvar. To je stvar diplomatije.

Tako rade sve zemlje, pa ne vidim zasto ne bi i nas predstavnik tj. predsednik, ali i drugi ljudi u ministarstvu inostranih poslova i sl. Vazno je da se bas ne "lupi".

Nisam siguran da je situacija ikad bila mnogo bolja, koliko god da vratis film unazad i u koji god sistem i koji god je pridjev bio uz ime drzave- knezevina, kraljevina, socijalisticka republika ili republika.
Била је, скоро увек; постојао је бар елементарни, бар глумљени ниво комуникације.
Не кажем да треба да постанемо Енглези, али не морамо баш ни као Бугари...

Drugi deo:

Nemanja Bulatović, koji je u Nišu krvnički udario ženu jajetom u glavu, uhapšen je u toku dana…

Pogledajte prilog 1702485
Сетимо се Ђиласа, како се зарозао као жена, кад су његову децу прозивали; а гледај, шта сад раде његови следбеници!?

Ево па гледај лафчино
Изволи се обавестити код модерације, ако ниси сам у стању да схватиш- када сам ја бановн због неког уписа?
Ја никад не започињем вербалну кавгу; а умем боље да одговорим на безобразлуке.
Дакле- са мном можеш пристојно и коректно, или никако.
Сам бираш.

Back