HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.259
Кад нађеш где сам ја то написао- јави ми.Извини али мислиш ли да је то позитивно ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад нађеш где сам ја то написао- јави ми.Извини али мислиш ли да је то позитивно ?
А јеси ли ти протестовао 90их против власти која је супер живела док је нама било лоше?moja generacija imala je sankcije 1991-95 pa i posle toga
Уместо да ћуте и трпе као ти?Ova generacija ima i pare i moze svuda da putuje, posao da nadje, mi to nista nismo imali i opet oni protestuju ... Ova generacija ima komfor.... razmazena generacija, nezahvalna,...
Немаш намеру, ти си мутав и несвесно.Током ове обојене револуције, а ово јесте обојена револуција (ако се неки желе правити мутавим по вољи, ја немам намјеру)
Теби је ово новија промена?У свим овим дешавањима укључена је армија ботова, на друштвеним мрежама, ју-тјуб прилозима, медијима, на форумима сваки текст буквално "затрпају" једноличним коментарима и лајковима
И такви су углавном на страни власти, типа кежуал и слични.И на крсти имамо ту армију ботова, на птф политика имамо форумаше који у 30ак минута пошаљу 20-30 објава
Вау, антисрпски процес. А на власти шитар и хрватица.потисну објаве које не дају подршку овим антисрпским процесима.
Добро си ме подсетио да проверим приватне поруке да видим које смо надимке из Шешељевог генератора планирали за текући месец.Ти ботови се кроз приватну преписку дописују, како и којим етикетама и увредама "почастити" нормалне форумаше
Пази, шатро се залажеш за културу дијалога и пристојност, а у исто време етикетираш са "ненормалним схватањима" и "антисрпским процесима".а то су сви са нормалним схватањем, увредама, поспрдним освртима, лајком смјешка покушати омаловажити.
Леп цитат. Ко се оно беше највише обогатио у последњих 15, па и више година?Дођу тако времена када памет заћути, будале проговоре, а фукара се богати
Јеб'га, није свако имао среће да добије стан од државе усред ратног стања.Ali ce zato da zive sa roditeljima do 40. godine.
Најсмешније је што ово каже неко ко верује у Шиптара.Kad ce oni licno da pocnu nesto da rade, sticu radni staz,
Рече подржавалац система који промовише "Фарме" и сличан програм.Da se ti pitas, odavno bi vratio ceo svet u srednji vek i ukinuo skole
Можда се једног дана овде промени систем, па онда и ти почнеш да сквичиш о угњетавању.U Turskoj samo u petak pohapseno 340, ozbiljnim zemljama nije nikakav problem da ociste svoje redove.
Селективно ти је сећање, Лагерта; до у длаку исто понашање спроводио је ДС у Скупштини, само у обрнутом смеру, ТВ куће су радиле на исти начин као Информер и Пинк, само у обрнутом смеру; игнорисали су сваки предлог тада опозиције, био добар или лош, односили се са презииром и ниподаштавањем према другачијим мишљењима- ја се тога савршено добро сећам.Ako se godinama radi na psihološkoj manipulaciji putem režimskih medija, onda je čudno pitati ko je prvi počeo.
Nisam a ne secam se ni da mi je uciteljica strajkovala. Ovakvog pokvarenluka da se izvode deca na proteste zbog izmisljenih povoda i razloga tada nije bilo.А јеси ли ти протестовао 90их против власти која је супер живела док је нама било лоше?
Мора да је то зато што смо политички непотковани као ви, па не разумемо.Ne razumem kako ne vidite da ste im raja kojom se vlada
Можда, видећемо.Још једном си се Сврстао у употребљиву фукару овом темом
Бујрум...Зна се како.
Чедомир је 1997. дизао галаму, сада би да је утишава; њега не жалим, он куса своју чорбу...Ima različitih mišljenja:
Не мувам се по провинцији...
ko zna u kojoj selendri ti zivis, a nas su vodili nastavnici na USCE, jos slobi da damo podrskuNisam a ne secam se ni da mi je uciteljica strajkovala. Ovakvog pokvarenluka da se izvode deca na proteste zbog izmisljenih povoda i razloga tada nije bilo.
