uporedni horoskop...

Zaboravila sam da kazem da sam ja mladja osoba u sinastriji (okolo) i da je on zauzet pa je zato i tajna veza koja je vrlo intezivna bez obzira na okolnosti.
Bili smo letos kratko zajedno(jul) i sad krajem decembra smo obnovili kontakt i opet nastavili pricu dok je on u medjuvremenu usao u brak. Uh bas grozno zvuci ovako ispisano :oops: ali tako je.
pa me sad zanima zasto je sve tako kako je,sta nas vezuje i da li ce i koliko da traje...
Hvala!

Po tvom horoskopu, do braka i radjanja deteta je trebalo da dodje i tu dileme ne treba da postoje,veza je imala uspone i padove ali nije trebala da bude prekinuta, odn zaspeki za ozbiljnost i brak kao promenu su postojali izmedju 24-26 tvoje godine. Veza je vodila u Brak. On kao on, normalno je da te nervira, sada posebno kad je Saturn dosao na tvoje Sunce i ucinio da se osecas jako tesko, usamljeno, razocarano, distancirano od kruga ljudi sa kojima si ranije bila, sa obavezama i opterecenjem oko deteta i sve ti se svalilo na tebe i jedinog krivca imas u njemu sa bas jakim stanjem i energijom usmerenim na njega u negativnom smislu. To se tvoje sunce sada bori i muci sa potrebom da promenis, da odes ili odustanes (kvadrat natalnom uranu) a ono sto ne znas je da ti je organizam jako oslabljen i pod uticajem stresa od porodjaja i pod uticajem hormona koji su pali i koji su tvoje, inace uzdrmano psiholosko stanje jos vise pomutili.Neka on tebe zaista nervira i neka osecas da je sve spalo na tebe i da nemas partnera kavog zelisa ali dopusti jednu mogucnost koju pokusavam da ti kazem a to je da postoje zene koje jako tesko podnose pad hormona po porodjaju i da jako dozivljavaju promenljiva i teska unutrasnja stanja i da si ti jedna od njih. Ne kazem da nisi u pravu i da tvoja vidjenja nisu tacna, samo vidim kod tebe da je prisutno nesto cime ne vladas svesno i nesto sto ne znas sta ti se desava,..kako se saturn pomera na polovinu Device, bices u izrazenijoj krizi ali, mislim da resenje o razvodu ili rastavi sada nece da ti donese olaksanje kakvo mislis da ce ti doneti i da je bolje da se malo primiris i da se okrenes sebi i malo potrazis savete ili pomoc lekara, posebno ginekologa ili psihologa, sa pitanjem da te upute u promene koje se desavaju u organizmu posle porodjaja i koliko i kakve simptome mogu da se ocekuju kod osetljivih zena, kad je u pitanju postpartalna psihoza.To je jedno prolazno stanje i jako tesko osobi koja ga nosi ako nije upoznata sa njim. Sve pocinje da smeta , pa na kraju i dete koje je doneto pocinje da smeta i da se dozivljava kao uzrok problema. Da bi mogla tacno da znas da li je kod tebe sve to sto naglo osecas posledica zaista samo razdora u vezi ili fizioloskih promena koje ne poznajes, nemoj me shvatiti pogresno, nego samo kao pokusaj da prvo nadjes sebe pa tek da preduzimas druge korake, jer razvod, rastava i napustanje partnera, razdvojenost sada NE bi ti donelo mir i osecaj da si uradila pravu stvar.Kraj leta i jesen su nekako najtezi period kod tebe, ako sve ostavis tako kako jeste, lagano se nagomilava strasan ocaj u tebi, nemoc i uznemirenost, sumnje i strahovi i da bi to stanje prevazisla, mislim da na vreme trebas da odreagujes, nezavisno da li ces posle da se razvedes.kako ce Saturn da udje u 12 polje sve vise ces da se povlacis u sebe iznutra i da se zatvaras u kucu i da se osecas napustena i sama pa zato, prvo pokusaj da nadjes strucnija objasnjenja i savete, pa ako resis da ne vredi da se bori i da sam pogresila u proceni tvog sadasnjeg stanja, onda je najlakse da podneses papire za razvod...To za sedative ne znam sta da ti kazem, nekada oni mogu da naprave i zamku da osobu uvedu u stanje dubljih psihoza ili reakcija sa negativnim nus-pojavama ali mislim da tvoj brak kao brak, gledano u sledece 2 godine, ima problem prvo u tebi i tvojim stanjima koja su sada "jaca" od tebe jer te oslabljuje saturn, a ne mozes da nadjes podrsku u partneru jer je On kao Mars kvadrat Pluton u tvom horoskopu neko koga ti vidis kao uzrok svega.On je, sto je nezgodno, takodje napadnut saturnom na Suncu i to u 12 polju niti zna sta da misli niti kako da se postavi, niti sta da uradi,a pri tom, molim te da mi verujes, nimalo ga ne branim i ne stajem na njegovu stranu.Shvata da mora da bude odgovorniji i otresitiji ali mu je i lakse da kaze kako nema pojma sta je tebi a premro je od straha..Sa novcem ili sa poslom ce mu biti bolje od jeseni i tokom 2009 godine i bez obzira sta na kraju odlucili u ovih godinu do dve dana, zapamti da je najlakse da se odustane od svega..

