uporedni horoskop...

Jako vam hvala na odgovorima,al meni se cini da mi je ova godina nesretna ili je bar tako pocela...necu reci da mi je prosla bila nesto pretjerano dobra,cak sam jedva cekala da prodje nadajuci se boljem periodu,medjutim....na samom pocetku ove godine sam se nasla pred prilicno velikim problemima da mi se cini da nikako necu isplivati i da sta god odlucim nije dobro i svo vrijeme se vrtim u krug...a nikada nisam bila ovoliko slaba...koliko ce to trajati?

znas, tako uopsteno mozemo u nedogled a niko nije vidovit da bi znao sta je tebi tako lose, pa onda je najbolje da budes jasna i konkretna ako trazis pomoc jer ovako ne znam sta bih ti rekla, ni za pre ni za sada. kad je neko u problemu i krizi, sve bude jos teze, a pri tom ne vidi izlaz..

znam,al ne znam ni sama kako bih opisala trenutnu situaciju...ostala sam u drugom stanju...ja zelim dijete,moj partner ne zeli...a komplikovano je oko svega daljnjeg,financijski,a i imam osjecaj da se nekako raspadamo(veza) i da nece potrajati...

znam,al ne znam ni sama kako bih opisala trenutnu situaciju...ostala sam u drugom stanju...ja zelim dijete,moj partner ne zeli...a komplikovano je oko svega daljnjeg,financijski,a i imam osjecaj da se nekako raspadamo(veza) i da nece potrajati...

Web rece iz uporednih da ta veza ne mora vecno da traje, ja ekoh da on nije za zenidbu i da je za tebe bolje kasnije..Imas veliku potrebu da zadrzis to dete jer saturn trigonira Merkur u 12 polju, planetu iz polja dece, a kako je Jupiter na Neptunu, trudnoca nije zeljena, mada nije ni bila ciljana, desilo se ali si prizeljkivala to, kako ce jupiter da bude na Jupiteru u kvadratu sa Venerom, tvojim vladarem podznaka, Mars u Blizancima i krece kroz Raka do marta, pravi opoziciju Neptunu i mislim da on to i dalje nece hteti, Uran u 11, bilo bi njegovo 5 polje, jos se vraca u kvadrat Uranu..napustanje, razlaz, ostavljanje..na tebi je odluka..ti ces sve preduzeti da to zadrzis ali je Sunce u 12 polju i kvadrat Jupiteru..ne znam koliko bi to bilo pravo resenje za tebe....Ako treba da ga radjas vanbracno, razmisli dobro, ako uspes da mu promenis stav ili misljenje..jedino to, no njegov rani brak, sklopljen do 22 godine ne bi opstao kasnije, razvod bi bio vrlo verovatan...Njegovo sunce na tvom Saturnu je trpljenje i tvoj saturn nema bas dobar polozaj, nisi smela da rizikujes tako ako ti je bilo stalo do njega, karmicke veze imaju krize i mogce prekide, i retko koja moze da se nastavi ako do prekida dodje...Razmisli o svemu, ovo nije baksuzluk, pre bih rekla nepaznja i malo neodgovornosti prema sebi u rizicnim godinama...

jeste naravno,to mi je za drugaricu i druga.... strpljivo cekaju...
Evo, ovako, @Jecikapop, nisi mi naglasila jesu li oni zajedno sad i slične podatke no dobro.

