popokatepetl
Primećen član
- Poruka
- 528
Да. Цане Суботић, Беба Поповић.... Добро си рекао пацов нашао добру рупу. Што се Младића тиче, рекли смо да можете да га ухватите изнад Јајца. Па хватајте га онда
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eremita:И то што кажеш ....и зато.......
Нааааааа планиниииииии..........
Наааааааа Јеееееееллииииицииииииии.......
састаааааааааали се све четницииииииииииии.......
састалииииииии се па говорееееееееее
петокраккккууууууууу да обооооооореееееееее........
Mladić nikada nije bio četnik...Podsetiću te da su četnici Zeke Drenića (pre rata vlasnik kupleraja u Obrenovcu), zaklali 82 srpskih civila u selu Vranić pokraj Beograda. Među njima i dete u kolevci, a kurioziteta radi pomenuću da je u ovom četničkom pokolju stradao i lokalni pravoslavni sveštenik koga su, dakle - zaklali umobolni četnici. Znate - to su oni koji su pevali: "Drma mi se..."
Četnici su najveća sramota za naš srpski narod.
Samanta_:I ja vam govorim informacije prve ruke da ja licno krijem Ratka.
Ali u Offenbachu... Ovo je srce nasih mafijasa i heroja....

Torrente BG:Jedino tu sto mogu da izrazim zaljenje jeste ako je neko dete ubijeno a za ove ostale nemam ni trunku sazaljenja.
shaddow:Pametno zboriš... Nadam se da si u pravu...![]()
Ma, krenuli k'o guske u maglu, kakva dojava, malo preplasili mestane pocerskih sela, a zli jezici tvrde da ih je Ratko pozvao telefonom kad su krenuli i lepo im rekao: Halo, pa nisam ja na Cerumalaaleja:E taj sto im dojavljuje neka im uvek ovako dojavi. Koja dojava i koji dostavljac!? :-D