@ Lidija..
ne radim uporedne horoskope jos, odnosno tranzite na dejvison-horoskop odnosa koji ocigledno da deluje vrlo medju ljudima koji su u vezi..rekosmo u polju dece da ti je rano za decu i da moze prelazom saturna da dodje do krize i raskida veze i da je za tebe celokupna situacija bolja kasnije..onda...pricasmo nesto oko solara i ja insistirah da se gledaju solari koji sada traju odnosno polusolar koji je njemu aktivan i tvoj solar koji je poceo a ti rece kako nema veze, nista da se promeni nece i htela si solar za njegov rodjendan krajem godine...Saturn kvadrat Uran (5-8 polje) ipak radi svoje..
jos tamo sam rekla da postavis karte ovde da se pogledaju aspekti bas zbog te krize jer fizicka razdvojenost(ti u jednom a on u drugom gradu) moze da delom "trosi aspekte" kvadrata ali ne sve....
Sad imam obe karte...jeste on oslikan u tvom 7 polju, kod tebe Pluton na dsc i konjukcija saturn i venera u Jarcu oslikava sliku njegovu , dupla Skorpija sa Saturnom i Merkurom, sve na 7 stepeni i na asc...tebe smo gledali i videli gde ti je on, a u njegovom da vidimo ima li tebe...Bik u 7 polju i venera u Devici sa konjukcijom marsa na vrhu 11 polja..ti siVodolija(u 11 je vodolija inace prirodno), a Mars moze da simbolise tvoj Ovan u podznaku...kako se saturn krece kod njega po mesecu,pricali smo u solaru, da donosi njemu teskoce i blokade kako u polju fakulteta tako i u polju izrazavanja i napomenula sam da mu treba ovaj solar, kada saturn bude prelazio po mesecu i po Mars-Veneri ...gde je ta konjukcija u kvadratu sa Neptunom iz njegovog polja amocija i dece...tvoja potreba da sigurnost vidis u tome da on hoce decu-materijalni dokaz za tebe (saturn u 5 polju) nije i njegov dokaz jer on od toga i odgovornosti bezi, jednostavno sa Neptunom u Strelcu koji kvadratira Mars-Veneru rekoh ti na solarima da oseca presiju i da ako pokusavas da nadjes sigurnost kroz forsiranje deteta da to moze da izazove suprotne reakcije u njemu..em tebi nisu povoljni periodi sada, mislim da sam to na polju dece naglasavala ili u solarima, vise se ne secam ali je bilo skoro i pomalo mi je sveze u glavi. I kako je doslo do toga sto je doslo, mislim da trebas da uradis Dejvison-kartu i stavis je na temu koja tako glasi, da se vide gde su vladari odn ti i on u tom odnosu koji vec traje godinu dana, ima li mogucnosti da se kriza prevazidje i ima li tu resenja ili da sacekas neki svoj period koji i nije tako daleko kako ti se cini...