Uopšteno mi deluje kao odnos u kojem ima jako mnogo potencijala za kvalitetnu vezu. Naravno ima i ovde (kako to već obično biva) raznoraznih problemčića ali se daju prevazići, deluje mi kao odnos koji, ako je uspostavljen, može dosta dugo da traje.
Kod njega je podznak inače na samoj granici Raka i Lava (poslednji, 29. stepen Raka) pa sam bila u dilemi kako da tumačim iako je uklapanje kod njih u svakoj varijanti vidljivo, no opet... (hoću da kažem da je moguće da njegovo vreme rođenja nije tačno u minut možda pa bi mu to menjalo podznak i sl.). U svakom slučaju on mi u ovom odnosu deluje kao zatvorenija osoba i više sklon da se povuče, možda čak i da krije emocije mada je inače osoba koja se jako vezuje ... i to trajno, posvećen je kad naiđe na "pravu" samo je pitanje da li to uvek pokazuje na adekvatan način jer može biti često i posesivan, ljubomoran i sl. Ona je sa druge strane nekako temperamentnija i drugačija. U celini nije to ni tako loše, mislim da suštinski ne remeti odnos, naravno ako se manifestuje ovako kako sam opisala.

Ovo je neka suština, opet ponavljam kao i ostalima da možeš pitati šta te još zanima, pošto se nisam bavila drugim aspektima odnosa nego samo suštinski da/ne :wink: pre svega jer ne znam je li to veza, kako sada funkcioniše i sl.

hello hello....Elle, VIP, divne ste....citam sve vase forume vec dugo dugo....
a ja nova....
moze li mi neko pogledati
ja- 12.03.1978. 11:50 Pozarevac
on- 09.07.1973. 4:15 Beograd
Hvala unapred!
Prilično je i ovde jaka vezanost partnera jedan za drugog. Asc-i su vam prilično blizu što može da govori o jakoj povezanosti ali ponekad nedostatku komplementarnosti mada je kod vas ovo drugo kompenzovano nekim drugim faktorima. Emocije su jake ali ima i dosta privlačnosti što vas je, čini mi se i uvuklo u odnos, koji je inače sam po sebi pomalo čudan ... ne u nekom lošem smislu već je moguće da je započeo pod nekim čudnim i neobičnim okolnostima, naglo, iznenada i sl. a da su posle takve i slične situacije nastavile da se dešavaju. Pošto ima pokazatelja za neke "pauze" u vašoj vezi/odnosu - da li su to bukvalno prekidi ili samo problemi i komunikaciji i sl, znači nešto od toga - moguće je da je odnos pomalo "isprekidan", nekad rastrzan, često se stvari dešavaju neplanski. To mislim da mnogo više uznemirava njega nego tebe, jer si ti nekako smirenija i stabilnija dok je u on u ovom odnosu više sklon da "drami" u neku ruku jer je često emotivno nesiguran, verovatno i posesivan i ljubomoran a sa druge strane temperamentan ... to dodatno može da utiče na trzavice.
Mada, sve u svemu, imam utisak da je prilično lepo uticao na tebe, da ti odgovara.

Eto ... :wink:

Evo, ovako, @Jecikapop, nisi mi naglasila jesu li oni zajedno sad i slične podatke no dobro.

Uopšteno mi deluje kao odnos u kojem ima jako mnogo potencijala za kvalitetnu vezu. Naravno ima i ovde (kako to već obično biva) raznoraznih problemčića ali se daju prevazići, deluje mi kao odnos koji, ako je uspostavljen, može dosta dugo da traje.
Kod njega je podznak inače na samoj granici Raka i Lava (poslednji, 29. stepen Raka) pa sam bila u dilemi kako da tumačim iako je uklapanje kod njih u svakoj varijanti vidljivo, no opet... (hoću da kažem da je moguće da njegovo vreme rođenja nije tačno u minut možda pa bi mu to menjalo podznak i sl.). U svakom slučaju on mi u ovom odnosu deluje kao zatvorenija osoba i više sklon da se povuče, možda čak i da krije emocije mada je inače osoba koja se jako vezuje ... i to trajno, posvećen je kad naiđe na "pravu" samo je pitanje da li to uvek pokazuje na adekvatan način jer može biti često i posesivan, ljubomoran i sl. Ona je sa druge strane nekako temperamentnija i drugačija. U celini nije to ni tako loše, mislim da suštinski ne remeti odnos, naravno ako se manifestuje ovako kako sam opisala.

