uporedni horoskop...

Elle 77,jel bi mogla da pogledas moju kartu(negde je gore prilozena),interesuje me najvise ljubav...hvala unapred
Vidim da si odavno postavila pitanje a ne znam kako ti još onda nisam odgovorila sledeće - ovde su uporedni horoskopi, znači poredimo dve karte, a ako hoćeš da pitaš nešto lično za sebe onda treba postaviti kartu i pitanje na nekoj drugoj temi ... tema Natalne karte u slikama, recimo, ili ako te zanima neko posebno polje života, ima dosta tema o svakoj stvari posebno.

Sorry, stvarno ne znam kako te još onda nisam uputila. :?

Mislim da si već dobila neki odgovor ranije, no dobro, ovo bi bilo moje viđenje.

Rekla bih da je ovo prilično jaka veza, da ste se "našli", što bi se reklo, i sl. To podrazumeva dosta stvari i ima dosta pokazatelja za to, pa da ne dužim mnogo oko toga ako sam već konstatovala. Ukratko, odgovarate jedno drugom na duže staze - on je tvoj tip, ti njegov; povrh svega odnos, kao i svaki drugi, mora prolaziti kroz uspone i padove ali kod vas se nekako sve izgladi i pored toga što može biti na momente mučno. Duboko ste vezani, jaka je bliskost među vama pa vam se nekako "ne da" da se rastanete ...

Ti si dosta sklona sitničarenju i malodušnosti, emotivno umeš da budeš nesigurna a i on te ponekad čini takvom. Pričuvaj se u toku ove godine tih "stanja", verovatno znaš i sama o čemu pričam jer ti se dešavalo do sada a ovo je period kada se po tranzitima takve situacije mogu aktivirati. To je ono najskorije, pa čisto da naglasim da obratiš pažnju ...

Ne znam šta bi te još zanimalo, za početak sam nešto napisala pa ostalo kad se oglasiš. :wink:

Pa, ja sam rekla suštinu, u principu jeste tako. Naravno ima (kao i uvek) dosta toga tu i za pisanje i za analizu, pre svega analiza odnosa kroz vreme, ja sam gledala ovako karakterno i sl. kako se slažete i potencijal odnosa, sa malo predviđanja, ako ti je ovo dovoljno onda Ok. :wink:

hello again! sestra me je zamolila da joj postavim karte... ona je rodjena 01.08.78., sa ovim deckom je 5 godina ali nekako, kako bih rekla...stagniraju...nista ne pokrecu, ni zajednicki zivot, ni brak.. on ceka da sredi svoju losu finansijsku situaciju a ona se nada da ce se to stvarno i desiti... ima li tu buducnosti?

Back