Moguce je da se dosta vise moze videti u uporednim analizama, pogledace ti neko i kompozit i dejvison, pa mozda vide nacin za prevazilazenje krize. Ja ti po natalu mislim ovo sto sam iznela...

hvala ti puno na detaljnoj analizi i mislim da si u pravu..da,meni je izrazito tesko,docekala me je i selidba,preselili smo kao podstanari,moji roditelji i sestra ne zive u Beogradu vec u inostranstvu samim tim mi je teze a on ...on je samo pasivan...i njegovi roditelji
(pogotovu majka) me uzasno nerviraju da ni ne pricam vise sa njima,nego samo formalnosti...ja se nadam da je samo to faza a ne da ce nam biti stalno ovakav brak...on zeli da se za njega sve podrazumeva a meni sta ostane i ja imam utisak da se stalno borim...ja se nadam da je stvarno samo faza ,ako jeste onda cu da ostanem u braku..ne znam..sve mi je tako konfuzno.Inace idem kod psihologa na razgovore i ok mi je,pijem neki lek za depresiju jer sam postala agresivna na sta je lekar rekao da je to samo moj poziv za pomoc i da se osecam ko lav u kavezu...uvek sam bila pozitivna i nasmejana i sebe ne mogu da prepoznam...sve mi je besmisleno....uzas.
PS:rekla si da je njemu napadnuto sunce u 12om polju a u 6om polju mu je ...ne znam da li si pogresila u kucanju pa ne znam da li ta analiza vazi za njega...:confused:
Ako vidis jos nesto VIP ti napisi ili ko god zeli i zna,hvala puno unapred :-(

Kraj leta i jesen su nekako najtezi period kod tebe, ako sve ostavis tako kako jeste, lagano se nagomilava strasan ocaj u tebi, nemoc i uznemirenost, sumnje i strahovi i da bi to stanje prevazisla, mislim da na vreme trebas da odreagujes, nezavisno da li ces posle da se razvedes.....
da li mislis na kraj leta i jesen 2007-e ili 2008e?posto celo leto i jesen 2007e su bili katastrofa!

VIP hvala na detaljnoj analizi ;) u pravu si sto se tice svega,trebalo bi mozda da se strpim malo i da vidim da li ce bolje vreme doci ali sam tako nervozna i on me tako nervira da je to strasno,pitam se da li ga uopste vise volim..netrpeljiva sam i ja jer me skoro svaki njegov gest i pokret nervira sad...\
".Kraj leta i jesen su nekako najtezi period kod tebe, ako sve ostavis tako kako jeste, lagano se nagomilava strasan ocaj u tebi, nemoc i uznemirenost, sumnje i strahovi i da bi to stanje prevazisla"
da li mislis na leto i jesen koje je proslo ili koje dolazi?posto leto i jesen 2007e je bilo katastrofa....ali katastrofa...
Idem kod psihologa na razgovora ,uzimam antidepresive i valjda ce biti bolje.ne znam,jedno vreme sam svaki dan plakala ali sad vise ne tako cesto.
Nikad nisam bila ovakva,uvek sam bila pozitivna,nasmejana i borbena a sad kao da nemam izlaza se osecam sto je uzasan osecaj.A on me ne razume.
Napisala si da je njemju sad saturn prolazi kroz 12o polje,ne znam da li je to greska u pisanju ili sta,ali njemu je saturn sad u sestom pa ne znam da li tovja analiza njega sad ispravna?U svakom slucaju hvala puno na analizi i na pomoci i savetu,malo si me podigla :)

Hvala na upozorenju, greska u kucanju, napisala sam , da ne citiram post ..."On je,sto je nezgodno,takodje napadnut Saturnom na Suncu i to u 12 polju.." i kako se vidi jasno je da mu je u 6 polju, samo sto sam u brzini pisala i verovatno razmisljajuci, njegovo 6 je tvoje 12 polje, pa se podudara sa tvojim aspektima, mahinalno napisala 12 a ne 6 za njega...

