uporedni horoskop...

tebi bas hvala,uvijek mi odgovoris...al kakva bi mi bila poslovna mogucnost ove godine?Sada mi treba sigurnost veca nego ikad prije...a citam ovo "trpljenje"...ja nekako trpim cijeli zivot nesto ili nekog,ne znam ni sama zasto...Pokusavam sve sagledati najrealnije sto mogu i ne pokazujem kad mi nije dobro mada me je jako lako povrijediti i izbaciti iz takta,onda ostanem tako razmisljajuci danima o necemu sto bi neko drugi vjerovatno zaboravio ili ostavio po strani...imam osjecaj da sam uzasno slaba,a s druge strane imam neku ludu vjeru i jaku zelju za zivotom,da se borim,jer mislim da sve to vrijedi...uf...ne znam vise ni sama...izvini pomalo sam i izgubljena ovih dana...

Gledam, bas deluje kao burna veza. Mislim vi i niste zajedno, jel ? Nego je meni malo skeri kada vidim da je njegov mars tebi na pocetku VII. To daje veliku seksualnu privlacnost, ali posle taj gospodin ciji je mars u pitanju, pocne strasno agresivno da napada neke tvoje stavove koji se ne poklapaju sa njegovim, i sklon je i da vredja i da ti se pokazuje kao neprijatelj. Njihov Mars na nasen desc, govori da cemo biti zrtva direktnog napada ili provokacije doticnog. Imate odlicna aspekt Meseca i venere, to je jak dusevni kontakt a daje i veliku bliskost vremenom medju partneriama. U najmanju ruku govori da se dvoje jako simpatisu i da su u pitanju dragi prijatelji , ali ima ovde i vise hemije od toga. Spremi se sada za ovaj mart - april period, moze nesto da se pogura. Iako je on od 20 februara okupiran poslom. Nemoj mu dozvoliti da te uvuce udugu tajnu vezu, jer je tome sklon. Cini mi se . Pitaj sta ti nije jasno ;)

Nismo zajedno,on je u inostranstvu...on ima vezu ali ne znam nista o tome.
Mislim jako je cudno to nase upoznavanje (pre dve nedelje se desilo)i sve je jako burno na pocetku bilo,medjutim on je cudan povuce se odjednom kao da niceg nije ni bilo.
Stvarno mi je enigma...cas cujem svadbena zvona negde u daljuni,cas 'Rodjen sam divlji"varijanta
Trenutno smo na stend baju,a on treba da dodje krajem marta.
Mada meni treba malo grublji partner zbog tog mog Marsa u Jarcu,i trazi neku grubu profesiju.
a on je prof.vojnik.
Pa me intersovalo cisto zbog te karmicke price da li je neizbezno i ono pravo?

Posto cekam vec mesec dana, a stvarno bih bila zahvalna da neko umesto Elle (posto predpostavljam da je u velikoj frci) pogleda nas dvoje i odgovori na pitanje, jer uskoro treba da pocnemo zajednicki zivot........:shock:??

ON http://img90.imageshack.us/img90/5823/onay1.gif
JA http://img91.imageshack.us/img91/3168/onacf4.gif

pitanje je kako bismo on i ja funcionisali zajedno jer hoćemo da počnemo zajednički život od polovine februara i da li nas dvoje možemo osnovati porodicu brak i decu kroz nekoliko godna ili će moj sudjeni biti neko drugi?.. ŠTA KAŽU ZVEZDE O TOME???

p.s pratim te u stopu.......

Rodjena sam 24.07.1985. (6:30h) u Beogradu a moj decko 13.12.1987. (5:30h.) takodje u Beogradu.Ne znam da uradim kartu pa ako moze neko umesto mene i da mi neko ukratko kaze o mojoj vezi sa ovim deckom.
Hvala unapred!

Ima uputstvo na forumu Kako postaviti karte..u slucaju da komp ne moze da ih prenese, ako nema ukljucenu opciju za prenos slika ili kako se to vec strucnije zove..javi pa da ti neko ubaci karte...

ja 30.10.1981 prizren 20:15
j8nmsx.jpg

on 16.09.1983 beograd 11:40
4f68j.jpg

Pozdrav svima,
do prije par tjedana sam bila jako sigurna u vezu, u svog momka i u buducnost nase veze, vise nisam. Nakon sto smo ponovo razgovarali o tim temama sam ustanovila da u stvari on i ne misli kao ja. Nekih godinu i dva mjeseca smo zajedno i do sada se cinilo sve kao da je to to. Sad je sve odjednom kao da sam na pocetku veze i da se jos prepitavam dali je on u stvari uopce netko s kime bih trebala da imam vezu. Svi snovi su odjednom sruseni kao kula od karata. Sve je nestalo, cak i samo povjerenje. Zlocinac: ja. Pocela sam prebacivati i procesljavati te teme i shvatila da u stvari on i ne misli kao ja. Jos bi najmanje trebala godina do naseg zajednickog zivota, ali i to sada sve stoji u oblacima sa velikim upitnikom.