Ovo je neka suština, opet ponavljam kao i ostalima da možeš pitati šta te još zanima, pošto se nisam bavila drugim aspektima odnosa nego samo suštinski da/ne :wink: pre svega jer ne znam je li to veza, kako sada funkcioniše i sl.

Oni nisu zajedno,mada su najbolji drugovi,povremen se poljube ili tako nesto... Problem je sto je ona bila s njegovim najboljim drugom 5 god u vezi,mislim da ih ti koci da ostvare nesto vise... Da li ce biti zajedno ili ne pitanje je...

Cao svima ;),

volela bi kad bi neko umeo da protumaci nase uporedne horoskope...dok smo se zabavljali sve je super funkcionisalo,otkad smo usli u brak prosle godine i dobili dete sve se nekako iskomplikovalo i nekako se osecam kao da vise nije to to,da me nervira a opet da se razidjemo cini mi se da mi ne bi bilo svejedno....ili bi bilo...ne znam,sve je tako konfuzno...bas se svadjamo,sve me nervira i tako...uzasno se osecam.Ne znam da li sam uopste za brak i da li je za mene i da li bi trebala da se razvedem.Hvala na savetima i na citanju nasih karata natalnih,stavicu i uporedni i kompozitni.hvala.

Prilozi

• 0 bajtova · Pregleda: 9
  • 0 bajtova · Pregleda: 5
  • 0 bajtova · Pregleda: 4
  • 0 bajtova · Pregleda: 5
@ beograde4 , moras da ove slike koje si sacuvala resajzujes i ubacis bar preko imageshacka-a onako kako sam napisala na temi Kako ubaciti kartu na forum, da bi bile vidljive, velike i jasne. Pokusaj pa da vidimo sta i gde stoji. Nista nije cudo da se ljudi dugo zabavljaju i pod aktivnim 5 poljem veza budu ok a da se po potpisivanju papira aktivira 7-9 polje odnosa i umesaju se drugi vladari i kako se planete krecu da dodje do nezamislivi promena i kriza..no. treba videti da li je to bas samo prolazno ili nuzno, i moj je stav da svaki brak treba pokusati da se razume i sacuva pa tek na kraju da se misli na razvod, posebno ako u njemu ima dete..ubaci vece slike po uputstvu i rado cu ti dati svoje misljenje

Prilično je i ovde jaka vezanost partnera jedan za drugog. Asc-i su vam prilično blizu što može da govori o jakoj povezanosti ali ponekad nedostatku komplementarnosti mada je kod vas ovo drugo kompenzovano nekim drugim faktorima. Emocije su jake ali ima i dosta privlačnosti što vas je, čini mi se i uvuklo u odnos, koji je inače sam po sebi pomalo čudan ... ne u nekom lošem smislu već je moguće da je započeo pod nekim čudnim i neobičnim okolnostima, naglo, iznenada i sl. a da su posle takve i slične situacije nastavile da se dešavaju. Pošto ima pokazatelja za neke "pauze" u vašoj vezi/odnosu - da li su to bukvalno prekidi ili samo problemi i komunikaciji i sl, znači nešto od toga - moguće je da je odnos pomalo "isprekidan", nekad rastrzan, često se stvari dešavaju neplanski. To mislim da mnogo više uznemirava njega nego tebe, jer si ti nekako smirenija i stabilnija dok je u on u ovom odnosu više sklon da "drami" u neku ruku jer je često emotivno nesiguran, verovatno i posesivan i ljubomoran a sa druge strane temperamentan ... to dodatno može da utiče na trzavice.
Mada, sve u svemu, imam utisak da je prilično lepo uticao na tebe, da ti odgovara.