Селективно ти је сећање, Лагерта; до у длаку исто понашање спроводио је ДС у Скупштини, само у обрнутом смеру, ТВ куће су радиле на исти начин као Информер и Пинк, само у обрнутом смеру; игнорисали су сваки предлог тада опозиције, био добар или лош, односили се са презииром и ниподаштавањем према другачијим мишљењима- ја се тога савршено добро сећам.
Ови су учили од мајстора, и подигли то на виши ниво; зашто бих сад само на њих био љут, али не и на опозицију?
Иста је то клика, исти чопор вукова само са промењеним "дресовима", и ја сад треба да "изаберем страну"?
Нека, хвала...
Иако се слажем са тобом у неким стварима око овога се другачије сећам., Рецимо да је пуне 4 године на тв Пинк Вучић био главна звезда, гостовао је често и код Бећковићке и вероватно на још неким телевизијама које су тада важиле за режимске. Расправе су биле много квалитетније и ниси имао осећај да најгори долазе и говоре. СНС је медије свео на ниво септичке јаме.Селективно ти је сећање, Лагерта; до у длаку исто понашање спроводио је ДС у Скупштини, само у обрнутом смеру, ТВ куће су радиле на исти начин као Информер и Пинк, само у обрнутом смеру; игнорисали су сваки предлог тада опозиције, био добар или лош, односили се са презииром и ниподаштавањем према другачијим мишљењима- ја се тога савршено добро сећам.
Ови су учили од мајстора, и подигли то на виши ниво; зашто бих сад само на њих био љут, али не и на опозицију?
Иста је то клика, исти чопор вукова само са промењеним "дресовима", и ја сад треба да "изаберем страну"?
Нека, хвала...
smiri se, pozlice ti, a znas da si daleko, ko da ti pomogne?Lisičji Jaguar? Za ne poverovati!!!
Ljudi moji, lisičji jaguar! Ma Lisičji Jaguar! Nova vrsta!
i ja mislim isto kao i ona da je situacija i te kako ozbiljna, da av ide u sve vecu eskalaciju, sve do gradj. rataMa daj, evo nama Marinike.
Jedine barikade sam video oko Studentskog parka i Ćacija, ili oko državnih zgrada - a postavlja ih policija.Има ли је на свим странама у актуелним превирањима?
Да ли они воде ову хистеричну харангу на сваког ко са обе стране барикаде позива на разум?
Naravno.Мислите ли да ће то дати икакав позитиван резултат,
Sve je upropastio.или се слажете са проценом да ће протуве увек пре нешто упропастити, него произвести ишта позитивно?
Iskreno... teško je razmenjivati reči sa nekim ko isključivo vodi monologe.Како смо дошли дотле, да више нисмо у стању да размењујемо мишљења без тешких речи?
Изволите...
Стоји, слажем се; зато сам и рекао да је он само унапредио те вештине.Иако се слажем са тобом у неким стварима око овога се другачије сећам., Рецимо да је пуне 4 године на тв Пинк Вучић био главна звезда, гостовао је често и код Бећковићке и вероватно на још неким телевизијама које су тада важиле за режимске. Расправе су биле много квалитетније и ниси имао осећај да најгори долазе и говоре. СНС је медије свео на ниво септичке јаме.
Pare su narodne.Нема слободних медија у капитализму.
Чије паре, његово и саопштење.
Убеди доказима оних 2 милиона људи који гласају за њега; није довољна твоја тврдња.Sve je upropastio.
Ne smeju.То би било добро решење, али тамо седе неке сумњиве њушке, још од 2000-те, које чувају само своју" истину".
Ја лично бих дао бар два сата студентима, у "прајм- тајму", овима из блокаде- да директно објасне шта хоће; директан пренос састанака.
Ако смеју...
На Пинку имаш "народну".Pare su narodne.
Gde je narodna televizija?
Sreća pa u SNS-u uopšte nema Žutaća.Зато што им закон то омогућава.
А РЕМ држе њихови истомишљеници, недодирљиви због демократског права на "другачије мишљење".
Комплетно уредништво рецидиви жуте ере.
Нисам сигуран да би била кобна само за Вучића...Ne smeju.
Istina bi bila kobna za Vučića, koji je navikao da kontroliše 100 odsto medijskih izveštaja TV-a.
Мислим да је то кључно.Sreća pa u SNS-u uopšte nema Žutaća.
Samo 90 posto funkcionera.
On je postao popularan tek nakon što je ukrao medij.Убеди доказима оних 2 милиона људи који гласају за њега; није довољна твоја тврдња.