Ako bi netko imao vremena da pogleda dali ova veza ima sanse ili je gotovo. Nismo se svadili, jos smo zajedno ali je osjecaj jako zahladio, bas kao pred sam prekid.

Meni je 26 godina i ovo je moja karta sa tranzitima na danasnji dan... Da dodam da sam svoga momka upoznala kada je saturn tranzitirao 5. polje. Mislim da upravo taj isti saturn, koji se sada vraca opet tamo u stvari unistava tu vezu.

Moj momak, njemu su 24 godine, 25 ce da napuni krajem oktobra ove godine (83 godiste) i jos studira. Studij zavrsava tek sljedece godine, ali smo barem sve do nedavno razmisljali o tome da bi mogao vec da se krajem ove godine doseli k meni, jer ga onda cekaju praksa i ostalo pa ne mora nuzno da sjedi za knjigom. Ovo su njegove planete, njegov natal sa tranzitima na danasnji dan, tj. 15.feb.08. Mislim da je i on povjeden sto sam uopce zapocela sa tim temama, ali mislim da sam morala.

A ovo je nasa zajednicka karta. Tako nam planete stoje. Moje su plave, njegove u crvenoj boji.

Ako netko uhvati vremena, hvala unaprijed, ali ako i ne, posto znam da vec puno trazim i da sam pomalo dosadna, hvala svakako.

Lidija

@ Lidija..

ne radim uporedne horoskope jos, odnosno tranzite na dejvison-horoskop odnosa koji ocigledno da deluje vrlo medju ljudima koji su u vezi..rekosmo u polju dece da ti je rano za decu i da moze prelazom saturna da dodje do krize i raskida veze i da je za tebe celokupna situacija bolja kasnije..onda...pricasmo nesto oko solara i ja insistirah da se gledaju solari koji sada traju odnosno polusolar koji je njemu aktivan i tvoj solar koji je poceo a ti rece kako nema veze, nista da se promeni nece i htela si solar za njegov rodjendan krajem godine...Saturn kvadrat Uran (5-8 polje) ipak radi svoje..

jos tamo sam rekla da postavis karte ovde da se pogledaju aspekti bas zbog te krize jer fizicka razdvojenost(ti u jednom a on u drugom gradu) moze da delom "trosi aspekte" kvadrata ali ne sve....
Sad imam obe karte...jeste on oslikan u tvom 7 polju, kod tebe Pluton na dsc i konjukcija saturn i venera u Jarcu oslikava sliku njegovu , dupla Skorpija sa Saturnom i Merkurom, sve na 7 stepeni i na asc...tebe smo gledali i videli gde ti je on, a u njegovom da vidimo ima li tebe...Bik u 7 polju i venera u Devici sa konjukcijom marsa na vrhu 11 polja..ti siVodolija(u 11 je vodolija inace prirodno), a Mars moze da simbolise tvoj Ovan u podznaku...kako se saturn krece kod njega po mesecu,pricali smo u solaru, da donosi njemu teskoce i blokade kako u polju fakulteta tako i u polju izrazavanja i napomenula sam da mu treba ovaj solar, kada saturn bude prelazio po mesecu i po Mars-Veneri ...gde je ta konjukcija u kvadratu sa Neptunom iz njegovog polja amocija i dece...tvoja potreba da sigurnost vidis u tome da on hoce decu-materijalni dokaz za tebe (saturn u 5 polju) nije i njegov dokaz jer on od toga i odgovornosti bezi, jednostavno sa Neptunom u Strelcu koji kvadratira Mars-Veneru rekoh ti na solarima da oseca presiju i da ako pokusavas da nadjes sigurnost kroz forsiranje deteta da to moze da izazove suprotne reakcije u njemu..em tebi nisu povoljni periodi sada, mislim da sam to na polju dece naglasavala ili u solarima, vise se ne secam ali je bilo skoro i pomalo mi je sveze u glavi. I kako je doslo do toga sto je doslo, mislim da trebas da uradis Dejvison-kartu i stavis je na temu koja tako glasi, da se vide gde su vladari odn ti i on u tom odnosu koji vec traje godinu dana, ima li mogucnosti da se kriza prevazidje i ima li tu resenja ili da sacekas neki svoj period koji i nije tako daleko kako ti se cini...