Eto ... :wink:

hvala hvala hvala
poljubac

Oni nisu zajedno,mada su najbolji drugovi,povremen se poljube ili tako nesto... Problem je sto je ona bila s njegovim najboljim drugom 5 god u vezi,mislim da ih ti koci da ostvare nesto vise... Da li ce biti zajedno ili ne pitanje je...
Pa, očigledno nisu baš samo najbolji "drugovi", čim se nešto dešava među njima ... :wink:
Moja priča naravno i dalje stoji, samo što se očigledno kod njih bliskost i vezanost manifestovala više kroz druženje a ne kroz pravu vezu ...
Predispozicije svakako postoje, vidi se da je sve nabijeno emocijama ali ako bi trebalo da odgovorim na tvoje pitanje sa "da" ili "ne" nisam sigurna da li bih uspela da odgovorim na to (i da li bih uopšte pokušavala). Za to bi eventualno trebalo mnogo dublja i detaljnija analiza, a opet ne znam da li bi uspela da dobiješ 100% tačnu prognozu.
Naravno, ako neko misli da bi mogao preciznije da kaže, neka se slobodno uključi, nemam ništa protiv. :wink:

Mislim, ovo pišem i zbog tebe i zbog ostalih koji čitaju i postavljaju pitanja, da znaju kako pitanje da postave i šta mogu od odgovora da očekuju ... Moj pristup astrologiji nije takav, izbegavam čiste prognoze i "proročanstva" - ovde gledam da dam neki osvrt na kvalitet veze, njenu suštinu - valja li ili ne valja, može li ili ne može, u oba slučaja zašto i zbog čega - zbog toga što je ovaj ovakav a onaj onakav i slično, šta vezu drži a šta je kamen spoticanja, u tom stilu znači. Gotova rešenja rađe ne bih nudila odraslim ljudima koji ipak koliko - toliko (a često i više od toga) mogu da upravljaju svojim životom.

evo,vipcurlic,postavila sam natalne karte,prva natalna je njegova,moja je druga pa imamo sinastriju i midpoint composite.Ajde ako mozes da vidis nesto iz ovoga,on je poceo uzasno da me nervira,ne slazemo se oko para,ne umemo da se dogovorimo ni oko cega,pasivan je,ocekuje sve od mene,sve nipodastava...bas se osecam grozno,usla sam u depresiju,pijem neke lekove za smirenje i za vestacko formiranje serotonina jer sam upala u depresiju....porodila sam se pre 7 meseci i od tada samo problemi.imam utisak kao da cu puci!

Elle_77 evo da ne listas i ne mucis se :-) ...
Dosta jaka veza, koliko vidim. Na neki način sudbinski je odnos, jer mi se čini da je od samog početka bilo tu dosta problema ali se vaš odnos stalno obnavlja. Jedino je nezgodno što je sada relativno loš period za vašu komunikaciju i uopšte emocije pa se može steći utisak kao da su odnosi zahladneli, ili uopšte neka distanca (i fizički, i emotivno) se jasno vidi. Najvećim delom je to prouzrokovano njegovom situacijom, njemu u toku ove godine Saturn ulazi u polje braka/dugih veza što može upućivati na problematiku na tom planu i da će se, uopšteno govoreći, između ostalog pomalo povlačiti i zatvarati u sebe. Ključne stvari u tom pogledu raščišćava u toku sledeće godine, koja je njemu lično teška ali i prekretnica, posle toga stvari generalno dolaze na svoje mesto i polako kreću na bolje.
Za sada je Ok, ne bih rekla da u narednih par meseci ima nekih velikih promena, ali je uopšte uzevši period od naredne 2 godine faza u vašem odnosu kada je on prosto "na probi", da tako kažem ... nije lako, ali ako te probleme prevaziđete imam utisak da će posle toga stvari ići lakše. Do sada kao da ste oboje patili kroz ovaj odnos (iz raznoraznih razloga) i uopšte ste morali stalno da se prilagođavate nekim okolnostima.

Back