shaddow
Iskusan
- Poruka
- 5.155
Joj Biljo, da li je moguće da ne shvataš.*BILJA*:identifikovano 2.817 od 5.180 nestalih srpskih civila u bih
Politika - Pre 22 minuta
To što su drugi vršili zločine nad Srbima, ne znači da su Srpski zločini opravani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj Biljo, da li je moguće da ne shvataš.*BILJA*:identifikovano 2.817 od 5.180 nestalih srpskih civila u bih
Politika - Pre 22 minuta
Zaista lepo rečeno.nesha taxista:Ja bih ga smatrao herojem da je spasao toliko života, može i manje, makar samo jedan.

nesha taxista:Ja bih ga smatrao herojem da je spasao toliko života, može i manje, makar samo jedan.
viva las vegasos:..bez obzira sto smo Ratko i ja bili na suprotinm stranama u proslom ratu...postivam covjeka kao profesionalca....i moja podrska...neka mu stave soli na rep..i to samo ako im Ratko dozvoli....drzi se Ratko....

daniel34:Kako si smjesan![]()
Pa kakav je to profesionalac? Sto je kriv za onoliko ubijenih u Srebrenici, za onaj genocid!
I cestitam Srbima sto su se uclanili u klub genocidnih naroda![]()
Bog je izgleda bio pijan, kada je vas stvorio![]()
Nije ni cudno sto ste najzaostalija drzava u Europi![]()
Fistik:Ceka se red ... on ce biti slag ...ili ako bude imao hrabrosti da se ubije prije toga ali cisto sumnjam gledajuci na dosadasnju praksu.
Spencer:Када је Бог вас стварао имао је стомачне проблеме, па сте изашли из његовог ануса.

daniel34:Ne znam ovo prapovijesno pismo, malo modernizacije u pisanju vam ne bi skodilo![]()
Fistik:Hebi ga imao je priliku 4 godine pa nije iskoristio, znas da u zivotu samo jednom dobijes pravu priliku .... iskreno bilo bi interesantno da sad pokusa ... vjerujem mnogo interesantnije nego prije.
daniel34:Ne znam ovo prapovijesno pismo, malo modernizacije u pisanju vam ne bi skodilo![]()

Fistik:Cuj placu i po RS mada su govorili da su "dnevne napade Turaka odbijali uz jednog ili niti jednog ranjenog dok su pobili sve Turke"
Sad malo malo pa dizu spomenike stotinama poginulih srpskih junaka. Sad vidis Turci ubijali junake a Srbi civile .... velika razlika
limunada:samo glup čovjek se hvali svojim neznanjem...![]()

daniel34:Onda brzo prestani pisati postove, jer si se vec nahvalio![]()
A cetnicko pismo me ne zanima, to je jos jedan pokazatelj da ste zaostali![]()
Spencer:Да, јунаке са једноцифреним бројем година у Братунцу.
daniel34:Onda brzo prestani pisati postove, jer si se vec nahvalio![]()
A cetnicko pismo me ne zanima, to je jos jedan pokazatelj da ste zaostali![]()

Stvarno smo mi Srbi usrali motku , kad zadrti radikali poput ovog Jerry-a brane ili zastupaju interese našeg naroda !Jerry Ropero:pa za tebe bi se moglo reci da si zadrti antisrbin.
da nije bilo ratka mladica bosnjaci bi nad srbima izvrsili genocid isto kao sto su ga izvrsili u drugom svetskom ratu. Srba u BIH ne bi bilo, a Republika Srpska ne bi postojala. Sloboda Srba u BIH i stvaranje Republike Srpske je izvojevano u ratu. Glavni srpski vojskovodja u tom ratu je bio Ratko Mladic. Kao takav on je srpski heroj i junak i vise je uradio za srpske interese od bilo kojeg srpskog politicara sa obe strane Drine.
Ok, a jel po tebi to pravedan sud ? Jel imas utisak da je sve sto se dosad desavalo u sudu pravi nacin da se dokaze krivica pojedinica? Nemas utisak neke selekcije prema osumnjicenima?DOBROSTOJECI:Stvarno smo mi Srbi usrali motku , kad zadrti radikali poput ovog Jerry-a brane ili zastupaju interese našeg naroda !
A Mladić je izgubio rat , pobegao u Srbiju i zavukao se u neku rupu kao poslednja pi*ka ! Sačuvaj me Bože od takvih " junaka " !
U ratu sam dva puta ranjavan i odlikovan a najžalije mi je što nisam koknuo nekog od naših debeloguzih generala koji su igrali kako im Sloba svira . I sad je jedan od takvih "heroj" , a obožavaju ga oni čiji patriotizam nije mrdnuo dalje od tastature !
Nikad ni jedan sud nije potpuno pravedan a onaj u Hagu pogotovo. Poenta je u tome da treba da odgovaraju oni koji su činili ili su odgovorni za zločine , da zločincima ne bi bili smatrani ti i ja !Jary:Ok, a jel po tebi to pravedan sud ? Jel imas utisak da je sve sto se dosad desavalo u sudu pravi nacin da se dokaze krivica pojedinica? Nemas utisak neke selekcije prema osumnjicenima?