@ Lidija..

ne radim uporedne horoskope jos, odnosno tranzite na dejvison-horoskop odnosa koji ocigledno da deluje vrlo medju ljudima koji su u vezi..rekosmo u polju dece da ti je rano za decu i da moze prelazom saturna da dodje do krize i raskida veze i da je za tebe celokupna situacija bolja kasnije..onda...pricasmo nesto oko solara i ja insistirah da se gledaju solari koji sada traju odnosno polusolar koji je njemu aktivan i tvoj solar koji je poceo a ti rece kako nema veze, nista da se promeni nece i htela si solar za njegov rodjendan krajem godine...Saturn kvadrat Uran (5-8 polje) ipak radi svoje..

jos tamo sam rekla da postavis karte ovde da se pogledaju aspekti bas zbog te krize jer fizicka razdvojenost(ti u jednom a on u drugom gradu) moze da delom "trosi aspekte" kvadrata ali ne sve....
Sad imam obe karte...jeste on oslikan u tvom 7 polju, kod tebe Pluton na dsc i konjukcija saturn i venera u Jarcu oslikava sliku njegovu , dupla Skorpija sa Saturnom i Merkurom, sve na 7 stepeni i na asc...tebe smo gledali i videli gde ti je on, a u njegovom da vidimo ima li tebe...Bik u 7 polju i venera u Devici sa konjukcijom marsa na vrhu 11 polja..ti siVodolija(u 11 je vodolija inace prirodno), a Mars moze da simbolise tvoj Ovan u podznaku...kako se saturn krece kod njega po mesecu,pricali smo u solaru, da donosi njemu teskoce i blokade kako u polju fakulteta tako i u polju izrazavanja i napomenula sam da mu treba ovaj solar, kada saturn bude prelazio po mesecu i po Mars-Veneri ...gde je ta konjukcija u kvadratu sa Neptunom iz njegovog polja amocija i dece...tvoja potreba da sigurnost vidis u tome da on hoce decu-materijalni dokaz za tebe (saturn u 5 polju) nije i njegov dokaz jer on od toga i odgovornosti bezi, jednostavno sa Neptunom u Strelcu koji kvadratira Mars-Veneru rekoh ti na solarima da oseca presiju i da ako pokusavas da nadjes sigurnost kroz forsiranje deteta da to moze da izazove suprotne reakcije u njemu..em tebi nisu povoljni periodi sada, mislim da sam to na polju dece naglasavala ili u solarima, vise se ne secam ali je bilo skoro i pomalo mi je sveze u glavi. I kako je doslo do toga sto je doslo, mislim da trebas da uradis Dejvison-kartu i stavis je na temu koja tako glasi, da se vide gde su vladari odn ti i on u tom odnosu koji vec traje godinu dana, ima li mogucnosti da se kriza prevazidje i ima li tu resenja ili da sacekas neki svoj period koji i nije tako daleko kako ti se cini...

hvala Vipcurlic!

Stvarno svaka cast! :) Hvala ti stvarno za trud!!!

Dobro, poslje nakon svega sam i razmislila o tome. Nije bas da sad moram odmah imati djecu, nije mi pod hitno iako bi htjela u neko dogledno vrijeme, ali opet mogu cekati... za svog partnera uz kojeg se osjecam sigurno sam spremna stvarno sve napraviti, spremna sam trpiti, cekati, tolerirati, ama bas sve! Vise mozda nego mnogi drugi, ali moram se sa druge strane osjecati sigurna uz njega. Za njega sam dosta toga i riskirala i ucinila (sto nikad za nekog drugog nebih) a on nista nije promjenio odkako se znamo.

Zato sam i rekla da se nista bitno nece dogadjati kod njega barem jos godinu dana. Sto se njega tice, on bi (kada bi ja sutila; eh kad bih mogla :) ) mogao tako bez da napravi korak zivjeti i 100 godina. Neznam zasto je takav kakav je. predpostavljam da je zbog te hrpe tih planeta u djevici, jako neodlucan, dugo i predugo razmislja...

Trenutno tu sigurnost u njega ne osjecam. Mozda je to bas to sto mu saturn trenutno ide preko mjeseca pa se on nezna izraziti i tesko mu je sa osjecajima... ma i to se da pretrpiti i docekati. Samo u razgovoru je rekao neke stvari koje su zvucale kao nesto sto stvarno svakome ili bilokome mozes reci, sve nekako neobavezno (mozda bas taj Neptun na Veneru i Mars), kao da ne zeli nikakvu odgovornost i da mu i nije bas do braka i zajednice u tom smislu, ma kao da mu i nije toliko do mene.

Postaviti cu kartu u Davison horoskop pa da vidimo sto se dogadja i dali je to stvarno vec pocetak kraja. To bi stvarno htjela znati...

Hvala ti jos jednom Vip!!!

oooooo......ala se razradila ova tema.....
..bas mi je drago kao postavljacu iste ..!..mada me nezečuđuje...ljubav je to..!?

VIP ti si relativno nova ovde?..aj baci i ti pogled na moju kartu..(prva je,na prvoj strani)..da cujem i tvoje misljenje..

Back