Употреба фукаре

Сад тражите договор и компромис.

Тринаест година се напредњаци бахате буквално у сваком сегменту друштва.

Све за њих, а сви остали да ћуте и седе у парку. Ако неко реч једну каже, прође најстрашније кроз топлог зеца.

И та бахатост напредњака се годинама гомилала, гомилала, и сада је дошла кулминација.

Лојавистима преостаје само да се предају.

Poslednja izmena:
moja generacija imala je sankcije 1991-95 pa i posle toga
А јеси ли ти протестовао 90их против власти која је супер живела док је нама било лоше?
Нпр против перјанице овог режима, Жељка наркомана?
Или неког министра информисања који је тих дана решио стамбено питање?

Ova generacija ima i pare i moze svuda da putuje, posao da nadje, mi to nista nismo imali i opet oni protestuju ... Ova generacija ima komfor.... razmazena generacija, nezahvalna,...
Уместо да ћуте и трпе као ти?

Током ове обојене револуције, а ово јесте обојена револуција (ако се неки желе правити мутавим по вољи, ја немам намјеру)
Немаш намеру, ти си мутав и несвесно.
Шта то тачно чини ово обојеном револуцијом? Па основна карактеристика сваке обојене револуције је да је Запад критиковао власт, а овде га подржавају.

У свим овим дешавањима укључена је армија ботова, на друштвеним мрежама, ју-тјуб прилозима, медијима, на форумима сваки текст буквално "затрпају" једноличним коментарима и лајковима
Теби је ово новија промена?
Па власт поодавно има армију ботова.

И на крсти имамо ту армију ботова, на птф политика имамо форумаше који у 30ак минута пошаљу 20-30 објава
И такви су углавном на страни власти, типа кежуал и слични.

потисну објаве које не дају подршку овим антисрпским процесима.
Вау, антисрпски процес. А на власти шитар и хрватица.

Ти ботови се кроз приватну преписку дописују, како и којим етикетама и увредама "почастити" нормалне форумаше
Добро си ме подсетио да проверим приватне поруке да видим које смо надимке из Шешељевог генератора планирали за текући месец.

а то су сви са нормалним схватањем, увредама, поспрдним освртима, лајком смјешка покушати омаловажити.
Пази, шатро се залажеш за културу дијалога и пристојност, а у исто време етикетираш са "ненормалним схватањима" и "антисрпским процесима".

Дођу тако времена када памет заћути, будале проговоре, а фукара се богати
Леп цитат. Ко се оно беше највише обогатио у последњих 15, па и више година?
Где ти је земљак Славиша Кокеза, велики интелектуалац и предузетник, који се обогатио, и још држао јавну кућу приде?

Ali ce zato da zive sa roditeljima do 40. godine.
Јеб'га, није свако имао среће да добије стан од државе усред ратног стања.

Kad ce oni licno da pocnu nesto da rade, sticu radni staz,
Најсмешније је што ово каже неко ко верује у Шиптара.

Da se ti pitas, odavno bi vratio ceo svet u srednji vek i ukinuo skole
Рече подржавалац система који промовише "Фарме" и сличан програм.

U Turskoj samo u petak pohapseno 340, ozbiljnim zemljama nije nikakav problem da ociste svoje redove.
Можда се једног дана овде промени систем, па онда и ти почнеш да сквичиш о угњетавању.
Али сви добро знамо да ће јајаре да промене страну у секунди.

Ako se godinama radi na psihološkoj manipulaciji putem režimskih medija, onda je čudno pitati ko je prvi počeo.
Селективно ти је сећање, Лагерта; до у длаку исто понашање спроводио је ДС у Скупштини, само у обрнутом смеру, ТВ куће су радиле на исти начин као Информер и Пинк, само у обрнутом смеру; игнорисали су сваки предлог тада опозиције, био добар или лош, односили се са презииром и ниподаштавањем према другачијим мишљењима- ја се тога савршено добро сећам.
Ови су учили од мајстора, и подигли то на виши ниво; зашто бих сад само на њих био љут, али не и на опозицију?
Иста је то клика, исти чопор вукова само са промењеним "дресовима", и ја сад треба да "изаберем страну"?
Нека, хвала...