Ne znam da li mi neko od vas moze pomoci,ali ja imam jedan problem :( Sa deckom sam 6 i malo vise godina, ali skoro vec godinu dana imamo probleme. Pocela sam da sumnjam da me mozda vara iako prica kako zeli da zivimo zajedno. Da li su to samo moje sumnje, njegove prolazne avanture ili nista od toga ? Moze li to da se vidi u horoskopu? Ako moze ostavila bih podatke.Hvala unapred!

Može se nagađati (pretpostavljati) ali ne i tvrditi. Uglavnom je sasvim dovoljno pogledati uporedni horoskop dvoje ljudi i situaciju analizirati iz tog ugla - kakav je odnos i kuda on vodi jer ipak je to suština. Prevare (ako ih ima uopšte) su posledica problema između dvoje ljudi a ne obrnuto pa sigurno ne treba početi odatle.

interesuje me moja sinastrija sa jednom osobom ,nije u pitanju ljubavni odnos(joss uvek),ali sasvim neocekivana situacija u sasvim neocekivano vreme sa sasvim neicekivanom osobom.
Ja tu svasta nesto vidim,i pribojavam se ali neka mi neko kad stigne kaze njegovo misljenje.
A ubicu se jer ne mogu da postavim karte:oops:,to me uzasno nervira ali neka ako nekome nije mrsko to ucini.
ja 16.10.1984.u 06:15 Sombor on 01.06.1977. 03:15.Beograd

Pa, očigledno nisu baš samo najbolji "drugovi", čim se nešto dešava među njima ... :wink:
Moja priča naravno i dalje stoji, samo što se očigledno kod njih bliskost i vezanost manifestovala više kroz druženje a ne kroz pravu vezu ...
Predispozicije svakako postoje, vidi se da je sve nabijeno emocijama ali ako bi trebalo da odgovorim na tvoje pitanje sa "da" ili "ne" nisam sigurna da li bih uspela da odgovorim na to (i da li bih uopšte pokušavala). Za to bi eventualno trebalo mnogo dublja i detaljnija analiza, a opet ne znam da li bi uspela da dobiješ 100% tačnu prognozu.
Naravno, ako neko misli da bi mogao preciznije da kaže, neka se slobodno uključi, nemam ništa protiv. :wink:

Mislim, ovo pišem i zbog tebe i zbog ostalih koji čitaju i postavljaju pitanja, da znaju kako pitanje da postave i šta mogu od odgovora da očekuju ... Moj pristup astrologiji nije takav, izbegavam čiste prognoze i "proročanstva" - ovde gledam da dam neki osvrt na kvalitet veze, njenu suštinu - valja li ili ne valja, može li ili ne može, u oba slučaja zašto i zbog čega - zbog toga što je ovaj ovakav a onaj onakav i slično, šta vezu drži a šta je kamen spoticanja, u tom stilu znači. Gotova rešenja rađe ne bih nudila odraslim ljudima koji ipak koliko - toliko (a često i više od toga) mogu da upravljaju svojim životom.

Ok,razumem te u potpunosti i hvala ti puno na ovom sto si mi rekla!!!Srce si!!!

Gospodo draga, ja sam vam u jednom od prethodnih postova pisala kao sam na pocetku veze sa muskarcem koji mi je izgledao kao sve ono sto sam zelela. E to je bila preuranjena izjava, doticni gospodin me je u par navrata jako razocarao... Njegove reakcije su me ostavile bez teksta! I tako se ta veza vec na samom pocetku zavrsila!
Htedoh reci, moja majka se za svoju dusu bavi astrologijem, i realno naucila je dosta, bas dosta. Lepo se snalazi, mnogi su zadovoljni njenim tumacenjima. Ali kao svaka majka vrlo je neobjektivna, a mene uzasno muci pitanje: ima li ikakve sanse da ja upoznam "gospodina pravog"? Nije valjda da bas ja moram ostati sama... :( A u poslednje vreme izgleda mi gotovo nemoguce da se iko normalan pojavi u mom zivotu. Ako i na prvi pogled izgleda OK, na drugi nesto ne valja...

astro61gw1112loonzalo79cd0.png

Dragi BikLav je postavi moju toooliko zeljenu sinastriju.Molim nekog da pogleda ove dve karte On je spolja ,ja iznutra.Ponavljam da nismo u ljubavnoj vezi(bar ne joss),ali da se sasvim neocekivano i nenadano pojavio u mom zivotu....i....zanima me sta ovde vidite.Ja vidim svasta i prosto se pribojavam.
Pre svega mislim na ovaj njegov severni karmicki cvor na mom ascedentu i Suncu,zatim moj severni cvor na njegovom ascedentu.Verteksi su nam na ascedentima.Venere i juz.karmicki cvorovi na descedentima i na kraju njegov Mesec konjukcija moja Venera.???Malo li je?:confused::?:

Back