viva las vegasos:..bez obzira sto smo Ratko i ja bili na suprotinm stranama u proslom ratu...postivam covjeka kao profesionalca....i moja podrska...neka mu stave soli na rep..i to samo ako im Ratko dozvoli....drzi se Ratko....
e moj osjecane....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
viva las vegasos:..bez obzira sto smo Ratko i ja bili na suprotinm stranama u proslom ratu...postivam covjeka kao profesionalca....i moja podrska...neka mu stave soli na rep..i to samo ako im Ratko dozvoli....drzi se Ratko....
DOBROSTOJECI:Nikad ni jedan sud nije potpuno pravedan a onaj u Hagu pogotovo. Poenta je u tome da treba da odgovaraju oni koji su činili ili su odgovorni za zločine , da zločincima ne bi bili smatrani ti i ja !
:razz:

Od tebe....limunada:I ti si baš uvjeren da nećeš biti smatran zločincem,ako Mladić ode u Hag?Koja naivnost...
DOBROSTOJECI:Od tebe....![]()
Sinđelić Stevo sa trista drugajomini:Nije mu Šešelj objasnio pojam herojstva i junaštva. Ili on nije Šekiju objasnio.
Eto, niko da mi odgovori na X puta postavljeno pitanje, ko je junak, Šeki ili Mladić?
O.K. Tačno tako !limunada:vrijeme će pokazati...ono je najbolji sudija...
Ne možete. Nijedan zločin se ne može pravdati drugim. Nijedan zločinac ne može biti heroj.Varahilo:pa kada već govoriš o tome, onda treba da znaš da su muslimanska deca i žene spašene upravo zahvaljujući njemu, on se postarao da stignu na bezbednu teritoriju!
obračunao se sa muslimanskim vojnicima , ovako ili onako i spasao srpski narod tamo.
naser orić nije pravio takvu selekciju!
da ne pominjem one musliće iz Sarajeva koji su vršili noćne racije po srpskim stanovima i odvodili Srbe na prinudan rad, kopanje rovova, a kasnije ih ubijali i bacali u Kazane!
rekao si jedan, eto imaš dupli broj spašenih , možemo li smatrati da je Ratko Mladić ubuduće za tebe heroj?
Mislis, ono kad je Oric upao u Kravice u zoru na pravoslavni Bozic, pa klao, silovao ubijao?nesha taxista:Ne možete. Nijedan zločin se ne može pravdati drugim. Nijedan zločinac ne može biti heroj.
Obračun s zarobljenicima nemojte brkati s borbenim dejstvima.
Upravo rekoh da se jedan zločin ne može pravdati drugim. Da li si negde čula da se uhvaćeni pljačkaš banke branio argumentom kako i drugih pljačkaša ima, pa on zbog toga treba da bude oslobođen? Nema toga kod pljačkaša, ali ima kod nacionalista. Biće da su pljačkaši pametniji, a zašto ne reći i pošteniji.*BILJA*:Mislis, ono kad je Oric upao u Kravice u zoru na pravoslavni Bozic, pa klao, silovao ubijao?
Jer, oni nisu stigli ni da dobiju status zarobljenika, samo status nevine zrtve.
Slazes li se sa mnom u ovom konkretnom slucaju (da ne nabrajam x takvih slucajeva), nemam toliko vremena?!
...e svaka ti dala na ovome....nesha taxista:Upravo rekoh da se jedan zločin ne može pravdati drugim. Da li si negde čula da se uhvaćeni pljačkaš banke branio argumentom kako i drugih pljačkaša ima, pa on zbog toga treba da bude oslobođen? Nema toga kod pljačkaša, ali ima kod nacionalista. Biće da su pljačkaši pametniji, a zašto ne reći i pošteniji.
I neka se smiluje tvojoj duši !a33:Bog da cuva generala maldica i rasu karadzica!

Za sta li ga drzi Boris Tadic...DOBROSTOJECI:Niko njega ni ne hvata ! Odavno njega Koštunjavi drži za jajca i samo čeka priliku da ga što bolje unovči ili makne da ne priča...Bio je u Topčideru kad su ubili ona dva vojnika koji su ga videli.....bio na VMA , lečio se od moždanog udara.....
Samo mlatimo praznu slamu.......!
Nikad se ne zna kad ce i kakav ce biti (NE)CHIJI kraj..~Petar~:padaju svi begunci, pa tako i debeli
osim mozda chupavog; taj se mozda i provuce
jbg, zaybali su se ako su mislili da ce tako vecno. ipak je drzava precha i veca od njih.
na kraju tako uvek bude
malaaleja:Mada akcija i dalje traje oko i na Ceru, kada je pocela jedan od maskiranih iz zandarmerije ili vojske (nije bitno) naidjose ispred jednog sela na starinu kako lagano sa nakrivljenom sajkacom na glavi hoda ka njima.
Upitase ga isti: Ima li u selu Mladica
Starina na to: Ima deco kako da nema, al nece da se zene, babu im njihovu.![]()

I da tebi podari pismenost!a33:Bog da cuva generala maldica i rasu karadzica!