Po tvom horoskopu, do braka i radjanja deteta je trebalo da dodje i tu dileme ne treba da postoje,veza je imala uspone i padove ali nije trebala da bude prekinuta, odn zaspeki za ozbiljnost i brak kao promenu su postojali izmedju 24-26 tvoje godine. Veza je vodila u Brak. On kao on, normalno je da te nervira, sada posebno kad je Saturn dosao na tvoje Sunce i ucinio da se osecas jako tesko, usamljeno, razocarano, distancirano od kruga ljudi sa kojima si ranije bila, sa obavezama i opterecenjem oko deteta i sve ti se svalilo na tebe i jedinog krivca imas u njemu sa bas jakim stanjem i energijom usmerenim na njega u negativnom smislu. To se tvoje sunce sada bori i muci sa potrebom da promenis, da odes ili odustanes (kvadrat natalnom uranu) a ono sto ne znas je da ti je organizam jako oslabljen i pod uticajem stresa od porodjaja i pod uticajem hormona koji su pali i koji su tvoje, inace uzdrmano psiholosko stanje jos vise pomutili.Neka on tebe zaista nervira i neka osecas da je sve spalo na tebe i da nemas partnera kavog zelisa ali dopusti jednu mogucnost koju pokusavam da ti kazem a to je da postoje zene koje jako tesko podnose pad hormona po porodjaju i da jako dozivljavaju promenljiva i teska unutrasnja stanja i da si ti jedna od njih. Ne kazem da nisi u pravu i da tvoja vidjenja nisu tacna, samo vidim kod tebe da je prisutno nesto cime ne vladas svesno i nesto sto ne znas sta ti se desava,..kako se saturn pomera na polovinu Device, bices u izrazenijoj krizi ali, mislim da resenje o razvodu ili rastavi sada nece da ti donese olaksanje kakvo mislis da ce ti doneti i da je bolje da se malo primiris i da se okrenes sebi i malo potrazis savete ili pomoc lekara, posebno ginekologa ili psihologa, sa pitanjem da te upute u promene koje se desavaju u organizmu posle porodjaja i koliko i kakve simptome mogu da se ocekuju kod osetljivih zena, kad je u pitanju postpartalna psihoza.To je jedno prolazno stanje i jako tesko osobi koja ga nosi ako nije upoznata sa njim. Sve pocinje da smeta , pa na kraju i dete koje je doneto pocinje da smeta i da se dozivljava kao uzrok problema. Da bi mogla tacno da znas da li je kod tebe sve to sto naglo osecas posledica zaista samo razdora u vezi ili fizioloskih promena koje ne poznajes, nemoj me shvatiti pogresno, nego samo kao pokusaj da prvo nadjes sebe pa tek da preduzimas druge korake, jer razvod, rastava i napustanje partnera, razdvojenost sada NE bi ti donelo mir i osecaj da si uradila pravu stvar.Kraj leta i jesen su nekako najtezi period kod tebe, ako sve ostavis tako kako jeste, lagano se nagomilava strasan ocaj u tebi, nemoc i uznemirenost, sumnje i strahovi i da bi to stanje prevazisla, mislim da na vreme trebas da odreagujes, nezavisno da li ces posle da se razvedes.kako ce Saturn da udje u 12 polje sve vise ces da se povlacis u sebe iznutra i da se zatvaras u kucu i da se osecas napustena i sama pa zato, prvo pokusaj da nadjes strucnija objasnjenja i savete, pa ako resis da ne vredi da se bori i da sam pogresila u proceni tvog sadasnjeg stanja, onda je najlakse da podneses papire za razvod...To za sedative ne znam sta da ti kazem, nekada oni mogu da naprave i zamku da osobu uvedu u stanje dubljih psihoza ili reakcija sa negativnim nus-pojavama ali mislim da tvoj brak kao brak, gledano u sledece 2 godine, ima problem prvo u tebi i tvojim stanjima koja su sada "jaca" od tebe jer te oslabljuje saturn, a ne mozes da nadjes podrsku u partneru jer je On kao Mars kvadrat Pluton u tvom horoskopu neko koga ti vidis kao uzrok svega.On je, sto je nezgodno, takodje napadnut saturnom na Suncu i to u 12 polju niti zna sta da misli niti kako da se postavi, niti sta da uradi,a pri tom, molim te da mi verujes, nimalo ga ne branim i ne stajem na njegovu stranu.Shvata da mora da bude odgovorniji i otresitiji ali mu je i lakse da kaze kako nema pojma sta je tebi a premro je od straha..Sa novcem ili sa poslom ce mu biti bolje od jeseni i tokom 2009 godine i bez obzira sta na kraju odlucili u ovih godinu do dve dana, zapamti da je najlakse da se odustane od svega..
Moguce je da se dosta vise moze videti u uporednim analizama, pogledace ti neko i kompozit i dejvison, pa mozda vide nacin za prevazilazenje krize. Ja ti po natalu mislim ovo sto sam iznela...