DOBROSTOJECI
Domaćin
- Poruka
- 4.240
"Mladiću , ne radi ti interfon " - grafit u centru BG.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaj njega ako ga sretnesxxxman:Biki, a što se on krije kada nije kriv?
Oba, samo je svaki odabrao svoj nacin da to junastvo dokaze.jomini:Nije mu Šešelj objasnio pojam herojstva i junaštva. Ili on nije Šekiju objasnio.
Eto, niko da mi odgovori na X puta postavljeno pitanje, ko je junak, Šeki ili Mladić?
Hahahahahahahaha, pa u ovo ni ti sama ne veruješ!!!!*BILJA*:Oba, samo je svaki odabrao svoj nacin da to junastvo dokaze.

Nijedan!jomini:Nije mu Šešelj objasnio pojam herojstva i junaštva. Ili on nije Šekiju objasnio.
Eto, niko da mi odgovori na X puta postavljeno pitanje, ko je junak, Šeki ili Mladić?
Oba 8-)nesha taxista:Nijedan!
aj dobro za seselja, ne znam da li je ikad ubio nekog, ali mladic ?! pa covece porokao ih je 8 hiljada! i vama to nije dosta. pa koliko treba da ih smakne da bi ga priznali za heroja 10, 15 soma?nesha taxista:Nijedan!
A rade totalno suprotne stvari??? Jedan ode da se bori sa Hagom, drugi ne sme da izviri iz pećine...*BILJA*:Oba 8-)
zato što ti je mozak ispran pričom o Evropi, lagodonom životu...jomini:A rade totalno suprotne stvari??? Jedan ode da se bori sa Hagom, drugi ne sme da izviri iz pećine...
Konfuzno, konfuzno...
previše si emotivan, i kad najstrašnije nahebeš, ti reci, "e nek' sam im ja rek'o", pa me posle boli ono što nemam 'leba.jomini:A to je znači? Ne znam, nisam siguran u to. Probao sam par puta na poslu da se svađam sa šefovima, gazdama, direktorima... Ali uvek ja naebao. Je l' u politici i u međudržavnim odnosima onda drugačije?
ahahaha, carefilatelista:moraš da se naučiš inatiti i kurčiti i kad treba i kad ne treba, posebno kad ne treba
Ja bih ga smatrao herojem da je spasao toliko života, može i manje, makar samo jedan.Lorens Darel:aj dobro za seselja, ne znam da li je ikad ubio nekog, ali mladic ?! pa covece porokao ih je 8 hiljada! i vama to nije dosta. pa koliko treba da ih smakne da bi ga priznali za heroja 10, 15 soma?
ma otkud znam, vidiš da svaki postupak koji urade je najpametniji.jomini:Misliš junački da im se obratim kad me šutnu? I drugi put da ponovim isti postupak? Ja bih to da naučim malo brže, razumeš?![]()
ma da, samo ovde govorimo o srpskim herojima, kriterijumi su drugaciji shodno mentalitetunesha taxista:Ja bih ga smatrao herojem da je spasao toliko života, može i manje, makar samo jedan.
Hahaha, izvinjavam se...filatelista:ma otkud znam, vidiš da svaki postupak koji urade je najpametniji.
Nije bilo teme "Tadić dao samo krv, a bubreg, jetru i 75% kože nije, mamu mu hebem ustaško-francetićevsku"???
Mislim, da je nisi ranije zatvorio, ne videh :grin: :grin: :grin:
šta se smeješ :grin: :grin:jomini:Hahaha, izvinjavam se...
Hehe, koji cirkus!![]()
Ma sve je to deo jedne velike svetske zavere. Neprijatelj vreba! Pazi!popokatepetl:Не балавче. Кад причамо о Беби, Цанету, Чеди, онда Велики Брат затвори тему. Кад лажете о Младићу, онда је то у реду.