Ne razumem kako ne vidite da ste im raja kojom se vlada
Мора да је то зато што смо политички непотковани као ви, па не разумемо.
Зато нека ти не буде жао што вас не следимо, шта ћемо вам овако неуки?
Држите се ви круга двојке, ту је елита... :kpozdrav:

Селективно ти је сећање, Лагерта; до у длаку исто понашање спроводио је ДС у Скупштини, само у обрнутом смеру, ТВ куће су радиле на исти начин као Информер и Пинк, само у обрнутом смеру; игнорисали су сваки предлог тада опозиције, био добар или лош, односили се са презииром и ниподаштавањем према другачијим мишљењима- ја се тога савршено добро сећам.
Ови су учили од мајстора, и подигли то на виши ниво; зашто бих сад само на њих био љут, али не и на опозицију?
Иста је то клика, исти чопор вукова само са промењеним "дресовима", и ја сад треба да "изаберем страну"?
Нека, хвала...

Твоје памћење је селективно.

Вучић се није скидао са телевизија у време пре 2012. године.

А ових 12 година нико од виђенијих опозиционара није могао на националну фреквенцију.

Али, замислимо та је твоја лаж тачна. Да је заиста у претходно време, пре 2012. било као и ових 13 година (што је, наравно, лаж), па зар није идеја да се залажемо да буде боље, а не горе или исто нечему лошем.

Твој аргумент је...било је раније тако (није), па нека и сада буде тако.

Па, по чему се ти онда разликујеш од тог ДОС-а, ако подржаваш то исто?

Нека, хвала...
Иако се слажем са тобом у неким стварима око овога се другачије сећам., Рецимо да је пуне 4 године на тв Пинк Вучић био главна звезда, гостовао је често и код Бећковићке и вероватно на још неким телевизијама које су тада важиле за режимске. Расправе су биле много квалитетније и ниси имао осећај да најгори долазе и говоре. СНС је медије свео на ниво септичке јаме.

Има ли је на свим странама у актуелним превирањима?
Да ли они воде ову хистеричну харангу на сваког ко са обе стране барикаде позива на разум?
Jedine barikade sam video oko Studentskog parka i Ćacija, ili oko državnih zgrada - a postavlja ih policija.
Dakle - vlast.
Histeričnu harangu vidim samo kod ovog lažova koji visi 25 sati dnevno na svim TV.
Мислите ли да ће то дати икакав позитиван резултат,
Naravno.
Takvim ponašanjem samo iritira narod i izvlači sve više protestanata na ulice.
или се слажете са проценом да ће протуве увек пре нешто упропастити, него произвести ишта позитивно?
Sve je upropastio.
Posle ove kuge, Srbiji treba 50 godina da se oporavi.
Како смо дошли дотле, да више нисмо у стању да размењујемо мишљења без тешких речи?
Изволите...
Iskreno... teško je razmenjivati reči sa nekim ko isključivo vodi monologe.
U trajanju od po tri sata.

Иако се слажем са тобом у неким стварима око овога се другачије сећам., Рецимо да је пуне 4 године на тв Пинк Вучић био главна звезда, гостовао је често и код Бећковићке и вероватно на још неким телевизијама које су тада важиле за режимске. Расправе су биле много квалитетније и ниси имао осећај да најгори долазе и говоре. СНС је медије свео на ниво септичке јаме.
Стоји, слажем се; зато сам и рекао да је он само унапредио те вештине.
Друго је питање- питање власничке структуре у медијима, и како то да је он успевао да се пробије у медије, а ови данас никако не могу?
Како то да нико од те опозиције никад не постави право питање- оно о политичком сстему, у којем је новац једини коректив свих режима? :lol:
Ко је њих спречавао да ураде исто, да граде путеве, болнице, обданишта и школе, доводе фирме- па да се после дупетају резултатима, од којих народ врло мало види, док се богати пуне као никад?
Углавном исти ови, чија деца су ови студенти у блокадама, изгредници и штрајкачи...
Откуд толика тајност ових са Пленума?
Који је смисао те "омерте" коју спроводе?
Зашто не дозвољавају чак ни наклоњеном медију да то преноси?
Како да верујем неком, после свега, на "часну реч, мајке ми, ја нећу крадем?"

То би било добро решење, али тамо седе неке сумњиве њушке, још од 2000-те, које чувају само своју" истину".
Ја лично бих дао бар два сата студентима, у "прајм- тајму", овима из блокаде- да директно објасне шта хоће; директан пренос састанака.
Ако смеју...
Ne smeju.
Istina bi bila kobna za Vučića, koji je navikao da kontroliše 100 odsto medijskih izveštaja TV-a.

Зато што им закон то омогућава.
А РЕМ држе њихови истомишљеници, недодирљиви због демократског права на "другачије мишљење".
Комплетно уредништво рецидиви жуте ере.
Sreća pa u SNS-u uopšte nema Žutaća.
Samo 90 posto funkcionera.

Back